< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 24 Mayıs 2024; 7:36:30 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı (2790. sayfa)
-
-
Dün akşamdan sonra Aboubakar'a dair umutlarım tamamen tükendi. İçimde acaba diyordum ama yok abi tamamen kaçak oynayıp riske girmiyor.
Ghezzal aklımızı karıştırıyor. Ama zaten yabancı oyuncu bolluğu var ve sakatlanma ihtimali yüksek. Sanırım yolları ayırmak gerekecek. Ama başta Türkiye'de olmak üzere her yerde iş bulur kendine.
Yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi asıl sınavımız şimdi başlıyor. Çok iyi bir hoca ve Necip Uysal vizyonundan sıyrılıp iyi transferler lazım.
-
50 tane kaynak var nasıl yok .
TRT:
https://www.trtspor.com.tr/m/?m=newsDetail&news_id=287576&category_id=13
Sözcü ;
TRT Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarını ücretsiz mi yayınlayacak?
UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçları 3 sezon boyunca TRT kanalları ve TRT dijital platformu tabii'de yayınlanacak. Türk takımlarının Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçları ücretsiz olarak TRT 1 ve TRT Spor'da olacak. Yabancı takımları karşılaşmaları ise tabii platformu üzerinden ücretli yayınlanacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
en kötü sezonlarından birinde bile kupa kaldıran, bu ve birçok yönüyle ikiz kardeşlere asla benzemeyen, türkiye'nin en güzel kulübü ve taraftarına günaydın.
ikiz kardeşler gibi ittirilmedik. kayırılmadık. zaten beşiktaş hiçbir zaman böyle bir lobiye sahip olmadı, umarım da olmaz. hatta bize açık açık düşman olundu. birçok farklı şekilde tehdit edildik. ama yine de o terörist suratlı adama kapağı yaptık. kupayı kaldırdık.
ilk madde: musrati'den, hasan arat'tan özür dileme zamanı. gerçi özür dilenmeyeceğini herkes biliyor. onlar hiçbir şey olmamış gibi kalabalığa karışmayı çok sever.
elimizde türkiye'nin zaten en iyisi, dünyanın da sayılı altı numaralarından birisi var. adam gelmiş kötü transfer, hasan arat istifa diyor. hadi lan oradan. bi de bunlara laf anlatmaya çalışıyoruz.
hasan arat'tan özür dilenme sebebi de, bu sezonun faturasını hasan arat'a kesen iş bilmezler, kupa zaferini de ona yazıyordur diye tahmin ediyorum. mantık öyle işler.
ikinci madde: zafer umarım kimseyi sarhoş etmez. cenk ve necip'e güzel bir veda olsun. kalan takımın da çok büyük kısmı gitmeli. kupayı kadro kalitesi değil inanç aldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-52DD18F30 -- 24 Mayıs 2024; 7:41:49 >
-
Günaydın kupalı takımın taraftarları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evli değilim ama güne seks yapmış mutluluğuyla başladım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün tadını çıkaralım. Yavru kartallarımız okullarına formalarıyla sevinçle, gururla gitsinler.
Pazar günü genç kadroyla çıkalım ve yeni teknik ekip gelip görsün gençleri.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
yönetimin dün akşamki kutlamalarda rol çalmayıp, futbolcuları yüceltmesi güzel işti. eski yönetimleri ya da diğer takımları hatırlayınca bunun değerini anlıyorsunuz. belli ki çalışan, düşünen bir yönetim var. bence taraftarın içindeki çatlak sesler, inat etmeyip bir an önce takımla birlik olsunlar. anç sonrası bu yönetime sahip olduğumuz için şanslıyız. bu enkaz kaldırılacaksa bu yönetim buna adaydır.
bir de prim söylentileri var. ciddi miktarlardan bahsediliyor. bu da güzel bir reklamdır. yarın bir gün transfer pazarına çıktığımızda oyuncuların kafasına "ben bu takımda oynarsam, eli bol bir yönetimle oynamış olacağım" gibi bir düşünce sokmuş oluyoruz.
dünyanın en güzel stadında, kırılgan bir dönemden geçiyor olsa da güzel bir taraftarla eli açık bir yönetimle oynamak oyuncuları cezbedebilir.
-
Fernando Santos’un tek katkısı Musrati transferinde pozitif rol oynaması.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beşiktaşın daha çok yolu var icazet verecek durum göremiyorum. İlk iş yerli kalitesinin artması lazım artı yerliler umursamaz tavırlarda olduğu sürece yabancı oyuncularda pek kasmıyor.
Emirhanın tekrar alınması lazım ayrıca bu transfer değil gençlerimizede bir mesajdır. Almanya, hollanda ve fransada oynayan türk pasaportlu çok oyuncu var.
Bunları elindeki gençlerle birleştirip arkaya bir deneyimli stoper yanına tamamlayıcı genç koysalar yol yarılanır.
