Şimdi Ara

[Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1953. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.469
Cevap
75
Favori
2.071.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19511952195319541955
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gökhan 4 gol 3 asist yaş 35
    Caner 4 gol 11 asist yaş 31

Gökhan gidebilir aslında kalsa rotasyonda fln iş yaparda
    Caner kesin kalmalı 2- 3 yıl daha oynar sol kanatta da iş yapar
    Elneny kalsa iyi olur tabi giderse yapacak bi şey yok Dorukhan dönüyor zaten yedekte Necip vs gençlerden birini koyarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mischevious60 -- 24 Temmuz 2020; 9:27:22 >
  • Koca kadroda, Atiba dışında gittiğine üzüleceğim tek bir isim yok, Atiba teknik ekip vs uzun süreler daha kalmalı kulupte.

Fakat bu demek değildir ki, Burak gitti diye sevineyim. Alacaklarının bir kısmına karşılık gitmesinin şuan +1 Euro dolar karşılığı yok bizim için, iyi kötü senede 15 gol ve fazlasını atabilecek adamı elinden bedava çıkarıyorsun, kasanda kuruş yok. Burağın yanına iyi bir golcü gelmeli derken eldekinden olmak ne bileyim garip geliyor bana. Velhasıl, piyasada kiralık bonservissiz zibilyon savunma ortasaha bulabilirsin ama kaleci ve forvet için aynı şeyi söyleyemem.

Açıkçası işimiz zor, büyük vurgun yapmak lazım transferlerde, tek taş ile 10 12 kuş indirmek lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • [Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

as kadro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mischevious60 -- 24 Temmuz 2020; 9:30:44 >
  • [Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

yedek kadro
  • Bu kulüp 4 yıldır para kazanacağız,fazla maaş veriyoruz diye diye eldeki tüm verim veren adamlarını sattı.Zaten bu yüzden bu haldeyiz.Eski yönetimde göndermesini bilmiyordu şimdiki yönetim bu konuda pek ümit vermiyor ? Ne oluyor satınca ? Plan falan olmadığı için aldığın adamlardan hem verim alamıyorsun hem gelir kaybın oluyor hem de bu adamları bedava almıyorsun yani. Vida bize tam uygun olmasa bile iyi kötü piyasası var.Hırvat milli takımında adam.Sen 5 lira için adamı gönderim 3 liraya çok daha aşağı seviyesindeki adamı alırsan olmaz işte.Caner Gokhan yanlarına adam alıp senin bu adamları rotasyonda kullanman gerekir, böyle yaparsan performansları artar zaten.Ama Gokhan'ı 35 maç oynatırsan olmuyor o zaman. Ama bu 2 adam giderse 1 ay içinde nasıl dolduracaksın bu kadar yeri ? 5 yıldır sağ bek gelmemiş rotasyona 1 ay içinde 2 tane mi bulacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 24 Temmuz 2020; 9:44:47 >

• Caner ve Gökhan ikisi de kadroda tutulmalı. Burak da gönderilmemeli. Zaten yabancı sınırı geldi. Bu yerli oyuncular yerine kimi bulacağız? Biraz mantıklı olmak lazım.
  • _ Ve realite evet borazancılar, yok gitsin, yok olmaz o da kalsın,bunun parası çok hak etmiyor gitsin, ne yaptı ki. Bu gelsin, şunu da alın o topçu mu yahu yönetim düşmanları naber ve transfer isterikçiler topunuza günaydın.

_ Sayın yönetim diyor ki; 3 milyar borç ve faizi 450 milyon ve eksideyiz. Bu ne demek böyle plansız devam edersek yani günü kendi zamanımızı kurtaramak için pembe tablo çizersek. BEŞİKTAŞı yok eder yani iflas eder kulübün kapısına kilit vururuz. Bunun içinden çıkacak sağlıklı bir planla yapmak zorundayız.

