Şimdi Ara

🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
56.345
Cevap
126
Favori
1.328.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş kimi alırsa alsın Mehmet Ekşi denen zat orada olduğu sürece değişen birşey olmaz. Gerçi yerine kim gelirse eskisini aratıyor ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 Numara kullanıcısına yanıt
    27 Ağustos:
    &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 15 Haziran 2023; 19:9:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı
    &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile KupalıBarcelona Türkiyetwitter
    “🔥🔥🚨 Beşiktaş'ın sportif direktörü bugün öğleden sonra kulüp binamızdan ayrıldı. Detayları öğrenip yazacağım.”
    https://twitter.com/BarcelonaTR/status/1669374060361396225?s=20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizps3 -- 15 Haziran 2023; 20:16:40 >
  • Beşiktaş İkinci Başkanı Engin Baltacı:

Ali Koç’a toplantıdan ayrılacağımı söyledim. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, bana arkamdan “ben sizin desteğinizi istemiyorum, Beşiktaş umurumda değil” dedi.(Radyo Spor)

Seviyede soyadı gibi büyük ekşiliği yakalamış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe Bruma'yi 6,5 milyon euroya Braga'ya satmis yersen:)

• mrbaronx kullanıcısına yanıt
    ben Yerim :) sen kaç oyuncu sattın ANÇ döneminde Cyle Larin bile "Bedava'ya gitti" 🤠

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

İyi gibi potansiyelli ama istikrarsız.Şans transferi olur.Yani ne yapacağı belli değil.Tutarda tutmayabilirde gelirse.

• 10 Numara kullanıcısına yanıt

Varya pek gruplara gidecek gibi sanmıyorum yani takımı.Kalburüstü şans ya bir takım gelir belli olmaz.Şimdi oyuncuların birde takma takmama durumu var küçük görüp rezillikte çıkabilir.

Şu son maçtan sonra her şey beklenir bunlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 16 Haziran 2023; 0:41:17 >
  • M3lank0lik kullanıcısına yanıt
    Ben alınması taraftarıyım istiyorum ✅ çünkü Şenol hocanın oyunculara (umutsuz vaka) olmadığı sürece dokunuşları biliniyor 😎

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 16 Haziran 2023; 0:41:58 >
  • mrbaronx kullanıcısına yanıt

Bruma kötü oyuncu değil ama portekizli zaten milli takımda da oynuyordu.

• &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı Kondogbia inanılmaz güçlü kuvvetli savaşçı bir orta saha. Kısacası tam aradığımız adam şenol hoca böyle topçulara bayılır umarım çözeriz bu transferi.

💯

• Bu sene farklı bir sezon olabilir. Tüm branşlarda bütçe yükseltmesine gitti ANÇ başkan. Bunun nedeni de seçime güçlü girmek istemesi.

Bu sezon son maçla kümede kalan basketbol takımının tahmini bütçesi 5m ile son zamanların en yüksek bütçesi oluştu. Genel menejer Nedim Yücel oldu. Koç ve oyuncular için güzel isimler var.

Kadın baskette takımın büyük çoğunluğu oluştu. Aziz hocayla birlikte ligde yarı final yapabilecek bir takım çıktı. (Fenerbahçe ve Çukurova çok çok yüksek bütçeyle oynuyorlar)

Kadın voleybol 1. Lige çıktı ve fena olmayan yabancılar geldi.

Erkek hentbolda da bir atak var. Gerçi hentbolda zaten ekol bizdik sağolsun ANÇ bitirmişti hentbolu.

Bu sene genel olarak branşlardan keyif alacağız gibi. Ama ne olursa olsun küme düşen kadın voleybol takımını, son maçta kümede kalan erkek basketbol takımını unutmamalı bu taraftar.

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

Bu adamı alma olasılığımız ne acaba ?

Yazdığın gibiyse merak ettim.

• Red Alert kullanıcısına yanıt
    Bonservis için 8-10 milyon euro arası istiyorlar. Düşmeleri lazım.

• Gunaydin, hayirli cumalar.

Transfer bekliyoruz takim sezonu ne zaman acacak kamp programi falan belli oldu mu?

• Beşiktaş, Zenit forması giyen Daler Kuzyaev için resmi teklif yaptı.

• Burak Yılmaz ve Ahmet Nur Çebi bugün bir araya geliyor.

• Şenol Güneş, Burak Yılmaz’ı yardımcı antrenör olarak görmek istiyor.

• Bugünkü görüşmenin ardından Burak Yılmaz’ın açıklanması bekleniyor.

• TFF'nin başkanlık seçimi için adaylık başvuruları sona erdi.

Tek aday: Mehmet Büyükekşi

Sezon boyunca Mhk, hakem, atama, tahkim vs vs diye şikayet eden tüm kulüplerin onayıyla ( Beşiktaş hariç) yeni dönemde de Federasyon Başkanı, Mehmet Büyükekşi oldu.

• Beşiktaş onu da yener kimsenin şüphesi olmasın.

• Aboubakar in alınsın dediği forvet gerçekten iyi oyuncu. Beraber iş yaparlar

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.