Çağdaş Hoca Çok Dillendirildi. Geçen Sezondan Beri Bende Yazıyorum Ama Şuan Başak Cityden Ayrılacağını Sanmam. Kaldıki Bizimkilerin Aklına Geleceğini de Sanmam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı (2814. sayfa)
-
-
Bugün nişanım vardı katılamadım fazla. Şimdi görüyorum mesajları. Bu arkadaş Kendi dedikleri çıkmıyor diye çöplüyor. Baniyya çöpü yine felaket kötü oynamış ama bizde iyi oynar diyor mesela.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gs-fb atışırken, ts araya girip kulüp misyonunun vizyonunun gs ile yan yana yürümek olduğunu bir kez daha ispatlamış. Değişik bir kulüp. Kupa maçının haberini verirken de bizim amblemden yıldızları silmişlerdi.
-
Sağol hocam amin inşallah 🙏🏻
2011 süper kupası artık oynatılmalı göz görüyor kulak işitiyor Beşiktaş'ın potansiyel kupası Gasp ediliyor. süre verilecek federasyona oynandı oynandı yok diretirslerse şayet taş üstünde taş koymayacak Beşiktaş bu işler Türkiye'de böyle yürür. yönetim bu dediğimi aynen uygulamaz ise kupa çalındığıyla kalır daha ötesi olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 27 Mayıs 2024; 1:9:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayirli olsun, Allah mutlu etsin hocam.
-
Hayırlı olsun hocam Allah tamamına erdirsin inşallah 🙏🏻
O arkadaş bu konuda gözüme en çok batan iki kişiden birisi zaten. Istisnasız her maç utanmadan 18 yaşındaki çocuğu gömüp duruyor. İlk sezonunda 11 gol 4 asist yapmış ve sezonun ilk yarısı neredeyse hiç oynamadan bu istatistiğe ulaşmış. Tutturmuş birde haklı çıkmak için attığı goller puan mı kazandırıyor diyor. Bu şekilde saçmalayan kim olursa olsun cevabını veririm, reel hayatta da bu tip mantıksız insanlara hiç katlanamıyorum.
Sağolasın teşekkürler 🙏🏻
Bugun de yenildik 14 yenilgiyle rekorumuzu tazeledik bu sezon. Kupa gelmesi iyi oldu bu sezon acisindan.
Ankaragucunun dusmesine sevindim.
Seneye ins hersey cok daha iyi olur.
-
Bir sürü isim geçerken Serdar Topraktepe ile devam edilecek derse taraftarın bu işe ne diyeceğini çok merak ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7-Quaresma -- 27 Mayıs 2024; 1:29:19 > -
Öyle bir ihtimal Uzay boşluğunda bile yok hocam. Topraktepe bir taraftarın yani bizlerin yapabileceği kadar hatta belki de daha da kötü hocalık yaptı iyi kötü sezonu bitirdi Beşiktaş kendisine CV'si adına 1 kupa hediye etmiş oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 27 Mayıs 2024; 1:39:34 >
sene sonu erken seçim olur böyle bişey olursa o yüzden imkansız :)
Serdar hoca kendi bile biliyodur gideceğini zaten
-
Kulüpte para yok + bu ligde son 16 senedir şampiyon olan takımların hepsinde yerli tdlerin imzası var.
Daha önce de yazdığım gibi; bu ülkede başarıya aç, hırslı, genç yerli tdler kaynıyor. Yabancı Tdlere para akıtmak bu saatten sonra hem fuzuli masraf hem de zaman kaybı olacaktır...
Ben şahsen Topraktepeyle devam edilmesi isterim. Olur da başarısız olduğunda Topraktepe yerine Sergen gibi gamsızları getirirlerse Hasan Arat bu konuda eleştirilerin en büyük hedefi olur...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2024 -- 27 Mayıs 2024; 4:20:54 > -
daha çok ittirilenin kazandığı sezon sonunda bitti.
herhalde fenerbahçe, trabzonspor ve galatasaray dışında kimsenin umurunda değildi sezon. tarihin en mide bulandırıcı sezonu olabilir.
sene başında kadronun kötü olduğunu, hainlerle dolu olduğunu, bu sebepten diğer etkenlerin çok da önemli olmadığını söyleyenler oldu, hakarete varan karşılıklar aldılar. ben haklıyım diyebilmek için, kelle alabilmek için yapıldı bunlar.
şimdi herkes hemfikir olmuş gibi kadro kötülüğüne, güzel. en büyük sorun bu. bu düzeltildikten sonra önümüze bakabiliriz.
yeni sezona dair acil ve kesin dileklerim:
hırslı bir teknik direktör, 1 sol bek, 2 stoper, 1 kanat, 2 forvet. forvetlerden bir tanesi defansı üzerine çekip alan yaratabilecek, bir tanesi de batshuayi gibi hamle forveti olacak.
mümkünse genç, yoksa tecrübeli. ama acilen bu transferlerin yapılması lazım benim futbol görüşüme göre.
-
Beşiktaş düşmanlığını birakacaklarini sanmıyorum
Taraftarın (çArşı'ya karşı ezikliğinden) öyle bir rekabeti var tabi ki ama kulüp sahipleri Danimarkalı, İngiliz takım sahibi. İşi olmaz böyle şeylerle.
Sahibi yapmaz ama kulübün genlerinde var
içip içip canlı yayın açıp küfretmiş akılsız kadın.
-
Şu an yaşadığım ilçede bir tane bile GS bayrağı yok. Demek ki korkuyorlar Göztepe taraftarından. Biz şampiyon olunca asıyorduk oysa.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X