_ Yılların hatası ile 3 milyar borç sorumluları rahat uyuyor mu? Şu an eski Başkanlık adayları sizde fırsat kollamayı bırakın ve birlik olun yönetime destek verin borazanlarınız ile provakte etmekten vazgeçin. Çözüm için elini taşın altına sokan bu ekibe sahip çıkıp destek verin. Taraftar uyuma imkanın kadar destek ol ki bu lanet durumu atlatabilelim.

_ Peki ne yapmak gerekiyor! Nerede bu kulübün taraftarı iş adamları, nerede seçimler de Beşiktaştan oy istiyen siyasıler... sahi biz 20 milyonluk aileyiz diyen taraftar alo size diyorum.

_ Başkan para ver, paran yoksa niye geldin oraya diyen kesim sahi siz 20 TL. veremeyen bir SMS atamayan aha bu forum ve sosyal mecra da devamlı eleştiri yapan tipi tipler, cüzdanı evde mi unuttunuz ya da telefonunuzun şarjı mı bitti? Bir kez olsun 20 TL. atmaktan imtina eden kesim burada ahkam kesiyor.

_ Bizler bu durumu daha önce de yaşadık. Sizler bir susun bizler yine bu belayı def ederiz. Nasıl Rahmetlik Seba döneminde altından kalktıysak, nasıl ki sayın Aybaba ile yeni bir yapılanmaya girip atılım yaptıysak.

_ Bırakın fesatlığı az biraz insan olun, topçular gelip geçicidir baki olan Beşiktaştır. Biz yine toparlarız bırakın yönetim ve hoca nasıl bir plan yaptı ne yapmak istiyor, gerçekten durum çok kötüden beter az edep onlara fırsat verin bir kez olsun eliniz cebinize gitsin bir kez #BIRAKMAM yazıp 20 TL. tutan bir SMS atın. Başka Beşiktaşk yok.

• Bence 4m euro civarı bir teklifle transfer sezonun sonuna doğru Llajic'te satılır. Bu sene tam kumar sezonu tek güvendiğim isim Sergen hoca. Stoperler dahil herkesi oyuna sokan taktiği çok iyi iş yapıyor, inşallah 2 güzel stoper transferi yapılır
  • Mischevious60 kullanıcısına yanıt
    Hocam tabiki beklerin asistleri golleri mühim her takım için ama Gökhanın dakika kaç olursa olsun geri attığı deparlar önlediği goller, takımı yönlendirmesi çok daha önemli. Caner'in de yedirdiği golleri kaybettiğimiz puanlara baksan sıfıra sıfırdır. Ruhsuz futbolcunun işi yok bu takımda. Atiba+Ozi+Necip+Tolgay lüsünün toplam 10 gol atamadığı seneyi şampiyon tamamlamıştık.

Caner ileride oynayacaksa oynatabilirim evet ama sol bek oynayacaksa bugün gitsin takımdan.
  • Lazzow kullanıcısına yanıt
    Hocam Sergen'e bende güveniyorum ama atanla tutanın olmadıktan sonra pepe + ramos gelse hiç bir şey olmaz. İlk iş süper kaleci süper forvet. Hatta dediğin gibi Adem satılabiliyorsa daha asist seven bir 10 numara. Yoksa bu aşk başlamadan biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazzow

