Şimdi Ara

[Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1957. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.469
Cevap
75
Favori
2.071.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19551956195719581959
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Herkes sezonu kapatmış ve transfer konuşmaya başlamış bile. Ben sezonun en kritik maçına çıkarken bu konuşmaları doğru bulmuyorum.
    Burak Yılmaz'ın gidişini de doğru bulmuyorum, kim ne derse desin. Yahu sen kaptansın. Sivas'ın herhangi bir puan kaybında, senin atacağın goller ile bu takım belki şampiyonlar ligine gidecek ama kaptan olarak takımı ilk sen terk ediyorsun. Bunun neresi doğru ve Beşiktaş'ı sevdiğini söyleyen bir futbolcuya yakışır?
    Takım zaten eksik. Elde doğru dürüst bir sen varsın. Çıkarsın adam gibi topunu oynarsın hatta gol veya goller atarak takımdan ayrılırsın. Belki takımı şampiyonlar ligine götürürsün de öyle gidersin belli mi olur. Neden böyle takımı yarı yolda bırakıp gidiyorlar anlamıyorum.
    Bu konuda beni Gökhan ve Caner şaşırttı. Helal olsun ikisine de. Takımın en hırslı isimleri olmalarına rağmen diğer oynamayan oyunculara bakmadan adamların aldığı paralar gözümüze batıyor, bir de takımın maçları bitmeden bırakıp gitmiyorlar.
    İşte olay budur. Biri gerçekten Beşiktaş forması için oynayacaksa böyle olmalılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Arkadaslar yarina 11 kisi cikarabiliyor muyuz?
    Kadroda toplam 17 kişi var. Bunların 5'i altyapı oyuncusu olan ersin, rıdvan, kerem, erdoğan, kartal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrBlackEagle

Merhaba arkadaşlar,
    Herkes sezonu kapatmış ve transfer konuşmaya başlamış bile. Ben sezonun en kritik maçına çıkarken bu konuşmaları doğru bulmuyorum.
    Burak Yılmaz'ın gidişini de doğru bulmuyorum, kim ne derse desin. Yahu sen kaptansın. Sivas'ın herhangi bir puan kaybında, senin atacağın goller ile bu takım belki şampiyonlar ligine gidecek ama kaptan olarak takımı ilk sen terk ediyorsun. Bunun neresi doğru ve Beşiktaş'ı sevdiğini söyleyen bir futbolcuya yakışır?
    Takım zaten eksik. Elde doğru dürüst bir sen varsın. Çıkarsın adam gibi topunu oynarsın hatta gol veya goller atarak takımdan ayrılırsın. Belki takımı şampiyonlar ligine götürürsün de öyle gidersin belli mi olur. Neden böyle takımı yarı yolda bırakıp gidiyorlar anlamıyorum.
    Bu konuda beni Gökhan ve Caner şaşırttı. Helal olsun ikisine de. Takımın en hırslı isimleri olmalarına rağmen diğer oynamayan oyunculara bakmadan adamların aldığı paralar gözümüze batıyor, bir de takımın maçları bitmeden bırakıp gitmiyorlar.
    İşte olay budur. Biri gerçekten Beşiktaş forması için oynayacaksa böyle olmalılar.
    Yarınki maç kritik değil hocam, çünkü Şampiyonlar Ligi için oynayan Sivasspor, hiç bir şey için oynamayan Göztepe'yi yenememesi imkansız'a yakın.

• Şampiyonlar ligine gidip de ne yapmayı hedefliyorlar? Sanki elemeyi geçmek gibi bir umutları varmış gibi. Bütün oyuncuları sene sonu zaten büyük takımlara transfer olacak. Seneye de küme düşerler artık.
  • Sorun oyuncuların gidip gitmemesi değil, sorun bu mali yapıda, bu kadroda, bu yabancı sınırında iş yapacak yerli oyuncuların gitmesidir...

Kadro zaten kötü, birde buna yabancı sınırını ekleyelim. Ayrıca Gökhan-Caner-Burak takıma skor katkısı veren oyuncular. Bunun dışında Adem-Atiba var.

Kadroda bu sene en büyük sorunumuzda bu değilmiydi?