Merti şahsen seviyorum ama yedeklenmesi lazım elindeki ersin ve utku gibi isimlerden çıkılmalı. Orta alanda bir kaç oyuncuyla vedalaşılmalı.
Salih çıkış trendi yakalasa da bu zamana kadar nerdeydin derler adama. Salih, cenk gibi isimlerin yanına beşiktaş ayarında olmayan tayfur, onur ve umut eklenmeli ve gönderilmeliler.
Hocayı görmeden şu gitsin bu kalsın pek demek istemiyorum. Yönetim önümüzdeki sezon için yarışmacı takım yaratmalı, teknik kadro serdar vs dahil değişmeli.
-
Beşiktaşlı kardeşlerimin Türkiye Kupası Şampiyonluklarını kutlar, iyi günler dilerim. Sadece futbolun konuşulduğu, iki takımın da mücadeleye renk kattığı güzel bir final oldu. Böyle gerginlikten, abuk subuk gündemlerden uzak maçları özlemiştik.
-
x (formerly twitter)scofield (@tinercimayki) on Xhttps://x.com/tinercimayki/status/1793742845926367712
-
x (formerly twitter)x.comhttps://x.com/AjansHaber_1903/status/1793777349047304423?t=5B_tDO9T5UOqAeZ63CGpew&s=19
Svensson yerli olmuş yahu!
x (formerly twitter)x.comhttps://x.com/HaberKartali/status/1793784780670251264?t=pBwU9MVYLzj19-5jm6HGTA&s=19
Defanstan top çıkarıp hücum setine çevirmek kolay iş değil tabi ki ve riskli ama Masuaku'nun her zaman bunu yapacak donanımı var. Bu sezon şimdiye kadar yapmadığı için kızıyorduk.
Svensson da düz adam ve onun da tek yolu takım disiplinine uyup hırslı oynaması. Son haftalarda o da gayet iyi tabi ki. Uyumu arttıkça daha da iyi olacaktır.
Solun şefi Masuaku, önüne sağlam ve hızlı bir kanat lazım; sağın şefi Ghezzal'di ve arkasına bir asker lazımdı, işte o da Svensson şu an.
Yazın yeni teknik ekip gidecekleri kalacakları iyi değerlendirip en doğru kadroyu bulur umarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 24 Mayıs 2024; 9:59:19 >
10 senedir oynayayıp da iki kelime edemeyenlerin olduğu ülkemde helal olsun valla:) Adam işine saygı duyuyor.
-
Avrupa Ligi playoff tutunda elenirsek konferans kupasına gideceğiz değil mi ?,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red Alert -- 24 Mayıs 2024; 10:7:42 > -
Serdar Topraktepe ve Abu ya rağmen kupayı aldık..Abu yu oyuna almak akıllı adam işi değildi..Musrati çıkıp golü atmasa ve penaltılarda kupayı kaybetsek şimdi başka şeyler konuşuyor olurduk. Göz göre göre, böyle bilerek oynamayan Abu yu alarak takımı 10 kişi oynattı..Topraktepe sezon bitimi eski görevine dönmeli
Bir maçla geçmiş değişmez..Abu Cenk Onur, U.Meraş ve Necip bu takımın oyuncuları olamaz ve de kesinlikle de olmamalı.
Salih ,o da uygun maddi koşullarda rotasyon oyuncusu olur ancak
Belki ben dikkat edemedim ama S.Aybaba kutlamalarda yok muydu?? Öyleyse güzel gelişme diyorum
Kasımpaşa maçından sonra ,yönetimden pazartesi günü hocayı açıklamasını ve saniye kaybetmeden yapılanmaya başlamasını bekliyorum.Şu ,bu Beşiktaş ın çocuğu söylemlerinden bıktık artık..Beşiktaş ın çocukları ,sen ben, biziz..Bu sabah mini mini öğrenciler ,bu sezon ilk defa başları dik gittiler okullarına .hep de böyle olmalı...kimsenin onları ve bizi üzmeye hakkı yok..Bu bilinçle hoca ve futbolcu seçilmesini bekliyorum yönetimden. Popülüstlik yapıp para saçmayın, ayırdığınız parayı gelecek vaat eden bir takım kurmaya harcayın..Yerli çalışkan ,hırslı bir hoca da seneye iyi bir kadro ile bu ligin düğümünü çözer..
Yukarıda Am@deus un yazdığı gibi, bir kaç yerli ,gerçek Beşiktaşlı ve sahada karakter koyan hırslı isimler almamız da şart..Koşmuyor diye çok eleştirdiğim Musrati nin sarı kart yemesine rağmen gol sonrası sevincini ve hırsını da beğendim..Bize böyle dişi ile tırnağı ile oynayacak oyuncu modelleri şart..Umarım seneye daha da başarılı olur ,tabi satılmazsa..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X