Şimdi Ara

🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
56.345
Cevap
125
Favori
1.329.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2. Şampiyonluğa kadar çok iyi geldik, Torunoğluları, Biliç, Önder Özen inde katkısı büyük, sonra işler sarpa sardı Cenk den gelen paranın hepsi boşa gitti maalesef. Ego savaşı mı oldu zafer sarhoşluğu mu bilemem.

• Enes Tepecik'e en az 1 milyon veririz %50 sonraki satıştan pay ama dönem içinde bedelsiz bir kulübe kiralanır. Kerem Atakan veya Kartal'dan daha iyi değil, kulübede oturacak 1 oyuncu daha olur en fazla. Arda Güler gibi kalitede kendi altyapımızdan çıkarmadığımız sürece böyle oyuncuların iyisini bulmak çok zor.

Bu tarz oyunculara para harcayacağımıza altyapımıza harcayalım 10 tane bu kalitede oyuncu rahat çıkar. Emirhan'a 100 200 bin euro verip elde tutmadık şimdi ondan kötüsüne milyonlar vereceğiz.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BJK kullanıcısına yanıt

Küçük takımların büyük topçusu bunlar.

Şu Ankaragücü'ndeki Ali Sowe baya iyi ama bellide olmaz.Rusya'ya geri gider sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 14 Haziran 2023; 13:9:31 >
  • Kadro planlamasına çoktan başlanılmış olması hatta belli bir kısmın da bitmiş olması gerekiyordu. Konferans Ligi nedeniyle sezonu muhtemelen erken açacağız, kadrodan giden oyuncular olmasına rağmen henüz yönetimden somut bir transfer adımı göremedim. Yine transfer sezonunun kapanmasına birkaç gün kala transfer girişiminde bulunmazlar umarım. Mevcut döviz kuru ile konferans liginden gelecek paralar bile çok önemli kulüp açısından. Kulüpler sıralamasında dibe doğru batıyoruz puan veya puanlar lazım.

• Geliyor, gelmekte olan..

&#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile KupalıSouzatwitter
    “there is something new coming. a bomb , stand by . 💣 📰”
    https://twitter.com/souza5/status/1668925809485283328
  • radiohead_yorke kullanıcısına yanıt

Böyle adamlara helal olsun. Tamam bedavaya oynamadı veya bedavaya iş yapmıyor ama kulübü bırakmıyorlar bir şekilde faydaları olsun diye uğraşıyorlar. Tosiç'e de selam olsun bu vesileyle :)

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Zihniyet. Beşiktaş'ın son iki Sezondur büyük Düşmanı başka aramayın. sen önce Zihniyetini değiştireceksin bu dediklerini de bu yönetimden bekleyen saftır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 14 Haziran 2023; 16:3:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

:) Adam geçen haftaki röportajında bize uygun fiyatlı, genç Brezilyalı futbolcu bulma planından bahsettiğinde, bu adam sağlam Beşiktaşlı olmuş demiştim..

Josef fenerbahçe geçmişi olmasına rağmen Camia'da "Nefret edilmeyen" aksine sevilen Atiba'dan sonra gelen isim oldu görev süresince bizde Sahaya atlayan taraftarı hak ettiği şekilde gösterdiği tavırla Karekterli bir futbolcu olduğunu herkese gösterdi. Beşiktaş'ı ve Beşiktaşlı olmayı bu yüzden seviyorum Bu camia böyledir Tartışılmaz değerleri vardır ve kolay kolay hiçbir Futbolcusu arkasından Camiayı "kötülemezler" Pepee Gomez Talisca Josef Tosic bunlara sadece örnek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 14 Haziran 2023; 16:36:54 >
  • Bu seneki işkence için yerimizi alalım

•  Bugün Galatasaray oynatmadığı Mustafa Mohammed'i 5.5 milyon avroya; Fenerbahçe oynatmadığı Bruma'yı 6.5 milyon avroya sattı. Biz 30 gole dokunan Larin'in bedava ayrılmasına razı olmuştuk. Beşiktaş Yönetimi'nin sportif ve finansal açıdan sınıfta kaldığına ikna olmanız için umarım iflas etmemiz gerekmiyordur.

&#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı

• Isak Hien'in menajeri Blash Hosseini:

"Beşiktaş'la herhangi bir görüşme yapmadım. Isak Hien için İtalya'dan 5 takım, İngiltere'den 1 takım resmi teklif yaptı."

Verona, Isak Hien için 8-9 milyon euro bonservis ücreti istiyor.

• nkodounun sozlesmesi bitmiş umarım uzatmazlar kaldıgı yılların belki toplam 1 senesini sakat gecirdi

• gzegen kullanıcısına yanıt

Nkoudou bu saatten sonra bedava oynayacağım dese gene olmaz. Zaten ne başkan ne de Şenol hoca istiyor kendisini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAF10 -- 14 Haziran 2023; 20:55:1 >
  • Kulüp tepki gelince yeni açıklama yayımladı ama kredi kartı kampanya açıklaması gibi olmuş. :) Birinciye %25 indirim, ikinciye %15 indirim...

&#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı
    &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile KupalıBeşiktaş JKtwitter
    “2023-24 Sezonu Kombineleri ile İlgili Kararlar Hakkında Bilgilendirme Yönetim Kurulumuz, bugün yapmış olduğu toplantıda, Futbol Takımımızın 2023-24 sezonunda Beşiktaş Stadyumu’nda oynayacağı müsabakaları kapsayan kombineler ile ilgili olarak birtakım kararlar almıştır. Buna…”
    https://twitter.com/Besiktas/status/1669005184628826113
  • Çalışkan topçular maalesef ligimize gelmiyor. ( çok az örneği var Kuty Atiba vb bunlarda yeteneği kısıtlı adamlar) ve özel hayatı sıkıntılı tipler mental toparlanma için geliyorlar (ıcardı Anelka vb) onun dışında Çalışkan yetenekli topçular Avrupa olmayı tercih ediyor. Nerede zamanında parlamış, şu an kafasında futbolu bitirmiş, gezmeyi seven adam varsa o geliyor.Türkiye’de transfer şans işi beyler .Sergen hoca zamanına bakalım Tek bacağı olan sağlığı geçemiyen abu , 1 yıl topa ayağını sürmemiş gezall , tutunamayan rozye , idman yapmamış josef şampiyon olduk. Sonraki yıl Barça’dan pyaniç Çin’den Alex T chelsedan Batsu alındı fosss o yüzden transfer işi tamamen şans.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfan s -- 14 Haziran 2023; 21:7:38 >
  • Selamlar 3 gun is gezisi sebebiyle yoktum Istanbula gitmistim. Dursun Ozbek in Point Barbaros hotelinde kaldim onun oldugunu sonradan arkadaslar soyledi yoksa protesto ederdim gitmezdim &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı 

Haberlerden gundemden falan baya eksik kaldim pek de bisey olmadi heralde daha transfer falan.

• inonu88 kullanıcısına yanıt
    Bizim yönetim son gün Akşam pazarı transferi yapar ancak. Esnaf kafasıyla yönetiliyor 120 yıllık Klüp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 15 Haziran 2023; 1:0:9 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.