Bu şartlarda, Rıdvan-Caner sol beki, Gökhan-Transfer sağ beki ve Burak-Transfer forvet hattını oluşturabilirdi. Şimdi forvete 2 tane iyi oyuncu almak zorundasın, keza sağ beke de. Bu mali tabloda kafadan 4 transfer o bölgeye olacak.

Bu sene tutan Ruiz-Elneny ve hatta zaman zaman skor yapan Boateng'in gitmesi bile koymuyor. Ama bu oyuncular şu şartlarda gitmemeliydi. Hatta Vida'nın gitmesi de koymaz. Zaten geriye Atiba-Adem kalıyor. Onlar dışında hepsi gidebilir. Boyd-Roco-Diaby hemen gitmeli.

Şimdi yönetim nasıl işin içinden çıkacak? Maliyet arttı. Problem olanda mali yapı değilmiydi? Bilmiyorum yönetim bu konuda beni hayal kırıklığına uğrattı.

• Yabancı sınırlaması gelir gelmez ikisi ilk 11 oynayan 3 yerli futbolcuyu birden kaybetmek hangi akla hizmet bilemiyorum. Sergen hocanın seneye neden 10 oyuncu lazım dediği şimdi daha iyi anlaşılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MAF10

Yabancı sınırlaması gelir gelmez ikisi ilk 11 oynayan 3 yerli futbolcuyu birden kaybetmek hangi akla hizmet bilemiyorum. Sergen hocanın seneye neden 10 oyuncu lazım dediği şimdi daha iyi anlaşılıyor.
    Giden 3 yerli oyuncu dan 2 tanesi 35 yaşında seneye de 36 oluyorlar. Yabancı sınırı olmasa da zaten sende geleceği olmayan oyuncular.
  • Ayni kalite futbolculari almaya kalksak dünya kadar para vermek lazım. Ama kasa boş. Zor dostum zor.

• Alanya yarın yenerse konyayı gs intertotoya mı gidiyor 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burak Yılmaz'ın 12 milyon TL alacağı varmış ve bunun 3 milyonunu bırakıp gitmiş. Komedi. 3 milyon paradan kar için gönderilmiş adam. 12 milyon TL alacak ne demek? Adama neredeyse hiç ödeme yapılmamış. Yahu bu yönetimin işi ne şu an bana birisi çıkıp anlatabilir mi? Bunların yaptığı yöneticiliği forumda yapamayacak adam yok. Şaka gibi gerçekten. Yok bu böyle olmayacak. Acilen olağanüstü kongreye gidilmeli ve ANÇ'ye oy verenlerin kongre üyeliği askıya alınmalı.
  • An itibarıyla (euro 8) ggönüle 500 bin euro peşin 500 bin euro bonus teklif yapılmış reddetmiş gitmiş. Necip isimli şahısa 10 yıldır 10 cm yol kat edemeyen muhteşem torpilli 999 sülalesini euro zengini yapan şahısa 700 bin euro teklif edilmiş mesac bu kadar.
  • Necip'in tek vasfı, 60'da oyuna girip 61'de faul yapıp sarı görmek. Böyle bir futbolcu yıllardan beri altyapı torpiliyle forma giyiyor.

Giysin elbette ama yaptığı işle, katkıyla orantılı ücret alarak giysin. Atiba'nın suçu, günahı ne ki Necip'in tek yılda aldığını 2 yılda alabiliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 25 Temmuz 2020; 0:54:50 >
  • Bu gidişle hoca da gider. Oyuncu kalmadı ya doğru düzgün. Bunlar nasıl takım kuracak çok merak ediyorum. Para da yok. Omurga falan zaten yoktu, şimdi hiç bir şey kalmadı. Iki bek gitti, stoper gitti. Ön libero kiralıktı, gidecek. Santrfor gitti. 8 numaran 37 yaşında. Hey yavrum hey. Iki bek, iki stoper, iki santrfor, bir ön libero ve iki kanat oyuncusu lazım oğlu lazım. Kaleci de lazım bir tane. Bu yönetim burdan bu işi çeviremez gibime geliyor. Benim bildiğim ağlama duvarı israil'deydi ama beşiktaşa gelmiş haberimiz yok. Gençler kendini şu ortamda gösteremezse daha da gösteremez, net.
    Ersin-transfer
    Transfer(kerem) welinton (erdoğan) mirin- (fatih) n'sakala(rıdvan)
    Dorukhan atiba transfer(kartal) ljajic
    Transfer(hasic)(lens) transfer (larin) n'kodou (güven)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 25 Temmuz 2020; 0:59:18 >

