Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi (1535. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.843
Cevap
105
Favori
1.025.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15331534153515361537
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maçı izleyemedim ama kanser olmaktan kurtulmuşum anlaşılan. 2-0 dan gitmiş maç.   Febe gibi olmuşuz herhalde bu maç.

2. olsak iyiydi ama neyse. Seneye artık şampiyon olma zamanı.

• RedPyro kullanıcısına yanıt
    Ne kuralı ya? Dalga amaçlı yazıyorsunuz. Sizle alakası olmayan maçta bile gelip aklınızca alay ediyorsunuz. Size ne kardeşim Beşiktaş maçı? Kendi konunda git yaz ikinci bile olamadılar diye belirt. Buraya gelip sinir uçlarına dokunmayın insanların.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lotus_dh L kullanıcısına yanıt
    Bak altta yazılana? Bu mesajlar ne? Biz sizin konunuza yazınca da aynı şeyin on misli yapılıyor. O zaman şikayet ediyorsunuz anında siliniyor. Tartışma konusu değil bura. Beşiktaş’la ilgili konuşulur.

• PlayforFun kullanıcısına yanıt

Sana ne oluyor?????????? bir bitmedi be kuyruk acınız 

• Olmayınca olmuyor bazen maalesef çokta zorlamamak lazım haftalardır harika performanslar seyrettiren mert bu maçta nazarını çıkardı bu maçta olması kötü oldu sadece.İlk golden sonra konsantrasyon bozulunca zaten takım çözülmeye başladı ki bu da takımda bu tarz durumları profesyonelce yönetebilecek oyuncu olmamasından kaynaklıydı bence.Konya iyice bastırmaya başladı.Sehic resmen kalesinde devleşti . Klasiktir zaten bizim önemli maçlarımızda bu tip durumlar...Yazık oldu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RedPyro kullanıcısına yanıt
    Sizin konunuzda da bu yapılıyor hem de daha fazlası. Yazmıyorsan görmezden gel. Ben sizin yorumlarınızı görmek zorunda değilim konuda. Kendi konunuzda tartışın , yazışın. Şampiyon olmuşsun hala Beşiktaş la kafayı bozmuşsunuzZ

• hakem ve konyaspor a laf edenleri anlamıyorum. bu skor %100 beşiktaş ın suçudur. bu akşam bütün sezon üzüldüğüm anların tümünden daha çok üzüldüm. cenk in jübilesi yapıldı bu akşam.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Hocam peki aynı şey diğer bölümlerde de geçerli olacak mı? Yoksa bu sadece sizin kendi aldığınız bir karar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red Alert kullanıcısına yanıt
    Atiba'ya planlıyorduk Cenk'e nasip oldu jübile artık derhal sözleşmesi feshedilmesi gerekiyor kaldığı her Dakika zarar bize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 7 Haziran 2023; 23:3:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15331534153515361537
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.