Şimdi Ara

[Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2904. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58.446
Cevap
63
Favori
1.363.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29022903290429052906
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Guti olabilir de Guti'yi mesela son 5-6 maç kala denemiş olsak en azından fikrimiz olurdu nasıl bileceğiz ki ? Öte yandan en azından Sergen Yalçın veya Abdullah Avcı için yorum yapabiliriz izledik gördük.

Şimdi Guti diyelim ilk yarı olmadı o zaman seneye de kaybolacak ha zaten çok büyük beklentilerimiz yok ama ne bileyim.
  • Ramon Motta, Pedro Franco, Serdar Kurtuluş, Veli Kavlak, Olcay Şahan, Tolga Zengin gibi adamların ilk 11 oynadığı Beşiktaş'ın bu senenin Şampiyonlar Ligi finalisti takıma karşı oynadığı topa bak bir de şimdiki halimize. Üstüne üstlük içeride yenmiştik de...
    Dailymotion
    Tottenham-Beşiktaş Maçı Özeti | Tottenham Beşiktaş 1-1 Maç Özeti ve Golleri - Dailymotion Video
    https://www.dailymotion.com/video/x2756fr

• aksam.com.tr
    Fikret Orman kendisine k�f�r eden �yeyi yumruklad�
    https://www.aksam.com.tr/futbol/fikret-orman-kendisine-kufur-eden-uyeyi-yumrukladi/haber-516164

Bir ara böyle bir haber vardı. Şampiyon olduğumuz sene 2016'da. O çocuğun konuşma videosu yüklenmiş yeni gördüm daha. Küfür/hakaret olmadığı halde eleştiriye gelememiş yönetim, nasıl saldırmışlar. Elini ilk taşın altına koyduğunda güzel işler yaptığı için falan baya sevmiştim. Hele ki tüpçüden sonra resmen bulunmaz bir nimetti ama son zamanlarda yaptığı saçmalıklar hepsi soru işareti. İzlemek isteyen varsa video:

Edit:Link düzeltmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gil Mocci -- 22 Mayıs 2019; 21:2:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Lucescu gelecegine Avci gelsin derim ben.
    Hocam siz 100.yıl şampiyonluğunuda görmüşsünüzdür o dönem ki futbolu izleyenler genellikle Lucescuyu çok sever Avcı tercihiniz beni bu yüzden şaşırttı
  • Lucescu milli takımda iken antipatikliğiyle ön plana çıktı. Konuşmaya bir başlıyor makineli tüfek gibi. Bahane üstüne bahane. Tercümanı da aynı şekilde. Ş.G'nin soruya cevap vermeyen, anlaşılmayan uzun konuşmalarından sonra yine benzer konuşmaları duymak can sıkıcı olur. Üstelik sahada bitik, hırsı olmayan bir takım gördük hep.

2 ay önce Güneş'le yolları ayırıp Guti'ye şans verseydik bize en azından oyun planını göstermiş olurdu. Adam inatçı Güneş'in arkasında sabır taşı gibi 1 sene bekledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 22 Mayıs 2019; 21:29:58 >
  • Bu arada şampiyonluk alamadı diye Avcı'ya kötü hoca dememek lazım. Avcı gittiğinde İBB çok kötüydü. Geldiğinde takımı toparladı. Ben bizde başarılı olacağına inanıyorum. Sonuçta Şenol hocanın da şampiyonluğu yoktu.
  • ben geldim sen gitmişsin
  • Kamp dönemine yetişir umarım hoca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yönetime transferde baskı kuracak hoca istiyorum. şenol güneş gibi "kimi alırsanız alın ben karışmam" mantığında olmasın. iş öyle olunca, top tamamen yönetime kalınca kimin geleceğine dair en ufak bir araştırma, beyin fırtınası olmuyor. "atiba yerine adam lazım" deniyor, menajer gelip "size medel'i getireyim mi" diyor, bizimkiler "gelsin, önlibero neticede" diyor ve transfer gerçekleşiyor. kervan yolda düzülür mantığıyla transfer oluyor haliyle adam geldikten sonra bi rol biçmeye çalışıyoruz.

yani yönetime kimi istediğini söyleyebilecek bir tek abdullah avcı var şu anda hocalar arasında. bilmiyorum emin değilim o yüzden. bu işleri yönetime bırakmayacak birisi olsun.

hatırlayın sosa geleceği zaman asıl hedef, anlaşılan oyuncu ben arfa idi. ben arfa daha iyi olurdu falan davalarına girmiyorum ama bilic dedi ki "ben ben arfa'yı değil jose sosa'yı istiyorum". sonucunda ben arfa değil sosa geldi, iş yönetime kalsa jose sosa diye bir oyuncuyu bu ülkede bilen olmayacaktı. trabzon'un bile şu an bu sebepten dolayı bilic'e veya bilic'in sosa önerisini aldığı insanlara dua etmesi lazım ben arfa sonra nice'de uçtu tabi o ayrı konu ama bu bi tercihtir, hoca tercih yapan birisi olsun. ne idüğü belirsiz larinler cocolar mikroseviçler görmeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 23 Mayıs 2019; 0:59:14 >

• Bence Avcı geldi bile.. Bekletmelerinin sebebide Başakşehirde ki durumuydu..Gelirken Viscayı da alıp gelir umarım.

