< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı (2789. sayfa)
-
-
Sinir stres boşalması yaşadım çok üzüldük şükür sevinmek bizlere de nasip oldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
-
Visca vs bitmiş. Ben çok daha etkili bir TS bekliyordum. Onuacho mudur nedir fena adam değil ama Necip’in ve Colley acemiliği olmasa 1 tane tehlikeli pozisyonu yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trabzonspor'un ezim ezim ezilmesi dışında hiç bir şey izlemedik sonra ki kupaları 2064'de artık. sahadan sildik ezdik geçtik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 24 Mayıs 2024; 1:20:56 >
Al Musrati 14/15 başarılı uzun pas yaptı. Normal bir insanı boş sahaya bıraksak, 30 metreye bu kadar isabetli atamaz.
Ghezzal’ın şutu girmiş olsa çok dsha erken kopacaktı maç. Yine elimizle ortak ettik maça. Hala Cenk Abu kıpırdanıyor yazan olursa banlarım Herkese iyi geceler en rahat gecemiz olacak 3 senedir belki de
Şu an Nevzat Demir’in oradan davul sesleei geliyor bizim ev yakın. Dikkatli dinleyince tezahürat duyuluyor valla.
En kötü gecemiz böyle olsun acı ve ızdırap içilen zehirli sular... Çok çektik çok Allah bir daha yaşatmasın inşallah o sezonları.
Mou'nun ekibinden Joáo Sacramento maçı canlı izledi diyorlar. (Haber1903)
"Canlı" derken tribünde olduğunu mu kastediyorlar? Biz de TV'den canlı izledik yani...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 24 Mayıs 2024; 1:29:52 >
Hoca işini hiç sulandırmadan 5-10 gün içinde açıklamak lazım
Hayırlı geceler.
-
Şu konuda maç bitmeden gömenlere hayranım ne yönetim kalmış ne başkan ne futbolcu ne de td şunu çok merak ediyorum nasıl beceriyorsunuz galip gelince 90 derece dönüşü hele birde gömüp gömüp gooooooooooollllllll yazmazlar mı NOT eyvah salih de maçın adamı seçildi
Bu da konudaki taraftara gelsin maç sonu gömen taraftarın suratı temsili diyelim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 24 Mayıs 2024; 3:29:6 >
-
-
Çatlayın kupa cenk ve necip te
-
Ya hemen de maç öncesi olumsuz konuşanların sslerini atıp haklı çıkmış gibi davrananlar gelmiş. Şu senelerce deprem olacak diyip seneler sonra deprem olunca biz söylemiştik diyenlerden farkı yok. Kabul edelim leş gibi kadro leş gibi takım leş gibi sezon, çok az kişinin umudu vardır her ne kadar kazanmayı umsakta. 0-1 iken skor koca forum ve sosyal medya Necip ve colleye ana avrat gidiyordu. Ne oldu maç sonrası necip yine Beşiktaş evladı oldu. O yorumları atanlardan birisi de benim, hiç bir inancım yoktu açıkçası, gayet iyi konsantre olmuş takım şaşırttı ve sevindirdi beni.
Gömüp gömüp gooool de yazarız, takımımız değil mi? Gömüyoruz çünkü kadro kalitesi Beşiktaş’a yakışan bir kadro değil, oynanan oyun geçirilen sezon orta da değil mi? Niye bu kadar kuduruyor millet anlamadım size mi soracağız gole sevinirken, taraftardan sorumlu takım sözcüsü müsün? Bu türevler her maç pusuda bekliyorlar, belki kazanırsak şu olumsuz konuşanlara laf çakarız diye, kazanamayınca böyle birikiyor içinde işte Bir de Hunter fotosu atmış eleştirenlere, bu kadar çekemiyor eleştirileri.
Not: Bu zat zamanında anc ve emre kocadağ eleştirdiğim için tartışmışız blokluyuz, o sebeple dikkate almayın bu türevleri.
Not 2: Salih ve Necip tayfa sosyal medya da türemiş, en az on sene daha buradalar artık maalesef. Tek maçla sözleşmeler uzatılır. Stoper falan da almazlar, Salih üzerinden de oyun planı yaparlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 24 Mayıs 2024; 4:21:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Günaydın Kartallar🦅🦅🦅 Son zamanların en güzel editi... | By ForzaçArşıFacebookfacebookSon zamanların en güzel editi... | By ForzaçArşıFacebookhttps://www.facebook.com/share/v/H4zEtcCy3TdMNhbc/?mibextid=xfxF2i
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Paralı platformdan satarlar bence, öyle bir haber yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X