Şimdi Ara

Beşiktaş 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (1622. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.630
Cevap
89
Favori
891.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16201621162216231624
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu saatten sonra bek felan almaz bunlar Trabzon Waris'e 6 m euro vermiş bi sıfırlayamadılar parayı
  • Sağ bek transferi olacak mı acaba , bekliyoruz ama son dakika bombası patlatırlar mı
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Hadi Gs ye para geldi. Ts ye ne demeli. YD gibi önüne geleni fiyatı ne olursa olsun alıyor. Sonları iyi değil bence. Toplama takım. Suratsız bir hoca. Sıkıntılı bir taraftarları var.
  • kaan.kaya. K kullanıcısına yanıt
    Toplam 30m €'ya yakın harcama yapmışlar. Sattıkları oyunculardan 12m € kazanmışlar. 18m € çıkmış yani kasalarından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan.kaya.

ts waris için 6m euro vermiş. bunların yıllık geliri ne kadar ki böyle önüne gelene 5-6 veriyorlar? 17 transfer yapmışlar, toplamda kaç para verdiklerine bakmaya üşendim.

hocam ben üşenmedim baktım teknik direktörlerin dahil aldıkları oyuncularına verecekleri yıllıklar dahil hesapladım kaba taslak 70.000.000 Euro ya denk geliyor şaka gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreus

Toplam 30m €'ya yakın harcama yapmışlar. Sattıkları oyunculardan 12m € kazanmışlar. 18m € çıkmış yani kasalarından.

hadi ya ben 12m luk satış yaptıklarını bilmiyordum. yine de 18m euro ts bütçesi için çok fazla.
  •  Beşiktaş 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları
  • Keşke marco notta olsaydı ucuza iyi olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Compass3548

quote:

Orijinalden alıntı: kaan.kaya.

ts waris için 6m euro vermiş. bunların yıllık geliri ne kadar ki böyle önüne gelene 5-6 veriyorlar? 17 transfer yapmışlar, toplamda kaç para verdiklerine bakmaya üşendim.

hocam ben üşenmedim baktım teknik direktörlerin dahil aldıkları oyuncularına verecekleri yıllıklar dahil hesapladım kaba taslak 70.000.000 Euro ya denk geliyor şaka gibi

yeni bir demirören mi doğuyor
  • Compass3548 kullanıcısına yanıt
    sezon başına düşen yıllıklar ne kadar bizi geçiyor mu misal ?
  • Bu arada ilk yarının fikstürü açıklandı 17 haftanın . Toplam 5 maçımız hafta içi (pazartesi) . Gs de bu sayı 4 fenerde ise tahmin edebileceğiniz gibi en azı olan 3 .
  • 22-23 kişilik bir kadromuz var aslında yabancı sıkıntımızda yokken atiba vari ucuz 1-2 transfer yapsak güzel olurdu geçen sene tek kulvara rağmen yeri geldi zor kadro çıkardı şimdi 3 kulvar zorlanabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

sezon başına düşen yıllıklar ne kadar bizi geçiyor mu misal ?

valla suan aldıkları oyuncuya verecekleri yıllık 15.000.000 Euroyu buluyor.
  • Sağ bek yattı gene
  • Sağ bekten umudu kestim. Keşke Ernst gibi bir oyuncu alabilseydik göbeğe hiç değilse Atiba'yı sağda oynatırdık.
  • neyse en azından fm de bi sağbekle çözülür iş.
  • linnes umarım 4 ocaktaki gs maçına yetişir
  • sağ sağlim bir sağ bek alamazsak başımız sağ olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Hadi Gs ye para geldi. Ts ye ne demeli. YD gibi önüne geleni fiyatı ne olursa olsun alıyor. Sonları iyi değil bence. Toplama takım. Suratsız bir hoca. Sıkıntılı bir taraftarları var.

Onların sonunu bende iyi görmüyorum, yd nin ilk geldiği seneki dönemimizi hatırlatıyor bana
  • arkadaş harbiden senelerdir iyi çektik şu sağbekten. hiç unutmam portekiz çetesini kurmuşuz guti ernst takımda. sağ bekte erhan güven oynuyordu. lanet midir nedir anlamadım ki
  • 
Sayfa: önceki 16201621162216231624
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.