Şimdi Ara

[Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1950. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.469
Cevap
75
Favori
2.071.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19481949195019511952
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    en doğru yol acıda olsa bence en alt limitten gelirini hesaplayacaksın örneğin ben işte avrupaya gidemezsem 6.olursam gelirim 30 milyon euro veya 25 milyon euro kadroda gerekirse budama yapıp 20 milyon euroya inip daha sonra sene içinde rahat rahat tıkır tıkır paraları ödemek malesef tek yol bu artık scout (ki sanmıyorum bizde olduğunu) ve bu kadroya 4 5 net oyuncu yerleştirmek mesela gökhan caner atiba kalırsa dicem ama gitti galiba burak bunları tutup üstüne 1 sağlam defans 1 kanat ve en önemlisi KALECİ alıp gerisini gençler veya alt liglerden oyunculara şans verilmeli KALECİ-gönül DEFANS roco caner-Fatih Atiba Ljajic-Kanat Nkodou-Burak veya alınacak forvet ama en önemli konu maaşların ÖDENEBİLİR transfer yapılması
  • Diaby kalıyor diye haber yapmış beinsports. Umarım doğrudur da hiç uzatmadan ANÇ ve Sergen'e dümdüz gitmeye başlarız. Şimdi olmasa da bir 4 5 ay içinde olacak nasılsa ertelemenin anlamı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla Diaby Sergen hoca ile aslında çıkışa geçti. Kulüp ekonomik olarak o kadar kötü durumda ki, artık kızamıyorum da
  • Diaby, Ahmet başkanımızın pastanın üzerine çileği. İnşallah takımda kalacak. Vizyonu yetmeyenler yorum yapmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

Diaby kalıyor diye haber yapmış beinsports. Umarım doğrudur da hiç uzatmadan ANÇ ve Sergen'e dümdüz gitmeye başlarız. Şimdi olmasa da bir 4 5 ay içinde olacak nasılsa ertelemenin anlamı yok
    Neciple falan da sözleşme yapmak istiyorlarmış. Vida alacağına karşılık bonservisini istemiş. Takım şu an hayır kurumu gibi kimseye 1 kuruş maaş ödememişler. Para olmasa bile burada ciddi bir yönetim zaafı var en azından oyuncularla anlaşmaları gerekirdi. Beinsports Sergen Yalçın'ın Diaby'den çok memnun olduğunu, bonservisinin alınacağı ve hatta gelecek sezon planlamasında ilk sıralarda yer aldığını yazmış. Bu haber doğruysa şu parasızlıkta yönetim ve Sergen Yalçın el ele versinler hiç uğraşmadan defolsun gitsinler. Diaby'nin bonservisini almayı düşünen bir takımın parayla derdi yoktur boşuna ağlamasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apocalypto33 -- 23 Temmuz 2020; 17:1:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-781808C66

Diaby, Ahmet başkanımızın pastanın üzerine çileği. İnşallah takımda kalacak. Vizyonu yetmeyenler yorum yapmasın.
    Bırakmam yaz 1903'e gönder dünya yıldızı Diaby'nin bonservisi alınsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypto33

Bırakmam yaz 1903'e gönder dünya yıldızı Diaby'nin bonservisi alınsın.

Alıntıları Göster
    BIRAKMAM yaz, BARIŞ yaz, ne yazıyosan yaz gönder işte kardeşim tatava yapma. Aslolan BeşiktAŞK.
  • 117. yıl nostalji formalarını internetten satın almayı düşünen varsa bu formalar maç formaları gibi slim fit üretilmemiş. Bildiğin göbekli yurdum insanı ebatlarında çıkarılmış.

183cm boy 80kg. ile XL aldık slim fit üretmişlerdir diye çok büyük geldi. L ile değiştirdim o bile dökümlü oldu hatta, vücut hatlarını göstermeye meraklı olan biri M bile alsa olurmuş.
  • Saat yaz 1903'e gönder diaby gelsin
  • Şampiyonlar ligine katılsak da, oyuncuları satsak da en iyi ihtimalle batışı 3-4 yıl erteleriz, bu durum diğer büyükler için de geçerli. Dünyanın oyuncusunu yetiştirip satan Porto bile borçlar ile uğraşıyorken biz bu endüstriyel futbol ortamında hayatta kalamayız, yakında sadece kendi içinde rekabet eden ve onun dışında hiçbir başarı elde edemeyen balkan liglerine döneceğiz. Artık katarlısı mı çinlisi mi millet ayrımı yapmıyorum birileri satın alsa şu kulüpleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orox -- 23 Temmuz 2020; 18:22:36 >
  • Durum o kadar vahim ki elde idare eden oyuncuları da kaybediyoruz. Bu yıl alt-yapı ağırlıklı oyuncularla çıkılsın bari. Bir cacık olmayacağı apaçık belli. Boşuna para saçılmaz en azından. Orta sıralarda mücadele edip gençleri kazanmaya bakmak lazım ki ödemeler rayına otursun. Yoksa freni patlak kamyon misali uçuruma gidiyoruz. Çok uygun maliyetli oyuncular bulunmalı. Afrika'dan 3-5 zenci getirsek 1-2 tanesi tutar belki. Boşuna hayal kurmasın kimse. Santrfor gidiyor, kaleci yok, sol- sağ bek ihtiyacın var, ön libero kiralıktı gidiyor, stoper-libero eksik. Kanatlar zaten Allah'lık. Bu çıkmazdan nasıl kurtulacaksın? Ulan fikret orman, berbat ettin herşeyi. Managerler iyi oturtmuş kucağa. Çıksın Erdal efendi yapsın şimdi sihirbazlık da görelim. Ahmet bulut olmasa hayalini bile kuramazdınız o oyuncuların. Çünkü o vizyon yok bizim yöneticilerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burak yaklaşık 1 milyon €'luk alacağını bırakıp gitmiş. ANÇ büyük başkan beyler. Geldiğinden beri şu kadar milyon yüro koydu takıma. Oyuncu maaşlarını ödedi. Zor zamanda elini taşın altına koydu. Helal olsun valla. Takımdan kaçan kaçana. İşin ucu bir araştırılsa, kim bilir hangi futbolcuya ne kadar borç vardır.
  • Kimse kalmadı takımda. Burak ayarında Bi oyuncuyu nereden bulacaksın simdi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cebinden veriyor, abilik yapıyor denilen adamlar bile gidiyor. Bakalım tam anlamıyla iflas ne zaman açıklanacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu yönetimin Burak kalitesinde forvet bulacağını sanmıyorum.
    Umarım Caner ve Gökhan kalır yoksa bunlar kimseyi bulamaz.

• 1 milyon Euro için mi saldık Burak'ı? Noluyor ya?
  • Fikret Orman'ın ahı var maalesef, bu yönetim ve taraftar Orman'dan özür dilemedikçe bu ah gitmez
  • Üzücü... Ben artık bu yönetimden pek birşey çıkacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 23 Temmuz 2020; 22:28:1 >
  • Sergen şimdi değilde bir süre sonra istifa ederse şaşırmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 23 Temmuz 2020; 22:29:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Bu yönetimin Burak kalitesinde forvet bulacağını sanmıyorum.
    Umarım Caner ve Gökhan kalır yoksa bunlar kimseyi bulamaz.
    Canerle Gokhan bizdeler sizin işiniz baya zor ben Sergen hocaya üzüldüm belki Okan buruk kadar iyi bir hoca değil ama bjkde de de böyle şartlar sunulucaksa bu adama bu adam ne yapsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 23 Temmuz 2020; 22:33:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19481949195019511952
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.