Bence 4m euro civarı bir teklifle transfer sezonun sonuna doğru Llajic'te satılır. Bu sene tam kumar sezonu tek güvendiğim isim Sergen hoca. Stoperler dahil herkesi oyuna sokan taktiği çok iyi iş yapıyor, inşallah 2 güzel stoper transferi yapılır
    Ljajic’ten para falan gelmez. Çok değil 2 hafta içinde alacağına karşılık sözleşmesini feshetmek istiyor yada fifa’ya başvurdu haberlerini görürüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamece kullanıcısına yanıt
    Para edecek sadece 2 oyuncu var.Vida Adem.
    Bu oyuncu grubunda Adem pek verimli olamaz (en azından şimdiye kadar öyle görüntü vermedi) Adem etrafı iyi olursa onları ve kendisini daha iyiye çıkartacak türden oynadı.Tek başına alıp vasat takımı götüremez.Satılacaksa o satılsın yani.Ayrıca başkan bu kulübün durumunu sağolsun o kadar açık belli etti ki herkese.Millet bizim oyunculara bakarken yaw bunlar zaten para veremiyormuş biz bekleriz bedava alırız diyecek.
    Sergen için halen bazı şeyler soru işareti ? İlk defa bu kadar ciddi sınav verecek ve sezonu tamamlarsa ilk defa bu kadar uzun süre takımda kalmış olacak.Oyuncuya göre mi takımı hazırlıyor yoksa kendi kafasındakine göre mi hazırlayacak ? Esnek tercihler yapacak mı ? Bunlar hep bilinmezlik.

Caner ve GG gidici ise ben bu yönetimden kaleci transferi beklemem.Yapmasın zaten ama onların yerine alınacaklar iyi araştırılsın.Gidip Sinan Bolat'ı falan filan getirirler daha kötü olur yani,bu yüzden Ersin kalsın kalede.Ben Caner kalacak diye bakıyordum son 3 maç 11 çıktığını gördükten sonra.Yani hocanın 4 maç oyuna bile sokmayıp sonradan 3 maç 11 başlatması bunu düşündürtmüştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 24 Temmuz 2020; 11:47:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mischevious60 kullanıcısına yanıt
    Suan takimda en iyi oynayan kanat oyuncusu Lens yedek mi ??

• mrbaronx kullanıcısına yanıt
    Arkadaş transfer olacaklar olması gerekenlere göre dizilim yapmış.Yani Lens şu an en iyisi ama olmamalı işte.Ancak yedek olur anlamında.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Arkadaş transfer olacaklar olması gerekenlere göre dizilim yapmış.Yani Lens şu an en iyisi ama olmamalı işte.Ancak yedek olur anlamında.
    Bi ustte as kadroyu da yapmis nkoudu as kadroda:))

• Şu forumun bir bölümünün yaşadığı kafayı biz de yaşarız inşallah bir gün.

Kulübün €400M borcu var. Yılda sadece €30-35M faiz ödüyoruz (ana para değil bakınız, sadece faizden bahsediyorum). Büyük vizyoner eski başkanımızın kurduğu €75M bütçeli bir kadro var elde. Bu kadroyu 4. yapan şahıs da kaçıp gitti. Kadron her biri 2-3 sene daha sözleşmesi olan ve €1.5M - €2.0M arası yıllık maaşı olan bir sürü yetersiz adam dolu. Hiç birini satıp kaynak yaratamadığın gibi maaş yükünden de kurtulamıyorsun.

Yayın ihalesi yapılmış, yayıncı kuruluş "yılda $500M" vereceğini taahhüt etmiş. Hop bir sene sonra dolar kuru sabitledik ayağına rakam $425M'a düşmüş, şimdi de $350M'a çekiyor. En büyük gelir kaynağın %30 azalmış. Sen futbolcularla 5 yıllık sözleşme yaparken var olan döviz kuru 2-3 katına çıkmış, senin gelirlerinin önemli bir kısmı TL. Döviz kurundan dünya kadar zarar etmişsin. Yetmemiş üstüne 100 yılda bir yaşanacak pandemi gelmiş, zaten azalan gelirin hiç kalmamış.

Gelir diyoruz ama önümüzdeki 2 senenin tüm gelirleri temlikli. Kulübün kasasına giren kuruş yok. Bir yardım kampanyası yapalım demişler, "20 Milyon Beşiktaş Taraftarı" toplam 200,000 SMS göndermiş. 20 TL vermekten imtina eden adam klavye başında sabahtan akşama yönetime veryansın ediyor.

