Şimdi Ara

[Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2905. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
58.446
Cevap
63
Favori
1.363.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29032904290529062907
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Louie-Andy Anderson

Hocam siz 100.yıl şampiyonluğunuda görmüşsünüzdür o dönem ki futbolu izleyenler genellikle Lucescuyu çok sever Avcı tercihiniz beni bu yüzden şaşırttı

Alıntıları Göster
    Yok be hocam o sene hiç bir maçı kaçırmadım. İyi hatırlıyorum herkesi içerde dışarda yendik ama toplasan 5-6 maçtan zevk almışımdır. Hatta o sene en büyük eleştiri o kadroya sahip lucescunun öne geçilen maçlarda takımı geriye yaslamasıydı. Elinde pascal, ilhan, nouma olan hoca her maça tek forvet çıktı. Yani ben çok beğenmiyordum oynadığımız futbolu.

• Visca yı satacaklarını düşünüyor muyuz? Veya bizim alabileceğimiz bi tutarda satacağını düşünüyor muyuz ibb'nin?
  • Yönetici zaten ne zaman konunun yararına birşey yaptıki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce hoca bulun hoca ! Bunlar akıllanmayacaklar...

• Şu Avcıyı alın da kurtarın bizi. Bizim vizyon başkan alıp getirecek diye korkuyorum.
  • Beşiktaş, bonservisi Benfica'nın elinde bulunan 21 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu Alfa Semedo'yu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor (TVI24).

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazovic hızlı dirar
  • Bir dönem Türkiye'de hangi takım td arasa Lucescu'yu yazıyorlardı. Trabzon için bile yazıldı. Hiçbirinde de gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_efendy34

Önce hoca bulun hoca ! Bunlar akıllanmayacaklar...

bu haber doğruysa Lucescu göreve başlamış bile.
    Kusacağım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugurhasgul1903

Yönetici zaten ne zaman konunun yararına birşey yaptıki
    Ya hocam inan dalga geçmiyorum ben Beşiktaşlı olduğunu düşünmüyorum yöneticinin, kesinlikle başka takımı tutuyor ve konuyu o açmış sadece. Biz yazdıkçada yerinde duramıyor bizi banlıyor.
  • Avcı Rakibi analiz edip ona göre plan yapan bir teknik adam. Gelirse disiplinli bir takım izleyebiliriz.

• Beşiktaş, Abdullah Avcı ile 3 yıllık sözleşme imzalamaya yakın. (NTV)

• Sercan Dikme, Avcı güzellemesine başladığına göre durum ciddi.
  • Beşiktaş, Abdullah Avcı ile 3 yıllık sözleşme imzalamaya yakın. (NTV)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka gibi ya
    Avcı geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Şaka gibi ya
    Avcı geliyor
    Eski İnönü Stadı'ndaki "Yere yatsana, yere yatsana, Abdullah Avcı yere yatsana" tezahuratları geldi aklıma

• quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

Eski İnönü Stadı'ndaki "Yere yatsana, yere yatsana, Abdullah Avcı yere yatsana" tezahuratları geldi aklıma

Alıntıları Göster
    Burak bile geldiyse bunuda alırlar

• Okan Buruk dururken neden ama neden başka bi TD Alınıyor anlayamıyorum gerçekten ya.

Abdullah Avcı iyi TD tamam ama bizimle özdeşleşecek bi isim orada dururken ve de gayet başarılı iken...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Burak bile geldiyse bunuda alırlar

Alıntıları Göster
    Sizin taraftar olarak gücünüz az. Biz mesela Arda'yı istemedik gelmedi, Fatih Terim'i istedik geldi.

• Avcı'yı ersun hoca'dan daha fazla istiyordum.Gördüm ki diğer t.d'ler yerinde sayarken bu adam kendini geliştirmiş.Kendi taktiği olmasa bile guardiola gibi iyi hocalardan esinlenmiş.Taktik bile bilmeyen hocalar var bu ligde.Pas oyununu ve topa sahip olmanın değerini bilen bir hoca.Eskiden takımı harbiden çok yatardı ama eline dominant kadro verildiğinde oyunu da domine etmeye başladı avcı'nın takımı.Bence çok iyi tercih.Gelirse lig seneye çok daha güzel olacak.
  • 
Sayfa: önceki 29032904290529062907
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.