Şimdi Ara

[Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1951. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.469
Cevap
75
Favori
2.071.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19491950195119521953
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DARISI NECİP VE VİDA ADLI ŞAHISLARDA MUCİZELER DEVAM EDECEK İNŞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kamece

Fikret Orman'da zaten bunu kabul etti son iki senesinde çok para harcadığını, ancak o da bilemezdi 4 sene içinde dolar ve euro kurununda 2 kat artacağını. Yani adamı tamam çok para harcadığı için yererken ülke koşullarını da hesaba katıp birazda hak vermek lazım.

Pepe'yi aldığında dolar 3 lirayken sen 15 vericem diye hesap ederken, dolar 5 oluyor borcun 25 oluyor. Hayırlı işler.

Bakalım cisse, necip, velington, töre, özyakup, larin ile oynayınca borç düşecek mi ? Yoksa maç kazanamadıkça hem primleri, hem maç günü gelirlerini, sponsorları, stad gelirlerini kaybederek daha da mı borca saplanıcaz.

Bu ekonomik durumda şampiyon olamayan her takım batmaya mahkumdur.
    TR liginde sampiyon olmak icin uzay takimina gerek yok bence. Gercekten sistemi guzel isleyen her takim sampiyon olur. o nedenle disiplinli oyunculari tercih etmek lazim sukseli oyuncular yerine. Sergen hocanin oyun duzeni Turkiye Ligini forse etmek icin uygun. yeter ki eline biraz adam gibi malzeme verilsin...

Son maclarimizi izliyorum FB maci da dahil, yemin ederim mahalle takimi gibi. pas atamiyorlar oyun kuramiyorlar. Allahtan atiba falan var. bunun acilen degismesi lazim. Pahali oyuncu olmasa da olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

1 milyon Euro için mi saldık Burak'ı? Noluyor ya?
    1.5 milyon euro. nerdeyse yıllık maaşın beşte dörtü hiç verilmemiş...
    Bu durumda ödendiği söylenen ruis'in maaşıda ödenmemiştir, belki yabancılar ihtar çektiği için onlara öncelik sağlanmıştır. kıssadan hisse 'boku tuttuk' Durum bu kadar kötüyse transfer filanda yapılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 23 Temmuz 2020; 22:39:1 >
  • BURAK YILMAZ KONUSUNDA kimseye katilmiyorum suradaki.

Bu sene ne faydasini gordunuz? gelecek senede bu sene gibi olacak. iyi gorvet ama artik yasli ve cok sakatlaniyor! bu sene bizim hicbisey yapamama sebeplerimizin basinda Buraga guvenmek var.

1 milyon kazanabilecekken gondermek en mantiklisi cunku gelecek sene de diyecegiz ki KRAL FORVETIMIZ VAR. yanina yedek alacagiz. sonra bu arkadasin bacagi cekecek, 10 mac yok, biz yedeklerle mac kovalayacagiz.

TS den gelirken dedim ki `Simdi bu adam gazla atacak golleri ikinci yarisinda ligin, guvenup seneye bunla devam edip rezil oalcagiz ` diye... aynisi oldu.

simdi de diyorum. Saglikli olsa eyvallah ama yok. yaslandi ve cok sakatlaniyor. Birakin buragi gitsin.
  • Burak yanına adam almamız gerekiyor iken adamı sattık.Maşallah 4 yıldır istikrarlı olduğumuz tek konu var eldeki en verimli olan oyuncuları satmak

Şimdi 2 adam nasıl alacaksın ? Yabancı sınırı geliyor,Larin Umut Güven net olarak güvenebileceğin isimler değil.Gökhan Caner soru işareti onların hem yerine hem yanına adam bulman gerek,nasıl olacak ?
  • Başkanlık seçimleri seneye mi? Çebi bey uzun kalmaz gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerhanUygur

BURAK YILMAZ KONUSUNDA kimseye katilmiyorum suradaki.

Bu sene ne faydasini gordunuz? gelecek senede bu sene gibi olacak. iyi gorvet ama artik yasli ve cok sakatlaniyor! bu sene bizim hicbisey yapamama sebeplerimizin basinda Buraga guvenmek var.

1 milyon kazanabilecekken gondermek en mantiklisi cunku gelecek sene de diyecegiz ki KRAL FORVETIMIZ VAR. yanina yedek alacagiz. sonra bu arkadasin bacagi cekecek, 10 mac yok, biz yedeklerle mac kovalayacagiz.

TS den gelirken dedim ki `Simdi bu adam gazla atacak golleri ikinci yarisinda ligin, guvenup seneye bunla devam edip rezil oalcagiz ` diye... aynisi oldu.

simdi de diyorum. Saglikli olsa eyvallah ama yok. yaslandi ve cok sakatlaniyor. Birakin buragi gitsin.
    Tamam haklısın da sence bu adamın yerini doldurabilecek mi bu yönetim? Buna inanıyorsun yani? Sen dua et seneye Umut Nayir bu takımın birinci santraforu olmasın. Bu yönetimden onu bekliyorum çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

1.5 milyon euro. nerdeyse yıllık maaşın beşte dörtü hiç verilmemiş...
    Bu durumda ödendiği söylenen ruis'in maaşıda ödenmemiştir, belki yabancılar ihtar çektiği için onlara öncelik sağlanmıştır. kıssadan hisse 'boku tuttuk' Durum bu kadar kötüyse transfer filanda yapılmaz.

