Şimdi Ara

🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56.345
Cevap
125
Favori
1.329.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok gerçekten milli mac var bir bakayım dedim ne yazılmış çizilmiş, esamesi bile yok...

Neyse ben gideyim şu yazdıklarımdan beli tahrik/tahrip bilumum her bişi olacaklar var, neyse hayırlı işler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 16 Haziran 2023; 23:55:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  •  Son dünya kupası finalisti Letonya karşısında muhteşem bir galibiyet alan milli takımı kutluyorum. Bravo çocuklar, bravo hamit, bravo büyük ekşi.

• 10 Numara kullanıcısına yanıt
    &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı Anlat hoca Dünya devi Letonya'yı nasıl yendim diye anlat herkese tüm Türkiye duysun Taktik dehası Stefan Kuntz 😎

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 17 Haziran 2023; 0:1:42 >
  • 1400 liraya forma ne lan 😂 görmeden seviyor harbiden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 11 değeri 250 bin euro olan takım karşısında düştüğümüz durumlara bak..
    Tff başkanına bak.. Hamite bak. Kuntz'a bak..
    Tam delirmelik ortam

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Bizden sadece fetö mensubu 1 isim çıktı Rahmetli Süleyman Seba döneminde sızmaya çalışıldı Ama rahmetli seba izin vermedi. FETÖ'cü Kalkavan'ı Beşiktaş'a başkan adayı yaptılar. O kongrede yaşadıklarını Kalkavan verdiği röportajda söylemişti ve kendini vatan haini hissetmişti. Çok şükür bugün olduğu gibi o gün de FETÖ'cüler kazanamadı
    Beşiktaş'ta dönemin en sevilen isimlerinden İhsan Kalkavan'ı 1998'deki genel kurulda başkan adayı yaptılar… O dönem hiçbirimize garip gelmemişti bu durum. İhsan Kalkavan'ın FETÖ ile yakın ilişkisi elbette biliniyor ama FETÖ'nün bugünkü yüzü asla bilinmiyordu. O kadar cüretkar ve sinsiydiler ki, yıllarca karşısına aday bile çıkmayan efsane Başkan Süleyman Seba'yı devirmeye kalktılar… Boğulursan büyük gölde boğul misali büyük oynadılar. O dönem Seba camiadan ciddi eleştiriler aldığı için (FETÖ'cüler tam zamanında harekete geçmişlerdi) az kalsın seçimi de kazanıyorlardı.
    Ceketini assa seçim kazanır denilen Süleyman Seba 2 bin 500 civarı oy alırken, Kalkavan da bin 400 civarı oy aldı… Çünkü sistemleri gerçekten ince hesaplar üzerine kuruluydu; sevilen isimleri bir şekilde yanına çek, kendini gizle ve en güçlüye karşı savaş! Eğer Seba'yı devirmiş olsalardı biz dahil o gün hiç kimse bunun ne anlama geldiğini bilemeyecektik ama onlar öyle bir başarı kazanmaları halinde yollarına çok daha güçlü devam edeceklerdi.
    Bu kesin…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 17 Haziran 2023; 0:29:2 >

• cengizps3 C kullanıcısına yanıt

Umarım gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1400tl bize pahalı gelebilir ama 60$ olduğunu düşününce normal buluyorum&#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı 

&#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı

&#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı

Muhtemel olarak yeni sezon formaları bunlar olacak. Bana kalsa siyah forma iyi tasarlanmış diğerleri iyi durmuyor.

• Afrikalı oyunculara teklif verirken 1 ay kupa için ülkelerine döneceklerini unutmamak lazım. İlk 11'den 3 4 kişi giderse ocak ve şubat ayında zorlu günler bekler bizi.

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Abou önerdi Kamerun Milli takımından takım arkadaşı ikisi boş topçu değil N'kodou'nun iş yapan hali Bal yapan arı bu sefer

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Bu konuda nasıl bir yol haritası izlemeli? merak ettim şimdi öyle yazınca görüşlerinizi 🙂

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum sonuçta ekonomik anlamda lüksümüz yok ama 1 ay boyunca eğer ilk 11'den 4 5 kişi gidecekse ve buna as forvetimiz dahilse planı ona göre yapmalıyız. Ocak ayında 2 hafta ara var desek fikstüre bağlı olarak 4 maç kaçırabilirler. Döndüklerinde direkt maça çıkacaklar mı? Sakatlık olacak mı? Onu da bilmiyoruz.

• Rain logosu geçen seneki gibi olur (umarım yanılırım)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • üstat her yazdığımı siliyorsun adam gelmiş tahrik etmek için bir şey yazmış bende cevabını vermişim ben yalan yanlış bir şey mi yazdım medyada yazılan gerçekleri belirttim adamın mesajı duruyor benimkini silmişsin her yazdığımı sileceksen buraya yazmamızın bir mantığı yok tartışma platformu değilmi burası yoksa sadece yeni çıkan formalarımı tartışacağız burda güzel çirkin diye , geçen sitem ediyordun foruma katılım azaldı sadece maç zamanları yazılıyor çiziliyor diye yazdığımızı da silersen katılım olmaz tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacKartal78 -- 17 Haziran 2023; 10:5:26 >
  • BlacKartal78 kullanıcısına yanıt

Katılım az diye sitem ediyorum ama bu karşı tarafa hakaret serbest olsun, burası üye dolsun demek değil. Hakaret etmeden de cevap verebilirsin ama bu tarz konuların ucu açık. Bir arkadaş bir şey yazmış, o da ona cevap vermiş, sen ona cevap vermişsin ağır şekilde.

Senin mesajını silmesem bir GSli gelip senin yazdığın dilde yazar, sen yine cevap verirsin bunun sonu yok. En sağlıklısı olay çıkmadan engellemek.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

(neden sürekli biz sutten çıkmış ak kaşığız modundasınız),ne demek iltifat mı etmiş mi oldu bize şimdi,şunu yazarken bir tane argüman koymuşmu ortaya iftira atmak ahlaksızlık değilmi,ben argüman sunup bunlar ahlaksızlık dedim peki yapılanlar ahlaksızlık değil mi?

• biraz gülelim dostlar, iyi haftasonları :)
    Sen Ben Yok BEŞİKTAŞ Vartwitter
    Sen Ben Yok BEŞİKTAŞ Var
    https://twitter.com/ForzaSenBenYok/status/1669977977285746690?s=20

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• instagram
    gdhspor on Instagram: "🏟 Beşiktaş'ın stadyumda personellerine düzenlediği etkinlik sosyal medyada gündem oldu.🦅 Siyah-Beyazlıların yıllardır gelenek haline getirdiği mangal ve futbol maçı aktivitesi hakkında siz ne düşünüyorsunuz?@besiktas .....#besiktas #futbol #vodafonepark"
    https://www.instagram.com/reel/Ctd8Xc6rlLW/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.