• cisse-orgill-castro-chabek transfleri bizi şampiyon yapar

• Transfer olasılıklarından bir Gökhan Töre beni heyecanlandırıyor gerisi boş macera ve çok ihtiyaç var nasıl olacak bilmiyorum.
    Anlamıyorum bu büyük takımların altyapılarına girmek inanılmaz zor(torpillileri ayrı tutuyorum) ama doğru düzgün oyuncu çıkaramıyoruz bir türlü. Yine bakıyorsun anadolu takımlarından çıkıyor yıldız oyuncular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

cisse-orgill-castro-chabek transfleri bizi şampiyon yapar
    Hocam lütfen, Gerson Rodrigez'i unutmuşsunuz.

• Her zaman özkaynak diyoruz madem öyle bu sene herşeyden vazgeçip tümüyle en azından 7 8 altyapı oyuncusu ile oynayalım son 10 da yer alsak ne olacak sanki. Bi yerimizi yırtsak eğer bir transfer mucizesi gerçekleşmezse alacağımız yabancılar ya da yerliler de bizi ilk 5e zor sokacaktır. En azından gençlerden birkaçını belki kazanırız sezonu yok sayıp.
    Misal adem büyük necip caner gibi vs tipler oynayacağına bjk forması düşleyenlere oynasın.

• Beni aydınlatacak biri var mı? Biz ziraat bankasından kaç m kredi çektik, kaç yıl ödemeli, hangi gelirler el konulmuş?

• quote:

Orijinalden alıntı: 10 Numara

Necip'in tek vasfı, 60'da oyuna girip 61'de faul yapıp sarı görmek. Böyle bir futbolcu yıllardan beri altyapı torpiliyle forma giyiyor.

Giysin elbette ama yaptığı işle, katkıyla orantılı ücret alarak giysin. Atiba'nın suçu, günahı ne ki Necip'in tek yılda aldığını 2 yılda alabiliyor?
    Necip kimin neyi cidden merak ediyorum birileri buna beyan edilen ücretten pay mı alıyor misal Necip maaşı 1 Milyon ama görünürde fakat necip 200 bin alıyor kalan 800 bini birileri cukkalıyor.Yada Necip cidden torpilli heybeden alıyor.Durumu öğrenmek lazım.Can sıkıcı bir durum.
  • Gökhan,Caner ve Burak'tan kurtulmamıza sevinmemiz gerekirken TFF'nın yabancı kuralı yüzünden kafa karışıklığı yaşıyoruz.Değişime bir yerden başlamak lazım,Sergen hocaya güvenmekten başka çaremiz yok yönetim gram güven vermiyor ama en azından hocanın beklentilerini karşılasınlar.

Belli ki yönetim kaliteli oyuncu getiremeyecek hoca da mantıklı olarak eskiden çalıştığı topçuları istiyor.Çok para vermeden uzun sözleşmeler yapmadan şu süreçte yapılabilecek en iyi şey.

Kaliteli topçu gelmeyecek,dışarıdan da ne olduğu belli olmayan kapalı kutulardansa kendi çalıştığı, ligi de bilen topçular iyidir. Bu şekilde belli bir seviyenin altına düşmeyeceğimizden eminim ama kapalı kutu transferler yaparsak Avcı dönemindeki durumumuza yada FB'nin alt taraflarda uzun süre kaldığı gibi duruma düşübiliriz.

Sergen Yalçın Nsakala mı istiyor,Cisse mi,Robin Yalçın mı,Gökhan Töre mi istiyor. Al getir hocaya güvenmekten başka çare yok. Ama asıl görev yönetimin gelecek sezon. Yüksek maaşlılardan yavaş yavaş kurtuluyorsun, düşük maaşlı oyuncu getireceksin o maaşları gününde ödemen lazım.Sergen hocanın yükünü hafifletmesi gerek yönetimin.

• 
Sayfa: önceki 19551956195719581959
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.