Şimdi Ara

🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı (2815. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56.345
Cevap
126
Favori
1.328.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28132814281528162817
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tekrar hatırlatmak isterim akşam 9’a kadar yeni sezon konusu açmak isteyenler bana mesaj atabilir. Şu an 4-5 kişi mesaj attı ama bazı kriterler olacak tabii ki konunun sağlığı için fake üyelik, çok yeni üyelikler ve sürekli ceza uzaklaştırma alanları eleyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salih yerli rotasyonu için tutulup kalan herkesin gitmesi lazım. Cenk ile sözleşme yenilenirse harbi kalp krizi geçiririm artık 1 sezon daha yürüyen adam çekemem.

• Fırat Aydınus, ligin kaderini verilen ve verilmeyen sarı kartlar belirleyecek demişti sezon başında.

Ve ittirme ligimizde sonuç kabak gibi ortada. Ki bunlara çalınmayan ne fauller var daha...
    &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı

İlk 26 haftada GS ve Fener'e çıkan sarı kart sayıları arasında bir uçurum yoktu.
    18 Şubat'a kadar:
    FB 359 faul, 33 sarı kart
    GS 359 faul, 35 sarı kart

Buraya kadar yarışta yalnız kalan ikili hallerinden gayet memnundu. Diğer takımlar doğranmış, kimin umrunda?...

27. haftadan itibaren kırmızılı takım daha fazla ittiriliyor ve tuzağa düşen lacivertli takım contayı yakıyor.
    &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı

İşte böyle öperler adamı. Sezon başından beri bu federasyona şirinlik yapmaya değdi mi lacivertliler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 27 Mayıs 2024; 10:37:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Cenk'i Arda abisi alacak galiba.

• Hayırlı olsun kardeş her ne kadar anlaşamasakta Allah tamamına erdirsin

• WmLord kullanıcısına yanıt
    Bu istatistiği arıyordum. BJK 19. Cu şu an fair play tablosunda. Gs bizden 30 sarı kart daha az görmüş. Adamlar maçlara hiç eksik çıkmadı. Şaka gibi olay

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yeni sezon açılmadımı yav buradan devammı

• Katılıyorum ve hatta 3 stoper lazım ama idare eden değil bildiğin düzgün adı üstünde stoper olmalı.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Kanka ben olurum ama zırt pırt başlık değiştirmem

• Hayırlı olsun reis benim Nişanda geçen haftaydı baya zor islermis bunlar&#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı Yeni yeni firsat bulup girmeye başladım

• Sağolun arkadaşlar. @SHIDAD valla öyleymiş hiçbir şey anlamadım da

• Darısı düğüne inşallah Rabbim bir ömür huzur ve mutluluk versin bir yastıkta kocatsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmet34 -- 27 Mayıs 2024; 20:8:22 >
  • Düğün stresine girmeden biraz ara verdim. Sonra yine maraton başlayacak &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı 

• Hayırlı olsun usta. Mutlulukla tamamına erersiniz umarım.

• @SHIHAD ve @theKing_90_03 tebrik ederim, hayırlı uğurlu olsun. &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı 

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Mutlulukla tamamına erersiniz umarım.

• @SHIHAD ve @theKing_90_03 her ikinize de mutluluklar.

• Sağolun arkadaşlar. Tek tek etiketleyemedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 27 Mayıs 2024; 13:47:43 >
  • Arkadaslar acisiyla (cok az) tatlisiyla bir sezon gecirdik bu konuda, bugun yarin yeni konu acilir zaten. Ilk defa bir sezon konusu acmis oldum 20 yila yakindir forumdayim. Oyle ya da boyle bitti.

Konuyu acmam icin bana yardimci olan, oneriyi yapan TheCaliph'e tesekkur ederim ayrica.

Umarim yeni sezonda sampiyonluk gelir ve cok daha mutlu oluruz.

Herkese iyi forumlar.

• yönetimin işi zor. transfer yapmaktan daha çok eldeki oyuncuların nasıl çıkarılacağı konusu var.

önceki yönetimden kalan yük büyük. bu yükleri yeni yönetimden bilen kendini bilmez bir tayfa da var.

beşiktaş'ta hangi yabancının sözleşmesi ne zaman bitecek:

2025:

-hasic

-montero

-svensson

-abou

-rosier

-rebic

-colley

-masuaku

2026:

-chamberlain

-amartey

2027:

-rashica

-onana

-amir

-musrati

-muci

-gedson

-muleka

• 
Sayfa: önceki 28132814281528162817
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.