Şimdi Ara

[Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1955. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39.469
Cevap
75
Favori
2.071.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19531954195519561957
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi oradan..ondan önce bu taraftarın ahı onu bitirecek..önce aklansın da sonra ah etsin
  • Gökhan Gönül'ün gitmesini üzülürüm ama anlayışla karşılarım. Burak için de aynı şey geçerli. Kariyerlerinin son transferlerini yapıyorlar. İmza parası + tatminkar bir maaş almayı istemeleri normal.

Gerçi Ahaber'in söylediğine ne kadar inanılır bilemedim. Menajeri gider ayak 100-200 daha koparırız diye medya baskısı oluşturmaya da çalışıyor olabilir. Ama gerçekten gitmiş de olabilir.

Ne kadar üzülsek de ciddi maaş alan 35 yaşında iki futbolcudan bahsediyoruz. Yolları açık olsun, ikisi de hiç kaçak güreşmeden sahaya çıktıklarında ellerinden geleni yapan karakterlerdi. İnşallah her şey gönüllerince olur.
  • Bilen bir arkadaş yazabilir mi? Şurada iki gün sonrasına kritik bir son maç kalmış..Burak'ın bu maça çıkmadan alel acele sözleşme imzalamasının nedeni ve anlamı nedir??.Sözleşme tarihini üç gün sonraya koydurup,aslanlar gibi son maçına çıkıp, taraftarla da adam gibi veda edip gitse daha şık olmaz mıydı??
  • Ya bu yönetim gerçekten beklediğimle alakası yok vasat yönetiliyoruz. Ulan takım 3.lüğe oynuyor herkesi gönderdiniz. Yabancı sınırı geliyor Gökhan,Caner ve Burak gidiyor. Gg yi gönderiyonuz yav biraz beyninizi kullanın yabancı sınırı geliyor Gökhan Gönülden iyi sağbek yok ligde verecen senelik 1 milyon euro oynayacak sen şimdi hem bonservis hem de yıllık ücret vererek daha iyisini bulabilecek misin ? Yönetim çok acemi çıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giden gidiyor da hangi para ile nasıl transfer yapacak bunlar merak ile bekliyorum. Hiç umut ışığı yok. GG de para için geldiği gibi gitti. Belki de ondan ziyade maaşını düzenli almak için gitmiştir.. Öyle bir ay maaş al sonra 6 ay bekle niye katlansın adam.

• Ruiz kacti, Burak ve Gokhan gitti, Caner gidecek. Takimin skor anlaminda en faydali isimleri gidiyor!
    Simdi ayni seviye oyunculari bulacaksin, bonservis vereceksin, maliyet diyeceksin, yabanci siniri diyeceksin.
    Sonra da Boyd-Roco vs. takimda kalacak!

Yabanci siniri yuzunden Gokhan-Burak-Caner'in kalmasi sartti. Sergen hoca 8 10 oyuncu diyordu. Simdi 14 oyuncu almasi lazim!

• iyi oyuncuların gitmesine şaşırmayın. ülke futbolu bitik. romanya ligine dönmeye başlıyoruz.
  • Bitek bizim kulup mu batık bu kadar caresiz bu yonetim..Yonetim dediğin cozum uretecek care dusunecek..Bunlar oturuyor herkes tek tek kaciyor..Yok mu bu takima sahip cikacak guclu insanlar..Bunlardan bi yol olmaz anca ağliyorlar..

• Gökhan'ın kendisine para atan taraftarın önüne tekrardan çıkmak isteyeceğini zannetmiyorum ancak bizim yönetim nasıl bi yaklaşım sergiliyorsa kaçan kaçana... Bazen aklıma geliyor acaba kilit oyunculara baskı uygulayıp zorla mı gönderiyorlar Sergen'i bezdirmek için diye düşünüyorum.

Hocamızın çıkıp açıklama yapması lazım sonuna kadar arkasındayız kendisinin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykan19o3 -- 24 Temmuz 2020; 16:18:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

Gökhan'ın kendisine para atan taraftarın önüne tekrardan çıkmak isteyeceğini zannetmiyorum ancak bizim yönetim nasıl bi yaklaşım sergiliyorsa kaçan kaçana... Bazen aklıma geliyor acaba kilit oyunculara baskı uygulayıp zorla mı gönderiyorlar Sergen'i bezdirmek için diye düşünüyorum.

