Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi (1534. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.843
Cevap
105
Favori
1.025.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15321533153415351536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vardır bu sonuçta da bir hayır. Takımdaki vasatlardan, bombalardan kurtuluruz umarım.

• M3lank0lik kullanıcısına yanıt
    Ee 3-3 bitti diye kapanan rakibinin kilidini bir türlü açamadığımız, direncini kıramadığımız gerçeği değişmiş mi oluyor?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Biz gerekeni yaptık beyler. Üzgünüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

Hocam diz bağları gittiyse bundan sonra yürümesi bile zor. 2 sene önce de aynı sakatlık olmuştu

• muratdem88 M kullanıcısına yanıt
    Hocam ben sizin bu bir topçu seçip sürekli bir tepki gösterme huyunuzu anlayamıyorum. Sizin on maçta bir maç iyi oynadığı olarak gördüğünüz şey skor katkısı mı? Bir kanat oyuncusu olarak evet temel beklenti skor katkısı olması gerek fakat bu adam dribling yaparak, adam eksilterek, rakibin dengesini bozarak katkı veriyordu. Sizin beklentiniz tam olarak nedir anlayamadım. Ghezzal gibi bir katkı bekliyorsanız bizim ligde o zor denk gelir. Bütçe belli, kalite belli bunun üstüne çıkmak için para akıtmak gerekiyor. Çıkartıp 15-20 milyon Euro verebilecek birisi varsa aramızda alsın bir kanat izleyelim hep birlikte.

• Konyada ki mactada topu iskalayip ayaginin altindan gol yediydi bu kaleci..

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Sen rakip taraftarı komple siliyorsun, dalga geçmeyenleride silmişsin. Hatta bir arkadaş bunları yapamayacağını söylemiş onu da silmişsin. Muhtemelen bunuda sileceksin. Çok yanlış yoldasın

• Beşiktaş konusunda Beşiktaşla dalga geçilen mesajları sildim diye GSli üyeler beni şikayet edecekmiş. Kendi konunuzda yazabilirsiniz. Biri şikayet eder etmez bilemem ama burada dalga geçemezsiniz.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Hocam takım adını dalga konusu yapan mesajlar dışında işlem yapmayın bence bildiğim kadarıyla kurallarda bunu söylüyor. Takım adıyla dalga geçilmeyen mesajlara biz gereken cevabı veririz, bunların diline düşmenize değmez boşverin.

• Fikstür sonunda dengine geldi.

1- Galatasaray

2- Fener

3- BJK

Arada değişse de, bu sıralama böyle gider.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezonun en kritik Maçında sanki teşvik primi almış gibi oynadı Mert Yabancı kaleci şart Abi bu lige gönderin çapsız çapsız yok Ersinmiş yok Mertmiş gönderin gitsin nereye giderse Cehennem'e kadar yolları var sinir krizi geçirdim evde az daha TV'yi 78 parçaya bölecektim foruma yazmazsam uzun süre bilinsin ki Beşiktaş yüzünden Kalp krizi geçirdi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lotus_dh L kullanıcısına yanıt
    He he senin bile değil kiralık belki de seneye olmayacak.

• RedPyro kullanıcısına yanıt
    Ne oldu? Siz istediğiniz gibi at koşturamıyorsunuz tabi bu konuda. Ondan bu ağlama?

• Hücum oyuncusundan skor katkısı beklemicem de ne beklicem? Hadi katkıyı da geçtim. Bu adam ilk 30 hafta rezalet ötesi oynuyordu. Yanındakine pas atamiyodu. Şut cekemiyodu. Sadece çalım atiyo diye iyi mi oynamış oluyodu yani. Bir de bütçe bütçe diyip duruyonuz da bu adam da gidip 500 bin euroya oynamiyo kusura bakmayın. İki milyona yakın para aliyo. Bı zahmet aldığı paranın karşılığını versin. Senin için rahat mi mesela redmondla ilgili? İyi sezon geçirdi diyebiliyo musun ya da ortalama bı sezon geçirdi diyebiliyo musun? Kötüye kötü diyin arkadaş çok zor değil.

• 
Sayfa: önceki 15321533153415351536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.