Şimdi Ara

Beşiktaş 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (1625. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.630
Cevap
89
Favori
891.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16231624162516261627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sezon gelecek başarısızlığın en büyük nedeni yönetimdir.Arsenale elenmemizdeki en büyük etken yönetimin takıma güveninin olmamasıdır.Takımına Arsenal karşısında güvenmedi ve transferi oyaladı.Olurda şans eseri elersek gelecek parayla oyuncu alırız mantığıyla yaklaştılar.Gerçi 2 maçın sonunda kafalarını taşlara çok vurmuşlardır.Akıllanmamışlar hala aynı kafayla hareket ediyorlar.500 bin 1 milyon için bütün sezonu ve avrupa ligini tehlikeye atıyorlar.Transferleri başarı elde etmek için değil,gelecek başarılardan sonra koyulacak hedefler için yapıyor.Emin olun Arsenali elemiş olsaydık çoktan sağ bek almıştık.

Gelecek olan başarılarda Blic ve oyuncuların özverisi sayesinde olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: dewe34

22-23 kişilik bir kadromuz var aslında yabancı sıkıntımızda yokken atiba vari ucuz 1-2 transfer yapsak güzel olurdu geçen sene tek kulvara rağmen yeri geldi zor kadro çıkardı şimdi 3 kulvar zorlanabiliriz

Ümit dahil; Tugay, Enes ve Furkan hariç tam 23 kişilik kaliteli kadromuz oldu.Ekstra özelliği olmayan iki oyuncu var Uğur ve Serdar.İkisi de iyi niyetli ama maalesef.Kupa maçlarında ve ekstra sakatlıklarda oynar ikisi de.Kalan kadro çok iyi şu anda.1 b2b ve Linnes'i getirirsek her tarafı tam olacak.

Molde istediğimiz rakama inmediği için Linnes yatmış söylentileri dolaşıyor.Molde zaten 4'ten açtı kapıyı en son 3 teklif yaptık.1 milyonla kaçıracaksak gene

• Vay anasını eneremo gider ayak 500k Euro almış,sözleşmesi feshedildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütün çöplerden kurtulduk bir tanede sağ bek alabilseydik 10 numara 5 yıldız olacaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

10 bin kombineye bu kadar transfer beyler. Sanki para basıyor kulüp. Sosa'yı bile zar zor formüllerle almışız. Biraz mantıklı düşünün.

Abi bırakın bu fakir fukara edebiyatını, o geçen seneydi. Biz başkandan gidip Carvajal'ı al demiyoruz. Almak istedikten sonra 1m'e de var, olmadı kiralarsın. Bir çözüm bulunur. Beşiktaş'tan bu para çıkmıyorsa kapatalım gidelim dükkanı. Bizim kızdığımız nokta takımın ihtiyacı olmasına rağmen transfer yapılmaması şimdi oraya ya Necip'i koyacaz ya da Atiba'yı. Olası bir sakatlık durumunda ne yapacağız? Orta sahada rotasyon olmayacak, oyuncuların performansı düşecek. Gerekirse haftada 3 maç yapacağız ama sağ bekimiz yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan.kaya.

quote:

10 bin kombineye bu kadar transfer beyler. Sanki para basıyor kulüp. Sosa'yı bile zar zor formüllerle almışız. Biraz mantıklı düşünün.

hocam para olmasa linnes için uğraşılmazdı bu kadar. 2 milyon euronun üzerinde teklif verdik zaten. bugün son kez teklif yaptığımız söylendi, 2.5 gibi bir rakama çıkmışızdır en azından. bu paraya alınacak tek iyi sağ bek linnes olmamalı. ben de linnesi çok istedim ama amaç linnesi almak değil iyi bir sağ bek almak olmalıydı. daha profesyonel bir araştırma ile özellikle brezilyadan bu paralara gayet iyi sağ bek alabilirdik.

Linnes dışında sağ bek istemiyormuş Bilic. Hocaya da saygı duymak lazım. Yönetimde elinden gelen gayreti gösterdi. Umarım devre arası için işi bitirirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: negres_1903

Bu takımın en çok ihtiyacı olan bir sağ bekti. Yine yüzüne gözüne bulaştırdı beceriksiz fikret.

Babanın oğlu dimi başkan. Adı ile hitap ediyorsun. Fikret Orman yazsan olmaz mı ? Süleyman Seba'ya da mı saygın yok. Saygısız
  • beyler takımda kaç adam kaldı ya?
  • AÇIKLAMA:
    Şirketimiz Profesyonel Futbol Takımı oyuncusu Michael Eneramo'nun sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Oyuncuya sözleşme fesih bedeli olarak 500.000 Avro ödenecektir.

