Şimdi Ara

🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
56.345
Cevap
125
Favori
1.329.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe Mali Kuruluna biraz bakayım dedim bunlar bitmiş okeye dönüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölüm yöneticiliğini Bırakmanız yada Forumdan bir Renkdaşa devretmeniz daha isabetli olur diye düşünüyorum 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 17 Haziran 2023; 15:4:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nike kullanıcısına yanıt
    Fenerbahçe'nin artık devrinin geçtiğini düşünüyorum 10 sezon boyunca lig şampiyonluğunun olmaması Kupa finalinda Başakşehir'in Teknik Direktör katkısıyla birlikte oynadığı "Zayıf" oyun sayesinde alınmış bir kupa bile Camianın Sinir sistemlerinin artık bozulmasına engel olamamış gibi gözüküyor özellikle uğraşması gereken "Aziz Yıldırım" sorunu varken

• Fenerbahce 5 yıldızlı formayı tescil ettirmiş. Yeni sezonda cümbüş var.

• O kadar psikolojileri bozulmuş ki Hayali ⭐'lar üzerinden kendilerini Avutmaya çalışıyorlar çok Garip gerçekten anlamak çok zor neredeyse İmkansız.

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

Düşüncene saygı duyuyorum ama nedenini merak ettim.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Benimle bir sorununuz yok Benimde sizinle yok. fakat gözlemlerim Forum içerisinde anlaşamadığınız yönünde Mesajlara biraz daha toleranslı olmalısınız (Hangi takım) taraftarı yazarsa yazsın açıktan bir suçlama ve Tahrik yoksa mesajda işlem yapmamalısın diye düşünüyorum hocam böylece tepkiler azalacaktır insanlarla Konuşabilmeyi öğrenmeliyiz burası bir Forum çünkü amacı o zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 17 Haziran 2023; 15:22:10 >
  • Fenerbahçe'nin genel kurulunda Kavga çıkmış ortam Savaş alanı gibi Bizde Ahmet Nur Çebi / Fikret Orman bile yanyana gelse kavga çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 17 Haziran 2023; 15:37:20 >
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

Kişisel görüşüm bu ülkede bir tartışma kültürü olmadığıdır, aynı zamanda her üyenin sadece desteklediği bölüme yazmasını doğru buluyorum ama bu çözüm değil bu sefer de bir sürü fake üyelik olacak.

Benim yöneticilik anlayışım tartışma çıkmadan müdahale etmek. Bir mesaj başka kulübü hedef alıyorsa o kulübün taraftarına söz hakkı doğar. Kullanılan dil şike, fetö iması içeriyorsa karşılıklı atışmalar hep aynı yere gidiyor. Örnek veriyorum sen x kulübün tarihini hedef aldığında o da senin tarihinden örnek veriyor. Sen onu şikayet ediyorsun. Şikayet ettiğin şey senin için de geçerli.

Eğer diyorsan her mesaja karışılmasın. Ben mesela günde 1 kere bakarım yine örnek veriyorum sen 1 mesaj yazarsın başkası ona karşılık veirr böyle böyle gider. Ben akşam gelirim son sayfaları okurum. Spor bölümü kural ihlallerinden uyarıları açarım. Admin onaylarsa ceza alırsınız. Bu sefer de çok ceza veriyor, Beşiktaş konusunda Beşiktaşlılara ceza veriliyor dersiniz:)

Bu yüzden hep diyorum mesaj yazarken empati yapalım. Karşı tarafı hedef alırken ben olsam bu mesajı şikayet eder miyim diye düşünüp yollamak lazım.

Yukarıda arkadaşın sildiğim mesajı bir sürü hakaret içeriyordu. O mesaj GS bölümünde bir BJKli arkadaşa ve BJK kulübüne yazılsa şikayet etmeyecek miydiniz mesela? Buna cevap evetse aynı şeyi sizin yapmamanız lazım.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Benim Fenerbahçe bölümünde neden yemin ederim Nedenlerini bile bilmediğim şekilde 6 aydan fazla oldu bölüm Uzaklastırmam mevcut Muhtemelen taraftarlık ve bölüm yöneticiliğini ayırt edemiyor o forum gariptir anlamlandırmak imkanız zaten Galatasaray bölümüne zaten aylardır uğramıyorum bile tek mesajım dahi yoktur belki de Tahrik edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 17 Haziran 2023; 15:47:6 >
  • Benim için de diğer konularda holigan BJK yöneticisi diyorlar. Ancak, uyarıyı açan yönetici, onaylayan adminler. Yani 2 aşamalı bir sistem var. Hatta 3.aşama da var o da cezanın haksız yere olduğunu düşünüyorsanız forum destek'e gitmek. 3 aşamada eğer cezanız düşmüyorsa biraz da suçu kendinde aramak lazım.

Bunu sana özel yazmıyorum senle konuştuğumuz için sen zamirini kullanıyorum.

Tabiki seninle Konuşacağız herşeyden önce Renkdaşız bir seviye çerçevesinde asla bir Beşiktaşlı'yı üzmez seninle aynı konuda yorum yazıyor söz konusu Beşiktaş ise aynı şeyleri Hedefliyoruz diğer forumlar özellikle Fenerbahçe forumu ilk önce bana atılan haksız uzaklaştırmanın hesabını verecek onlara laf düşmez o konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 17 Haziran 2023; 16:7:33 >
  • Şimdi fener ciddi ciddi yeni sezonda beş yıldızlı forma ile mi sahaya çıkacak.

• Al Hilal Koulibaly için yıllık 25 milyon euro olmak üzere 3 yıllık sözleşme teklif etti.

Al Nassr Hakim Ziyech için yüksek bir meblağ teklif etmek üzere.

Bu sene yıldız alamayacağız galiba.

• cengizps3 C kullanıcısına yanıt
    İşi para olan Dünyayla işi bitiren Son zamanlarını yaşayan Veteranlar gider kaldı ki onları da Normal karşılıyorum sen zaten Arap ligiyle rekabet edemezsin Finans ve Para olarak Ekonomik açıdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 17 Haziran 2023; 23:37:57 >
  • Gazprom sponsorluğu olsa biran önce artık, putin beyin imzası bekleniyor diye haberler dolanıyordu

• Milli macin rezil durumu devam ediyor Valeriengillerden bir hoca iste Kuntz da capsiz korkak Almanyada Mainz U-13 yardimci hocaligi vermezler Turkiyeye hoca yaptilar nedense.

Galler de bizi yener zaten 4. bitiririz bi tek ermenileri yenip ustunde bitirelim baska bisey istemiyorum turnuvaya gitsek elek oluruz zaten.

• Bu milli takimin başarılı olma şansı yok. Yani kötü oyuncu grubu yok ama bu kadar kötü futbolda oynanmaz. Bu kuntz meretinden acilen kurtulması lazım bu fedarasyonun.
    Sıradan bir Türk teknik adam getir aynı sonuçları alır.

• Böyle çapsız ve ayrımcı bir federasyon başkanının olduğu ülkenin milli takımından çokta sey beklememek gerekir. İşi gelene gidene atar gider yapmak olan Hamit'le Kuntz'un oradan bir an önce gitmesi lazım. Sergen umarım bir an önce milli takımın başına geçer. Ayda yılda bir maç yap, stresten uzak dur, yılın yarısından çoğunu boş geçir falan tam Sergenlik ortam   Başarılı olacağını düşünüyorum açıkçası çünkü oyuncular tarafından da sevilip saygı duyulacak birisi

• Mirtazo01 kullanıcısına yanıt

Once H.Altintop denen sahisin gitmesi lazim Milli Takimdan.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.