• Taraftarın yarısı avcı diyor yarısı istemiyor
    Ben istiyorum ama başak bırakacak mı ki oda var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerbahçe, galatasaray, trabzon ve biz arasında bu ffp'nin "sattığın kadar al" kıskacında olmayan tek takım biziz galiba şu an, yanlış mı biliyorum ?
  • Gil Mocci G kullanıcısına yanıt
    Mide bulandırıcı insanlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Avci+Visca gelse super olur boylelikle şaklabandan kurtuluruz hiç olmazsa.bu yil bu adam hic oynatilmasaydi da belki şampiyonduk herseye rağmen o kadar zarari var bu adamin..

• Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Visca nın sözleşmesi bitti mi ? Bitmediyse Başak 10 milyon Euro ister

• quote:

Orijinalden alıntı: Louie-Andy Anderson

Hocam siz 100.yıl şampiyonluğunuda görmüşsünüzdür o dönem ki futbolu izleyenler genellikle Lucescuyu çok sever Avcı tercihiniz beni bu yüzden şaşırttı

Alıntıları Göster
    O doneme gitmeye gerek yok hocam 6 ay once milli takimda acayip sogudum. Bide ben rumen basinina arkamizdan konusmalarini da izledim iyice sogudum. Tr basinina farkli rumen basinina farkli roportajlar veriyor.
  • abdulah avci+elia+ visca 😏😉 gelirlerse söyle toplu gelseler.

• Hergün manşetlerde Aziz Behich haberini gördükçe kusasım geliyor arkadaş. Şakaysa komik değil yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Senol Günes de "feda takimini" sampiyon yapmadi sonucta. Her sene astronomik paralarla yildiz oyuncularin alindigi (Pepe, Negredo, Adriano, Medel, Gomez, Talisca, Abubakar vs.) Türkiye'nin en pahali ve en kaliteli kadrosunu sampiyon yapti.

Birkac oyuncu satildi diye sampiyonluktan kopacaksa Gomis'i ve Rodriguez'i satan GS'nin kopmasi lazimdi. Bence Senol Günes bu sene basarisizdir. Kadro ne olursa olsun oynattigi futbol rezaletti. Burak Yilmaz'in cabalamasi olmasa FB ile asagi yukari ayni puanda bitirirdi ligi.

Alıntıları Göster
    Başkan senin gerçekten hafıza sorunun var eğer inanarak yazdıysan. Hadi bizim takımın geçmişini bilmemen normalde Gsyi çok abartmışsın kopması lazımdı diyerek.

1-Şenol güneş'in ilk şampiyonluğunda saydığın isimlerden sadece gomez vardı. Alınan oyuncular dembabanın satışıyla alınan oyunculardı. En önemli üçlü Q7, Sosa, Gomez di. Ayrıca transferde +12 milyon euroyla tamamlandı sezon.
    2-Şenol güneş'in ikinci şampiyonluğunda ise gidenleri sayıyorum sana; Gomez, Sosa, Töre, Marcelo, Kerim Frei, Olcay, bunların satışından alınanlar ise kiralık abuabakar, talisca, adriano, gökhan gönül, fabri ve yine transfer bilanço olarak sadece - 1 milyon euro zarar edildi.
    3- Saydığın o pepe, negredo, medel, lens hepsi şampiyon olamadığımız 3. senede gelen oyuncular hepside fıs çıktı.
    4- Gomis,Rodrigez ve ozanı satıp yerine aldığın oyuncuları sayalım Diagne Marcao Emre Akbaba Liyundama, Nagatomo, Onyekuru, Ndiaye, Semih, Mitroglu, Ömer bayram, Muğdat, Emre Taşdemir,

Yani anlayacağın hocam 2 oyuncu satıp şampiyonluk verilmedi, sizin gibi 2 oyuncu satıp 10 tane alınmadığı için şampiyonluk verildi.

• Ayrıca yöneticiyede bir çift lafım var iki gsliye laf ettik diye cennettende banlasaydın, az oldu burdan haftalarca banlaman.
  • 
Sayfa: önceki 29022903290429052906
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.