Şirketimiz Profesyonel Futbol Takımı oyuncusu Sezer Öztürk 2014-2015 sezonu için Başakşehir Spor Kulübüne bedelsiz olarak kiralanmıştır. Oyuncunun 2014-2015 sezonu garanti ücretinin 500.000 Avrosu Şirketimiz tarafından ödenecektir
  • transferi noktalamış geçmiş olsun artık sağ bek devre arasına kaldı ozamana kadar hem avrupada hemde ligde havlu atarız zaten böylece yönetimin sağ bek almasına gerek kalmaz......
  • quote:

quote:

quote:

hocam para olmasa linnes için uğraşılmazdı bu kadar. 2 milyon euronun üzerinde teklif verdik zaten. bugün son kez teklif yaptığımız söylendi, 2.5 gibi bir rakama çıkmışızdır en azından. bu paraya alınacak tek iyi sağ bek linnes olmamalı. ben de linnesi çok istedim ama amaç linnesi almak değil iyi bir sağ bek almak olmalıydı. daha profesyonel bir araştırma ile özellikle brezilyadan bu paralara gayet iyi sağ bek alabilirdik.

Linnes dışında sağ bek istemiyormuş Bilic. Hocaya da saygı duymak lazım. Yönetimde elinden gelen gayreti gösterdi. Umarım devre arası için işi bitirirler.

Madem istiyor şartları en azından zorlamalıydık.Belhanda'ya 8 milyon euro'ya zorladık.Almadık Sosa'ya 3.4 verdik Eneramo'ya 500.Etti 3.9.En azından 4'e kadar çıkmalıyız getirebileceksek.Sağ bek transferi en az Belhanda kadar önemli.

• capo di capi kullanıcısına yanıt
    sen ne diyon la seba babanın arkadaşımı
  • quote:

quote:

quote:

biliç gibi rasyonel düşünen bir adamın "linnes olmayacaksa kimseyi almayın sağbeksiz oynarız" diyeceğini hiç sanmıyorum. kendisinin ağzından duymadıkça hayatta inanmam. bence yönetim "bir şekilde linnesi alırız" düşüncesiyle alternatiflerine yeterince eğilmedi. molde satmayınca ortada kaldılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turk7

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: dewe34

22-23 kişilik bir kadromuz var aslında yabancı sıkıntımızda yokken atiba vari ucuz 1-2 transfer yapsak güzel olurdu geçen sene tek kulvara rağmen yeri geldi zor kadro çıkardı şimdi 3 kulvar zorlanabiliriz

Ümit dahil; Tugay, Enes ve Furkan hariç tam 23 kişilik kaliteli kadromuz oldu.Ekstra özelliği olmayan iki oyuncu var Uğur ve Serdar.İkisi de iyi niyetli ama maalesef.Kupa maçlarında ve ekstra sakatlıklarda oynar ikisi de.Kalan kadro çok iyi şu anda.1 b2b ve Linnes'i getirirsek her tarafı tam olacak.

Molde istediğimiz rakama inmediği için Linnes yatmış söylentileri dolaşıyor.Molde zaten 4'ten açtı kapıyı en son 3 teklif yaptık.1 milyonla kaçıracaksak gene

Vardır bir planları, bu transfer sezonunda sürekli ters köşe olduk malum.Çok verimli bir yaz sezonu geçirdik transferde.Belki devre arası için biri ile anlaşmışlardır bilemeyiz ama uğraştıkları belli.Nakit sıkıntısı olduğu için çok da kızamıyoruz.

• Ulan artık başkanı desteklemeyeceğim diyorum ama, tatlı su kurnazı trollerin süper zekice yıpratma stratejilerini okudukça vazgeçiyorum bu fikrimden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Morgan Schneiderlin

SON DAKİKA! Beşiktaş, Eneramo'nun sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Fesih bedeli 500 bin €.

http://www.transfermarkt.com.tr/michael-eneramo/profil/spieler/49838
    Burda neden kiralık bu adam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatalCrush

sen ne diyon la seba babanın arkadaşımı

Seba değil güzel kardeşim. Süleyman Seba / Fikret değil Fikret Orman
  • Bu sezon da boşa gitti desenize

• quote:

Orijinalden alıntı: Turk7

quote:

quote:

quote:

Madem istiyor şartları en azından zorlamalıydık.Belhanda'ya 8 milyon euro'ya zorladık.Almadık Sosa'ya 3.4 verdik Eneramo'ya 500.Etti 3.9.En azından 4'e kadar çıkmalıyız getirebileceksek.Sağ bek transferi en az Belhanda kadar önemli.

Kardeşim Belhanda için o fiyatlara tabii ki çıkılmıştır. Ama emin ol sponsorsuz olmazdı o iş.

• bilic uc adam bekliyorum demisti yazık ettiler ona da. bu takıma box to box ve sag bek lazımdı hadi sag bekle kapasak o bile idare ederdi ama ikiside alınmadı basarısızlıkta yönetim faturayı bilice kesecek ama suclu baskan ve cebidir
  • 
Sayfa: önceki 16231624162516261627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.