Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi (1536. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
30.843
Cevap
105
Favori
1.025.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15341535153615371538
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben Beşiktaş bölümünde yetkiliyim. Sizin bölümle bir alakam yok, yetkim de yok orada. Sen yazarsın, oranın yetkiliisi ceza verir veya vermez onu bilemem. Ben burada dalga geçen mesaj görünce siliyorum. Eğer haksızlık var diyorsanız, şikayet edebilirsiniz en doğal hakkınız.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Ne yapılıyorsa bir standardı olmalı. Biz burda bişey yazamayip gelip bjkliler yazacaksa bu elbette doğru olmaz. 😐

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 😂😂😂💛❤️🏆

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bjk kalecisi iyi oynadı bugün, transfer etsek iyi olur.

• Çapraz değil gibi duruyor, korkulan olmadı Allaha şükür..

⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi
    ⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi FatihiSports Digitaletwitter
    “Konyaspor maçında sakatlanan Cenk Tosun'un ön üst adalesinde yırtık tespit edildi. 📰 Sercan Dikme”
    https://twitter.com/SportsDigitale/status/1666538049054834689
  • Bu maç çok güzel oldu.
    Bazı arkadaşlar Şenol hocayla bizi Guardiyolalı Barça falan sanıyordu.
    “İlk 11 e net 3- 4 tane üst seviye adam lazım . 3 yerli kim olacak oda sıkıntı.
    Bu 3 ismin de alternatifi yerli olmalı. Yoksa onu al , onu koy takımın sistemi çok bozluyor. Tabi kaliteli yerli havuzu çok dar pahalı. Bu düşünce hayal gibi.
    İngiliz Atıf, Nkudu zaten gidiyor. Gezal güven vermiyor. Ha seneye uçadabilir ama körfez ülkelerine güzel rakama satılsa birşey demem. Acil 2 tane iş yapacak kanat oyuncusu lazım. Nwakeme garanti topçu . Banko bireysel 9 puanı var . Beğenmeyen arkadaşlar rica ediyorum. ts deki gol ve asistlerine bakın hep bireysel kimseye ihtiyaç duymadan üretiyor. Fb li Valencia ve gs deki Raşitsa da çalışkan futbolcular düşünülebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfan s -- 7 Haziran 2023; 23:39:37 >
  • Şu an finali izliyoruz hiçbir Türk takımı konferans kupasının yanına bile yaklaşamaz hiç öyle hayallere kapılmayalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • radiohead_yorke kullanıcısına yanıt
    Daha önce de bu tarz bi sakatlığı olmuştu duygusal olmaya gerek yok bu camianın başına ne geldiyse bu gereksiz Beşiktaş'ın çocuğu (doğum yapıyoruz sanki) muhabbetleri yüzünden geldi bu güne kadar yeter artık kabak tadı verdi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi Sakatlığı ciddi değilse 3 yerli kuralı sebebiyle kalması daha iyi olur diye düşünüyorum. En kötü hamle oyuncusu olarak kullanılır.

• Görünen o ki kaleci ihtiyacı da açığa çıktı.

Mert e güvenip yola çıkılmaz diye düşünüyorum. allahtan şu sezon bitti de kurtulduk.

• Çok kolay adam harcıyoruz. Mert değil de Ersin olsaydı bugün 2.lik için heyecanlanabilecek miydik?

Bizi buralara getirenlerin içinde Mert'in payı en yüksek bile diyebiliriz.

Saiss ve Redmond ile yollar ayrılmalı. Bu maçta takımı yalnız bırakan isimlerle seneye gerek yok bence.

Ayrıca Welinton yerine Necip oynamalıydı. Welinton kadar defansı bozan karavana dalan bir stoper yok bu ligi incelersek.

• Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    Mert'den en fazla yedek kaleci olur, ersinden kaleci bile olmaz Kaleye kova koysan kendisinden daha iyi bir maç Performansı gösterecektir diye tahmin ediyorum Beşiktaş maalesef kale mevkisi konusunda her zaman hüsran yaşıyor kronikleşti artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 7 Haziran 2023; 23:59:33 >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maaşallah bir günde adam yiyiciler sarmış yine kim bilir maçı kaybetsek Şenol hocanında tdliği tartışmaya açılırdı abartısız

• Yıllardır sizi izlerim şu takıma doğru düzgün bir stoper getiremediniz hepsi mi sıkıntılı olur kalede Mert değil Alisson olsa yine goller yer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstifa ettiğini Açıklayacak herhalde.⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi 

istifa

/.– –/

ad

1. görevinden, işinden kendi isteğiyle çekilme, ayrılma.

⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 8 Haziran 2023; 0:51:44 >
  • Çok şükür gidiyormuş, kapris çekecek halimiz yok artık.

⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi FatihiMurat Özentwitter
    “ÖZEL| Saiss başkan Ahmet Nur Çebi ile görüşmek istedi. Saiss ayrılmak istiyor. Başkan ve Saiss yarın büyük ihtimal bir araya gelecek.”
    https://twitter.com/Muratozen1903/status/1666563747538780160
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Aynen katılıyorum, Wellinton gidecek güya adam son 3 maçta hep ilk 11 çıkıyor. O zaman gönderme kardeşim ya da onu oynatacağına genç takımdan bir stoper al. Bizim Berkay olsa daha iyi oynardı ondan.

• 
Sayfa: önceki 15341535153615371538
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.