Hocamızın çıkıp açıklama yapması lazım sonuna kadar arkasındayız kendisinin.
    Para için gelen adam para yüzünden gidiyor. Şaşılacak bir durum yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Kulübün Burak a 12 milyon tl borcu var, 8 ini alıp 4 ü bırakıp gidiyor.
    Yani Burak’ın bonservis bedeli 500.000 Euro mu oluyor?

Bence yönetim maaş bütçesini azaltmak istiyor ama hayatlarının hatasını yapıyor. Yabancı kontejyanı sıkıntısı olmasa kirala eyvallah ama Türk oyuncuya yapamazsın bu kiralama işini.

Hey allahım ya, anlaşılan 2021’i de çöpe atıyoruz.

• Q7 geri döner mi?

• Allahtan bu jenerasyon alt yapımız iyi, Almos Kalafat, Kerem Kalafat, Kartal Kayra, Oğuzhan Akgün, Erdoğan, Rıdvan bunların hepsi seneye A takımda oynayabilecek kapasitede oyuncular. Belkide bilmediğim daha bir sürü oyuncumuz var gelişimini tamamlayıp maç tecrübesi olmayan. Umarım bunlardan 3 tanesi bile ilk 11 oyuncusu olabilirler. Sergen yetenekten anlar ve parlayabilecek olanlar varsa parlatacaktır.
  • Bugün de "Adis Jahovic'e Beşiktaş kancası" haberi okuduk çok şükür. Bizim forvet için baktğımız oyuncularda bir numaralı kriter sanırım 35+ yaş.

Bu durumda benim de forvet için önerim Marco Paixão. 66 maçta 51 golle son iki yılın PTT 1. Lig gol kralı. 35 yaşında ve Portekizli, bulunmaz nimet.
  • Rakamlara bakın şimdi gördüğüm,
    Eğer sivas puan kaybeder biz gençleri yeneriz 3. olursak eğer

3. lük geliri 24.1 milyon lira

Eğer şampiyonlar ligine gruplara kalırsak alacağımız rakam 278 Milyon lira. diyeceklerim bu kadar.

Allahım nolur konuyu biliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Bugün de "Adis Jahovic'e Beşiktaş kancası" haberi okuduk çok şükür. Bizim forvet için baktğımız oyuncularda bir numaralı kriter sanırım 35+ yaş.

Bu durumda benim de forvet için önerim Marco Paixão. 66 maçta 51 golle son iki yılın PTT 1. Lig gol kralı. 35 yaşında ve Portekizli, bulunmaz nimet.
    Çünkü bizim Scout ekibi Milf seviyor

• GG'nin yerini şimdi de Alanyaspor'un sağ beki Onur ile dolduracakmışız. Böyle parça parça neden uğraşıyoruz anlamadım, Alanyaspor takımına Beşiktaş forması giydirelim onlar oynasın bizim yerimize.

Sol bek gitti yerine N'Sakala, forvet gitti yerine Cisse, sağ bek gitti yerine Onur, stoper gitti yerine Welinton derken zaten Alanyaspor'un yarısına talibiz. En başından beri söylüyorum, Alanya'nın futbolcularına milyon € vereceğimize scout ekibini transfer edelim - uzun dönemde muazzam kara geçeriz.
  • norton772 kullanıcısına yanıt
    Farklı 3 kuruş için farklı bir şeyi kastettim söylesem 1 sene ban yerim büyük ihtimalle.O yüzden açmadım.Karakterle alakası var bu işin anasına bacısına sövdüler , para attılar , dolar bastılar hala fenere gidiyor.Ben de demekki biraz daha fazla verseler başka şeyler de yapar onu kastetmiştim.

• Olan Sergen hocama olacak,inşallah en az zararla kurtulur bu sacma sapan durumdan! Ulan anç cebinde para yok başkan oluyorsun bırak git

• Aykan19o3 A kullanıcısına yanıt
    ne alaka verilen parayı beğenmiyorlar
    atiba neden gitmiyor adam çünkü
  • 
Sayfa: önceki 19531954195519561957
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.