Şimdi Ara

[Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1954. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39.469
Cevap
75
Favori
2.071.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19521953195419551956
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burak Yılmaz gitti mi şimdi? Gençlerbirliği maçında yok mu anlamadım ben olayı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak da yok kim gol atacak ulen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedavaya mı gitti Burak?

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Bu anlattığın olay hep vardı hocam bizim takımda. En iyi oyuncuyu satıp aynı paraya çöp alındı tarih boyunca. Zaten satış politikası iyi yönetilseydi bu kadar borç birikmezdi.

Vagner olayına pek katılmıyorum şöyle ki geldiği zaman bu ligin kralıydı en iyi forvetiydi, oynamadı, uyum sağlayamadı, karaktersiz çıktı orası ayrı.

Aklıma gelen tek çare feda dönemi gibi gurbetçilere saldırmak geliyor. Hem Türk olmuş olurlar hem geleceğe yatırım, hem de 300 500 bine hemen gelirler. Lucescu'ya Sergen'in danışması lazım iyi bir havuzu vardı iki sene önce öyle hatırlıyorum.
  • Burak alacağı olan bir miktar parayı bırakmış ve öyle gitmiş. Bu arada Gökhan Gönül de fenere gitmiş. Bu arada tam yaprak dökümü yaşıyoruz.

• Gökhan Gönül de gitmiş. Takımda seneye oynayacak oyuncu kalmadı. Allah kahretsin bunları.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben zamanında gökhan gizli karaktersiz diyordum zaten.Midesiz adamın tekiymiş 3 kuruşa neyse...

• Sergen boşuna demiyor 8-10 transfer diye adamın elinde sahaya çıkaracak kadar bile oyuncu kalmadı mecbur alacaksınız demeye getirmiş.
  • Gökhan'ın gitmesine hem üzüldüm hem sevindim. Kalsaydı eğer eminim yine sağ bek alınmazdı ve sakatlandığında da Necip'i izlemek zorunda kalırdık.

Gittiyse şimdi en azından biri almak zorundalar büyük ihtimalle Gökhan'dan kötü olacaktır o da bir gerçek.
  • Burak gitmiş. İyi olmadı bu. Yeri dolar umarım.
  • Kulübün Burak a 12 milyon tl borcu var, 8 ini alıp 4 ü bırakıp gidiyor.

• Sivas puan kaybedip bizim de yenildiğimizi düşünün. Tek forvetimiz var zaten onu da 2 gün daha tutamadık yazık gerçekten. Burak'a laf atmıyorum kimse para almadığı yere emek harcamaz hak veriyorum.

Yeni Malatya maçında gördük forvetsiz takımı.
  • 2 tane 35 yaşında ve toplamda senelik 4.5 m€ maliyetten kurtulduk. Elbetteki önemli oyuncular ama kadromuzda 35-36 yaşındaki oyuncular ile avrupa arenasında nal toplarız. Maaş bütçesi ciddi anlamda geriledi. Sıra Vida ve Ljajic'te. 7-8m€ bonservis getirirse bu 2 isim seneye için önemli bir meblağ ile başlayacağız transfer dönemine. Ben yerlerinin doldurulacağını düşünüyorum. Avrupa'da oynayan gurbetçiler her zaman bize katkı sağlamıştır. Olcay gibi Ozi Töre gibi hatta Tolgay gibi oyuncuları 500bin€ lara bulup oynatabilirsek gelecek için daha umutlu olunacaktır. Ben inanıyorum bir plan doğrultusunda ilerliyoruz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kamece kullanıcısına yanıt
    Yok zaten Vagner neden alındı demek istemedim.Performans verimediği belliyken Negredo yerine tercih edilmesine şey ettim..

GG gitmiş.Yolu açık olsun...İyi tarafından bakmaya çalışırsak eğer şöyle bakabiliriz yönetim Gökhan var diye adam almazdı.Şimdi almak zorunda.Ama yedek ile birlikte almak zorunda.

• Gökhan'ın gideceğini pek düşünmüyordum ama insanlar bazı şeyleri çabuk unutuyor veya unutmak istiyor. Gerçekten çok profesyonel bir futbolcuydu Gökhan, her şeyini sahaya veren ender futbolcularından bir tanesiydi.

Güle Güle Gökhan, yolun açık olsun

[Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam o zaman vagner konusunda. Negredoyuda Şenol sevemedi sanırım o yüzden gönderdiler. Q7 ilede arası açık olunca adamda sıkıntı çıkarmadı çıktı gitti.

Gökhan ve Caner'in gideceği belliydi ben maç sonrası açıklar diye bekliyordum GG ama fenerli yönetim erken attı haberi. Douglas eğer sağlıklı dönecekse kampa yetişecekse bence yedek bir sağ bek yeterli madem küçülüyoruz elimizdekini oynatıcaz başka çare yok hocam.
  • Gökhan gönül karakter abidesi damarını kesseler dolar yeşili akacak şahıs gibi son maç öncesi kaçmamış yarın kadroda olacakmış umarım kaptanlığı ona verirler öyle gider
  • Sergen yalçın eylül ayını
    Çebi ve ekibi aralık ayını göremez.

Gördüğüm en çaresiz yönetim de açık ara ahmet nur çebi ve ekibidir.Fikret orman bile elini kolunun bu kadar bağlanmasına müsade etmedi

• Türkiyenin en iyi forvetini ve sağ bekini kaybettik.Avrupada böyle adamların 2 gömlek altını 10 milyondan açıyorlar bizimkilerin haberi yok galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

Ben zamanında gökhan gizli karaktersiz diyordum zaten.Midesiz adamın tekiymiş 3 kuruşa neyse...
    300-500 bin euro üç kuruş olmuş versene bana 100 bin euro madem az para

• 
Sayfa: önceki 19521953195419551956
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.