Şimdi Ara

[Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1949. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.469
Cevap
75
Favori
2.071.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19471948194919501951
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Necip ile sözleşme uzatılıyor.
    Wellinton diye bir çöpün peşinde koşuluyor. Karşılığında adamlar senden en potansiyelli oyuncun dahil olmak üzere 2 tane futbolcu istiyorlar.
    Gökhan Töre diye müzmin sakat, gittiği hiçbir takımda hiçbir şey başaramamış bir eski oyuncu tekrardan getirilmeye çalışılıyor.

Para yok.

Bu yönetim, Beşiktaş'ın tabutuna son çiviyi çakmaya gelmiş. O belli. Peki taraftar buna engel olabilecek mi yoksa komple takımın batışını izleyecek miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Göksel Gümüşdağ: ''Türkiye'de şampiyon olan takımın, Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan gidebilmesi için toplanan puanlarda bizim katkımız % 45. Gerisi de zaten Beşiktaş'ın. Bazıları son 40 maçta 2 galibiyet alırken biz Avrupa'da puanları topladık.''

Avrupa fatihleri duymasın
    acilen palavrayi biraksin. bu sene sampiyonun direkt gitmek icin bu sezon haric son 5 seneye baklir. hesap yapinca ulkeye katkisi yuzde 5 kadar. usenmedim hesapladim. gs fb ts toplami anca besiktas ediyor etmiyor da bu basaksehir'e ne oluyor allah askina.

bjk 69.0 0.40
    ts 8.5 0.05
    gs 22.5 0.13
    karabuk 2 0.01
    bursa 1 0.005
    fb 38.5 0.22
    osmanli 13.5 0.08
    ibb 9.5 0.05
    konya 6 0.03
    akhisar 1 0.01

toplam toplanan: 171.5

eger bu seneyi de katarsak isin icine son 6 sene.

bjk 71.0 0.36
    ts 12.0 0.06
    gs 28.5 0.14
    karabuk 2 0.01
    bursa 1 0.05
    fb 38.5 0.20
    osmanli 13.5 0.07
    ibb 20.5 0.10
    konya 6 0.03
    akhisar 1 0.005
    malatya 2.5 0.01

toplam toplanan: 196.5

goz gore gore yalan soylemek de hakikaten arsizlik.

kaynak:
    kassiesa.net
    UEFA Country Coefficients 2019/2020
    https://kassiesa.net/uefa/data/method5/ccoef2020.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 23 Temmuz 2020; 1:33:44 >

• Alanya welinton için dünya yı istemiş vala bence vagner kazığına şöyle papis cise, nsakala, welinton paket olarak gelmeli bir özür olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı şeyleri anlayamıyorum, anlayamıyorum. 3 4. ligde oynayan 10 gollü 21 yaşındaki kanat oyuncusu için 1.5 milyon tl + sonraki satıştan pay veriliyor, ondan kat kat daha iyi olan hasicin adı anılmıyor. Sedat şahintürktü sanırım 20 yaşından beri pttde düzenli oynuyordu şuan denizlinin en yedeğinde bekliyor.
    Sabah akşam peşinden koştuğumuz welilton isimli çöp o kadar vasat hata yapan birisi ki ALANYADA bile yedeğe düştü.

Yılda sakat cezalı olmasa (ki genelde 30 maç oynayan) atiba ggönüle 500 600 bin euro teklif ediliyor, geçen yıl 6 milyon euroluk teklif almış takımda para edecek ender adamlardan olan dorukhan 300 bin alırken 1m vermemek için takla atılıyor, necip adlı vasat yetersiz, 10 yıldır kendini 1 adım geliştirmemiş anadoluda bile küme düşmemeye oynayacak takımda forma bulabilecek adama 700 bin teklif edilmiş (kaynak murat özen). Vallahi anlamıyorum. Necip adlı şahısa 700 bin euro verip internette radyoda televizyonda twitterda facebookta instagramda herhangi bir mecrada sms atın paramız yok bağış yapın yazan 2yüzlüdür..........