Alıntıları Göster
    Valla ben transferden vazgeçmiştim elimizdekileri tutsak iyi diyordum ama o da zor gibi. Gökhan, Caner kalmalı bence ama onlarda gidecek sanki...
  • Abi niye herkes bu kadar felaket tellallığı yapıyor anlamış değilim Burak denen adam ölüden farksız, önümüzdeki sene yatarak maaş alacaktı. Bu sene maçları izlemediniz mi adam bitti ya emekli parası mı verseydik maç yaparken? On numara iş vallahi çok sevindim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak seneye çoğu maç sıkıntı çıkaracaktı bunu yazıyoruz zaten.Ama bunun çözümü göndermek değil yerine /yanına adam almak olurdu.Bizim 1 adet net forvet almamız gerekiyorken şimdi 2 adam şart.Burak veriminde bir yerli zaten bulamayız.Yabancı bile bulabilir miyiz ben şüpheliyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Valla ben transferden vazgeçmiştim elimizdekileri tutsak iyi diyordum ama o da zor gibi. Gökhan, Caner kalmalı bence ama onlarda gidecek sanki...

Alıntıları Göster
    Stadyum üst kullanım haklarınıda kaybedersek artık şaşırmam Burak gittiyse gökhan ve caner'in kalması mucize olur. Genel: Burak uçup kaçmıyordu ama 1.5 milyona onun verdiği katkıyı verecek adam zor bulunur ki yönetim onuda veremiyor dikkat çekerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-781808C66

Tamam haklısın da sence bu adamın yerini doldurabilecek mi bu yönetim? Buna inanıyorsun yani? Sen dua et seneye Umut Nayir bu takımın birinci santraforu olmasın. Bu yönetimden onu bekliyorum çünkü.

Alıntıları Göster
    en azindan 1. forveti olmadigini bilecek. Burak olsa, yedek forvet alacaklardi. demek istedigim bu. Umut veya baskasi kimse o yedek, sene boyu onla oynaycaktik.

simdi mecburlar 1. forvet olarak birini almaya. sadece bizde degil bircok klupte maddi problem var. zannetmeyinki zorda olan tek klup besiktas.

• 1 milyon euro'ya ligin en iyi golcülerinden birini kaptırdık. Aynı kalibrede adamı 1 milyon euro'ya nasıl bulacaklar acaba?
  • ulan twitter kapalı olduğu için yalan dolan transfer twitleri de okuyamıyorum. böyle baya haftaya kulüp kepenkleri kapatacakmış gibi hissetmeye başladım.

• Takımda bu sene oynayan futbolculardan neredeyse kimse kalmayacak. Yönetimin bir planı var mı merak ediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Larin vardı sahi. Seneye %100 kadroda.
  • cisse oldu galiba. valla santrafor işi karışık konu yani tekdüze bi öngörüde bulunamıyorum. yani gomez dışında yaptığımız tüm santrafor transferlerinde, çoğunluğun düşündüğünün aksi gerçekleşti.

vagner love geldiiğinde çok umutluydum, cisse de öyle bi durum yok. yalnız vagner love kadar fiyasko olucağını da düşünmüyorum bi taraftan. karışık hisler içerisindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 24 Temmuz 2020; 0:1:19 >
  • Forumda kendi temennilerimi açık açık dile getiremiyorum ama bu yönetime zamanında oy verenler bu rezilliklerin tek sorumlusudur. Yahu bu kulübü bu duruma getiren zamanındaki yönetimin en yetkili ikinci adamını tekrar başkan olarak seçersen olacağı budur. Rezillik kere rezillik.

Ben geçen yazdım. Bu yönetim tabii ki de 3. olmayı istemiyor. Çünkü 3. olunursa eğer kaza bela CL'ye gidilirse bunların almayı düşündüğü o çöpleri alıp geldiklerinde taraftar kazan kaldırır. Bu yönetimin Beşiktaş maç kazanınca kahrolduğuna eminim. Takım ne kadar yukarda bitirirse, onlar için o kadar kötü. İstiyorlar ki takım başarısız olsun, çöpleri de doldursunlar takıma sonra da para yoktu lafının arkasına sığınabilsinler. Tek amaç bu yani eminim artık. Gençlerbirliği maçını kaybetmemiz zaten yönetim için inanılmaz bir fırsat olur.

Beşiktaş tarihinde bundan daha skandal bir yönetim görmedim. Yazık yani yazık.

• Neden Wellington için Fatih Aksoy gibi genç potansiyeli olan bir isim verilmeyi düşünülüyor, gerçekten aklım almıyor.

• Damarını kesseler yeşil akacak karakter abidesi takım kaptanı muhteşem insan takımın en kritik maçında hafta sonu kadroda olmayacakmış
  • 
Sayfa: önceki 19491950195119521953
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.