Şimdi Ara

Beşiktaş 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (1624. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.630
Cevap
89
Favori
891.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16221623162416251626
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İsmail sağ bek oynayacağına Necip oynasın daha iyi.

Sağ ayağını sıfır kullanıyor nasıl orta açacak sağdan? her seferinde bunun 2 saat sol ayağına çekmesini mi izleyecez?

Necip en azından defansif yönü iyi daha iyi oynar bekte.
  • Arkadaş geçen sene ne avrupa vardı ne tr Kupası sakatlıktan mütevellit kadro zafiyeti çekmiştik, az evvel Önder hoca NTVSporda Beşiktaş 50 maç yapar bu sezon dedi. Bana özellikle de defansif anlamda kadro derinliğimiz yok gibi geliyor. İsmail'i, Ersan'ı her an sezonu kapatacak sakatlıklardan geçmiş oyuncular.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musa muhammed'den kesin vazgeçildi mi ?
  • Takımda sağ bek yok adamlar transfer yapmıyor.Şaka gibi.
  • Yazıklar olsun diyecek hiçbirşey bulamıyorum yazıklar olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Higoli

O değilde pandev+dzemali 3.5 milyona galatasaraya gelmiş, fazla ucuz değil mi?

Pandev'i 1 ay önce bize 2milyona önermişlerdi.Ama Behrami'yi de 3,5m€ ya verdiler o ilginçti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

Bu arada Molde şampiyonluk yolunda olduğu için Linnes'i satmak istemiyor denmiyor muydu?İstediğimiz fiyata inmediler nereden çıktı yahu?

haftaya netleşecek = molde satmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgan Schneiderlin

Hull City West Ham'dan Mohamed Diame'yi almış 3.5 a

• Belhanda için 8'e kadar çıkabildik.Sosa 3.4 se neden Linnes için sadece 3 milyona kadar çıkıldı gs tarık için 4.5 +umut bayılıyor sırf sağ bekleri eksik diye adamlar kaç sağ bek aldı gene alıyorlar.Biz anca idare edelim.
  • önder hoca olsaydı motta'da yaptığı gibi brezilyadan bir sağ bek kiralar gelirdi en azından. dünyada başka sağ bek yokmuş gibi linnes olmayınca hiç almamak, hem ismaili sağ bekte oynatmak hem de mottayı sol bekte alternatifsiz bırakmak demek. çok büyük bir hata oldu. ne zaman bir işimiz tam olacak!
  • sag ben sorununu cozecek tek yol var, 4-2-3-1 oynayip liberolarda atiba veli, sag bekte necip. cift libero olmazsa yani 2 forvet olursa, ya atiba ya da veli kesilmek zorunda kalir. cozumu de 4-1-4-1 oynayip atibayi sag beke, veliyi liberoya koymak sanirim. sosa'yi direk ilk 11'e dusunursek tabii

• 2 ay Lanzini,1 Ay Belhanda,3 Hafta da Linnes sonuç = 0

Yönetimin yaptığı tek şey Demba Ba onun dışındakiler zaten bize gelmek isteyen oyunculardı.(farklı açıdan yanlış anlaşılmasın Demba da istedi yoksa)

Cılkı çıktı artık ama.Bi kere de eksiksiz başlayalım şu sezona.
  • 10 bin kombineye bu kadar transfer beyler. Sanki para basıyor kulüp. Sosa'yı bile zar zor formüllerle almışız. Biraz mantıklı düşünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewe34

22-23 kişilik bir kadromuz var aslında yabancı sıkıntımızda yokken atiba vari ucuz 1-2 transfer yapsak güzel olurdu geçen sene tek kulvara rağmen yeri geldi zor kadro çıkardı şimdi 3 kulvar zorlanabiliriz

Ümit dahil; Tugay, Enes ve Furkan hariç tam 23 kişilik kaliteli kadromuz oldu.Ekstra özelliği olmayan iki oyuncu var Uğur ve Serdar.İkisi de iyi niyetli ama maalesef.Kupa maçlarında ve ekstra sakatlıklarda oynar ikisi de.Kalan kadro çok iyi şu anda.1 b2b ve Linnes'i getirirsek her tarafı tam olacak.
  • Yönetim İsmail'e güveniyor sanırım. Allah korusun yarın birgün bu adam yine sakatlanırsa geçen sezonu tekrar yaşayacağız resmen. Anlamıyorum 3 ay boyunca bir sağ bek bulamamak nasıl bir şeydir.

• quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

10 bin kombineye bu kadar transfer beyler. Sanki para basıyor kulüp. Sosa'yı bile zar zor formüllerle almışız. Biraz mantıklı düşünün.

hocam para olmasa linnes için uğraşılmazdı bu kadar. 2 milyon euronun üzerinde teklif verdik zaten. bugün son kez teklif yaptığımız söylendi, 2.5 gibi bir rakama çıkmışızdır en azından. bu paraya alınacak tek iyi sağ bek linnes olmamalı. ben de linnesi çok istedim ama amaç linnesi almak değil iyi bir sağ bek almak olmalıydı. daha profesyonel bir araştırma ile özellikle brezilyadan bu paralara gayet iyi sağ bek alabilirdik.
  • Yalnız sezon öncesi form durumu,transfer durumu hepsine bakarsak geçene sene ile benziyor olaylar ..
    Geçen sene sol bek sol bek diyorduk lig başladı da adam geldi.Şimdi de aynı oldu lig başladı adam geldi diğeri gelecek inşallah "ben inanmıyorum kapattığımıza" umarım alacağımız sonuçlar benzeşmez
  • Şirketimiz Profesyonel Futbol Takımı oyuncusu Michael Eneramo'nun sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Oyuncuya sözleşme fesih bedeli olarak 500.000 Avro ödenecektir.

Şirketimiz Profesyonel Futbol Takımı oyuncusu Sezer Öztürk 2014-2015 sezonu için Başakşehir Spor Kulübüne bedelsiz olarak kiralanmıştır. Oyuncunun 2014-2015 sezonu garanti ücretinin 500.000 Avrosu Şirketimiz tarafından ödenecektir.
  • SON DAKİKA! Beşiktaş, Eneramo'nun sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Fesih bedeli 500 bin €.
  • 
Sayfa: önceki 16221623162416251626
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.