• Takdir ettim çabanızı. Alıntı yapmamda sakınca yoktur umarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi oyuncuyu da alsak maaş ödeyemedikten sonra nasıl olacak ki? Aha Karius ve Ruiz kaçtı gitti. Gelen para borca gidiyor, borç olduğu yerde duruyor. Nasıl eriyecek bu borç?

Tek kurtuluş Şampiyonlar Ligi, ona da ne yaptığını bilen kadro kurmadan gidemezsin.
  • Sergen Arda ve Töre yı istiyormuş. Üstelikte 2 yıllık sözleşme ile

• 2 senede vizyon nasıl yerle bir olur görelim; iki sene önce 20 milyon euroya taliscanın bonservisini mi alsak? abuabakar'ı 10 milyon euroya verirler mi ki ? robben münihten ayrılıyormuş aslında yoklamak lazım. Balotelli geldi geliyor iyi mi olur kötü mü olur derken,

Bugün: Arda gelecekmiş, töre dönecekmiş, olcay gelse keşke, welington acaip stoper, cisse süper oyuncu der olduk. Vah ki vah halimize.
  • Ben bir tek Töreyi isterim çünkü durumlar belli ve biz yabancı sınırında bence lens diaby boyd ile daha uğraşmayalım belki nkoudou biraz iş yapabilir töreyide direk 1 yazmazsın ama kulübede yine töre olması daha iyi gerçekten Beşiktaşı düşünen ve sağlam adımlar atmaktan çekinmeyen yönetim lazım arda,olcay,wellington falan bomboş işler gerçekten kadromuz baya kötü en azından bari dahada kötü olmasındansa açıkcası sergen hoca haklı belki 10 oyuncu lazım ama ben sağlam 5 oyuncuya bile razıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kamece

2 senede vizyon nasıl yerle bir olur görelim; iki sene önce 20 milyon euroya taliscanın bonservisini mi alsak? abuabakar'ı 10 milyon euroya verirler mi ki ? robben münihten ayrılıyormuş aslında yoklamak lazım. Balotelli geldi geliyor iyi mi olur kötü mü olur derken,

Bugün: Arda gelecekmiş, töre dönecekmiş, olcay gelse keşke, welington acaip stoper, cisse süper oyuncu der olduk. Vah ki vah halimize.
    buna aslinda simdiki yonetimin vizyonsuzlugu degil, o zamanki yonetimin kendini bilmezligi neden oldu diyebiliriz.

Senin senelik 120 milyno ustu butceyi cevirecek bir yapin yoksa, en kucuk bi sallanmada cokersin.
    Iyi oldugumuz zaman FFP mizin olup, gercekten ince eleyip sk dokudugu gunlderdi. ne zaman FFP kalkti, Sacma sapan oyunculara sacpa sapan ucretler odenmeye baslandi , tabata donemine geri donduk... Bunu gormek ve neden oldugunu anlamak lazim.

Artik eskisi gibi baskan getirsin 200 milyon versin devri degil. Fifa yemiyor bunlari. Para kazanmasi lazim takimin. Kazanmadikca butce kucultmeye mahkumsun.

• Gitmesi gereken çöpler gitmiyor tam tersine Burak, Ruiz, Gökhan falan gidiyor. Adam akıllı 1-2 transfer yapamazken seneye nasıl bir kadromuz olacak gerçekten çok merak ediyorum.

• _ Şİmdi gelelim gerçeklere, nedir gerçek. Paran Yok, Kadron yetersiz, Borç paçadan akıyor, gelirlerin Temlik altın da ve sen sezonun ortasın da gelip yönetimi devir almışın... bir de üstelik virüs illeti var.

_ Şu kriz+ kriz ortamın da sayın Sergen hocadan memnun olmayan var mı? şartların belli yokluk içinde bir mücadele var. Destek olmak gerekirken olmaz o da olmaz dedikodu, kaos yaratma derdindeler.

