Tekrar hatırlatmak isterim akşam 9’a kadar yeni sezon konusu açmak isteyenler bana mesaj atabilir. Şu an 4-5 kişi mesaj attı ama bazı kriterler olacak tabii ki konunun sağlığı için fake üyelik, çok yeni üyelikler ve sürekli ceza uzaklaştırma alanları eleyeceğim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı (2815. sayfa)
-
-
Salih yerli rotasyonu için tutulup kalan herkesin gitmesi lazım. Cenk ile sözleşme yenilenirse harbi kalp krizi geçiririm artık 1 sezon daha yürüyen adam çekemem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Cenk'i Arda abisi alacak galiba.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun kardeş her ne kadar anlaşamasakta Allah tamamına erdirsin
Bu istatistiği arıyordum. BJK 19. Cu şu an fair play tablosunda. Gs bizden 30 sarı kart daha az görmüş. Adamlar maçlara hiç eksik çıkmadı. Şaka gibi olay
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni sezon açılmadımı yav buradan devammı
-
Katılıyorum ve hatta 3 stoper lazım ama idare eden değil bildiğin düzgün adı üstünde stoper olmalı.
Kanka ben olurum ama zırt pırt başlık değiştirmem
Hayırlı olsun reis benim Nişanda geçen haftaydı baya zor islermis bunlar Yeni yeni firsat bulup girmeye başladım
Sağolun arkadaşlar. @SHIDAD valla öyleymiş hiçbir şey anlamadım da
Darısı düğüne inşallah Rabbim bir ömür huzur ve mutluluk versin bir yastıkta kocatsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmet34 -- 27 Mayıs 2024; 20:8:22 >
Düğün stresine girmeden biraz ara verdim. Sonra yine maraton başlayacak
Hayırlı olsun usta. Mutlulukla tamamına erersiniz umarım.
@SHIHAD ve @theKing_90_03 tebrik ederim, hayırlı uğurlu olsun.
-
Hayırlı olsun. Mutlulukla tamamına erersiniz umarım.
@SHIHAD ve @theKing_90_03 her ikinize de mutluluklar.
-
Sağolun arkadaşlar. Tek tek etiketleyemedim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 27 Mayıs 2024; 13:47:43 >
Arkadaslar acisiyla (cok az) tatlisiyla bir sezon gecirdik bu konuda, bugun yarin yeni konu acilir zaten. Ilk defa bir sezon konusu acmis oldum 20 yila yakindir forumdayim. Oyle ya da boyle bitti.
Konuyu acmam icin bana yardimci olan, oneriyi yapan TheCaliph'e tesekkur ederim ayrica.
Umarim yeni sezonda sampiyonluk gelir ve cok daha mutlu oluruz.
Herkese iyi forumlar.
-
yönetimin işi zor. transfer yapmaktan daha çok eldeki oyuncuların nasıl çıkarılacağı konusu var.
önceki yönetimden kalan yük büyük. bu yükleri yeni yönetimden bilen kendini bilmez bir tayfa da var.
beşiktaş'ta hangi yabancının sözleşmesi ne zaman bitecek:
2025:
-hasic
-montero
-svensson
-abou
-rosier
-rebic
-colley
-masuaku
2026:
-chamberlain
-amartey
2027:
-rashica
-onana
-amir
-musrati
-muci
-gedson
-muleka
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X