Yönetim dediğimiz de pimi çekilmiş bombayı kucağında buldu. FO beyefendi 3 yıllığına seçildi, 6 ay dolmadan kaçtı. Mevcut yönetimin derdi şampiyon olmak değil, bunu anlayalım artık. Adamlar 117. yıllık kulübün kapısına kilit vuran ekip olmamak için debeleniyor. Elimizde dünya kadar yüksek maaşlı çöp olmasa diyeceğim ki yeni bir yapılanma olabilir ama bu kadro (Lens, Larin, Mirin, Boyd, Roco vb.) temizlenmeden o da mümkün değil.

Cebimizda 10 TL var, neden lüks restoranda kebap yemiyoruz diye ağlaşıyoruz. Paramız anca ekmek arası tavuk dönere yetiyor, bir an önce alışsak iyi olur.

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ersin'de tüm sezonu tamamlayacak potansiyeli görmedim. En azından 25 li yaşlarda en az 3 sezon kalede oynamış potansiyelli bir kaleciyi tercih ederim. Adem konusuna katılıyorum.

Caner ve Gökhan'ında maddi açıdan gideceğini düşünüyorum hocam. Gemiyi herkes yavaş yavaş terkedecek. Lens hariç
  • mrbaronx kullanıcısına yanıt
    Olabilir yapabilir yani düşüncesi o yönde ? İlla o yazılan olacak değil ki

Kaldı ki kanat adamların hepsini gönderemeyiz.5 adam gidecek rotasyonla beraber 6-7 adam lazım.Bu yönetim bunun altından kalkacak görüntü vermedi.Lens veya N'Koudou seneye as olarak oynarsa şaşırmam. Lens 3 kamp gördü bu takımla ve hepsinden önce düzelecek artık dedik olmadı. N'Koudou için yine bekleriz ne olacak ,belki olur Nasılsa gönderemiyoruz Ben isterim ki Caner'i ön tarafta kullanalım, N'Sakala yerine yan mevkisi stoper olan daha uygun bir adam bulalım,Rıdvan ile birlikte orayı götürsünler. N'Koudou yedek olur veya sadece 1 forvet alınırsa N'Koudou biraz ileriye doğru kayar.

• Kamece kullanıcısına yanıt
    Normal şartlar altında katılıyorum.Ersin seneye tek kaleci olmamalı.Ama gelecek adam ne kadara gelecek ? Para yoksa gerçekten uygun rakamlara gelmesi lazım.O zaman kabul.Kimse yıldız falan istemiyor ki zaten ? Kalkıp Volkan veya Sinan gibilerine 1-1.5 verip getirirsen olmaz işte.Bu yönetim bunu yapacak gibi.Fikret Orman'lı son 2 yönetimde bunları yaptı ve düştüğümüz durum ortada.

Sen para lazım maaş yok diye pahalı ama verim aldığın adamı gönder.5 'lik Vida diyelim ,gitti.Yerine herhangi bir vasat adamı veya Anadolu kulüplerinden adamı getirdin 2-3 gibi rakama.Olur mu şimdi ? Olmaz tabi.2 sene önce pahalı diye Negredo'yu gönderdin yine pahalı olan Vágner Love gibi adamı tuttun.Ne oldu bu hamle ? Sana kocaman eksi olarak döndü.Negredo iyi kötü fayda sağlıyordu ve piyasası Vágner'e göre daha iyiydi.Vagner ne yaptı ? Parasını aldı ,verim 0.Ne oldu Şampiyonlar Ligi'ne gidemedin...

4 yıldır bu takımda olan tek istikrar ; verim alınan oyuncuların ertesi sezon gönderilmesi oldu.

• Hoşçakal kralım.. Gönül isterdi ki daha erken kavuşalım ama olmadı. Nasipte olan bu kadarmış, yolun açık olsun.

👑
    [Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BurakBey -- 24 Temmuz 2020; 12:10:55 >
  • 
Sayfa: önceki 19511952195319541955
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.