_ Falan gelseymiş, projesi varmış. Şunu belirteyim sayın ANÇ yerin de o zat olsa sizler bu kez ona dalarsınız, karakteriniz bu. Beşiktaşın başında olan her kim olusa olsun değerlidir.Destek olmalıyız.

_ Bazıları hemen Yönetime saldıracak, neymiş para versin üstelik piyasa kriz de ve bu yönetimi elini cebine atmamakla suçluyorsunuz. yahu sen ne yaptın ne faydan var.

_ Peki sen hey sana diyorum, bu kadar eleştiri yapacak cesareti nerden buluyorsun toplam 20 TL. olan #BIRAKMAM seniye bir SMS atmaktan aciz insanlar, dırdır dırdır ; nasrettin hoca ne diyor ' parayı veren düdüğü çalar ' sen takımına ne kattın!

_ Bir de algı peşindeler, sakın ha SMS atmayın falan falan topçulara gider diye akıl veriyorlar. Sizin yaptığınızı rakip taraftar yapmıyor ayıptır yazıktır günahtır. az insan olun.

_ Şimdi olaya farklı açıdan bakalım bu takımın hocası kim, patronu kim! Patron diyor ki bütçemiz bu kadar hoca da ne diyor bana bu malzemeleri sağla size şampiyonluk iddası olan takım sunayım.

_ Şartaları sayın Sergen hoca biliyor bütçeye göre sistemine uyan uygun ve ucuz oyuncu bakılıyor. Sen nasıl tekpki verme hakkına sahipsin ki; Yok Töre olmaz, yok Arda olmaz, yok Nskala olmaz, yok falan olmaz filan olmaz... sahi kim olur kardeşim kim... sen üstüne düşen takımı destekleyecek hangi eylemde bulundun, elin cebine gitmiyor. Bir SMS atmaktan acizsin ucuz beleş fesat ruhlu yaratık sözüm size, bir ata sözü yada deyim var ' üç kurşluk adamlar, akıl veriyor ' gibi bir şey. Sahi sen kimsin taraftarım deme sen tarafsın birilerinin piyonu yancısı yalakası, kemik yalayıcısı... bu zihniyet değil mi birilerinin adamı olduğunuz için takım bu durum da kaos olsun yönetim değişsin ortalık karışsın Beşiktaş bitsin amacın bu mu?

_ Biraz edep bir susun sizden Beşiktaşlı olmaz, defolun gidin. Başka Beşiktaş yok sırat köprüsündeyiz. Eli cebine gitmeyen züğürtler sizi gidi aymazlar alıklar ucuz adamlar bir susun yazmayın.

_ Hala yönetim paralı olsun kim o paralı zatlar, nerdeler neden ortaya çıkmaz projelerini anlatmazlar... ayrıca ne kadar Beşiktaşlılar gelince sana Ronaldo mu alacaklar yoksa Messi mi? getirecekler. şartların orta da.

_ Ha yapılan her şey doğru olmaya bilir ama bir çare olmaya çözüm bulmaya çalışan bir yönetim ve dik duran bir hocan var. Saygı duymasan da bir susun be. ağzımı bozacağım...

• quote:

2 senede vizyon nasıl yerle bir olur görelim; iki sene önce 20 milyon euroya taliscanın bonservisini mi alsak? abuabakar'ı 10 milyon euroya verirler mi ki ? robben münihten ayrılıyormuş aslında yoklamak lazım. Balotelli geldi geliyor iyi mi olur kötü mü olur derken,

Aynen kardeşim 2 sene önceki vizyon doğru söylüyorsun. 2 sene önceki vizyon yüzünden şu anda bu takımın 3 milyar tl borcu var, umarım haberin vardır bundan.

• Önümzdeki sezona Sergen hoca ile başlayacağımıza inancım giderek zayıflıyor. Belki de böylesi daha hayırlıdır, hoca da bir başarısızlık hikayesi bırakmaz arkasında ve daha derli toplu bir kadro planlaması ile tekrar gelir. Bu garabet kadro yapılanması da 2 seneden önce (o da iyimser tahmin) yoluna girmez.

A.Gücü'nde €200,000'e oynayan adama tutup da €1,250,000 veren, Lens ve Oğuzhana €2,000,000'dan 5 sene sözleşme yapan transfer "sihirbazlarına" selam olsun. Hokus pokus paralar indra gandi derken gözümüzün önünde kulübün ocağına incir ağacı diktiler.
  • -BurakBey kullanıcısına yanıt
    Sen sadece 2 sene önceki vizyondan mı 3 milyar borç var sanıyorsun o zaman sana daha günaymamış kardeşim. Gelirin TL giderin Euro Dolar olduğu her mecrada borcun artar. Madem öyle görelim seneye borcumuz düşüyor mu bakalım
  • SerhanUygur kullanıcısına yanıt
    Fikret Orman'da zaten bunu kabul etti son iki senesinde çok para harcadığını, ancak o da bilemezdi 4 sene içinde dolar ve euro kurununda 2 kat artacağını. Yani adamı tamam çok para harcadığı için yererken ülke koşullarını da hesaba katıp birazda hak vermek lazım.

Pepe'yi aldığında dolar 3 lirayken sen 15 vericem diye hesap ederken, dolar 5 oluyor borcun 25 oluyor. Hayırlı işler.

Bakalım cisse, necip, velington, töre, özyakup, larin ile oynayınca borç düşecek mi ? Yoksa maç kazanamadıkça hem primleri, hem maç günü gelirlerini, sponsorları, stad gelirlerini kaybederek daha da mı borca saplanıcaz.

Bu ekonomik durumda şampiyon olamayan her takım batmaya mahkumdur.
  • Lille Teknik Direktörü Galtier:

“Evet, Burak Yılmaz ile ilgileniyoruz. Gelip gelmeyeceğini göreceğiz. Aynı Jose Fonte gibi. O da benzer yaşlarda geldi ve etkili oldu. Transferi Sportif Direktör Luis Campos önerdi. Ben de etkilendim."

İlgi çok uzun süredir var ki bizimkiler Burak yerine Cisse'yi transfer etmek istiyor. Ben de iki tane 35'lik forvet ne yapacak diyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 23 Temmuz 2020; 14:15:52 >
  • quote:

Sen sadece 2 sene önceki vizyondan mı 3 milyar borç var sanıyorsun o zaman sana daha günaymamış kardeşim. Gelirin TL giderin Euro Dolar olduğu her mecrada borcun artar. Madem öyle görelim seneye borcumuz düşüyor mu bakalım
    Tabii ki 2 sene önceki vizyon yüzünden 3 milyar olduğunu düşünmüyorum lakin o kafaya dönersek bu borç 6 milyarlara kadar çıkar. Ne zaman mütevazi ve takım uyumuna yönelik kadrolarla oynasak başarılı olduk. Öyle yıllık 3-5 isteyen topçulara bulaştığımız an kulübün 2 yakası bir araya gelmedi. Mevcut yönetime ben de kızıyorum lakin bi yandan da hak veriyorum. Hiçbir gelir elde edemeyen takıma transfer yapmak eminim ki çok zordur.

• -BurakBey kullanıcısına yanıt
    Hocam işte benim anlatmak istediğimde bu işlerde çok ince bir çizgi var şöyleki;

Mütevazi bir takım kurarsın, ama stad gelirlerin düşer, futbolcularının tanınmışlığı az olacağından sponsorların azalır, stada gitmek için taraftar heyecanlanmaz full çekemezsin, Q7 formasının sattığı kadar takımın forma satamaz, bir de şampiyonluğa oynayamazsan anadolu takımına dönersin.

Ama dediğin gibi har vurup harman savurursun deli gibi adamlar alırsın işte herkese 3 5 milyon euro verirsin o zamanda başarılı olsan da batarsın.

Mütevazi kadrolarla başarılı olduk ama şampiyon olamadık. Umarım o ince çizgide hem mütevazi kadro kurar hem uyumlu takım kurar hem şampiyonluğu son ana kadar kovalayan bir takım oluruz seneye.
  • 
Sayfa: önceki 19471948194919501951
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.