< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı (2817. sayfa)
-
-
Olcay Şahan Altınordu ile anlaşmış...
-
İyi yapmış. Yetişsin gelsin Olcay.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şaka mısın kadro dolu yardımcı ol da anç nin doldurduğu çöp yabancıları biri alsın o zaman bunlar gitmeden nasıl transfer yapılır sence? Bu arada tüm kiralık işe yaramaz yabancılarda geri döndü ONANA DAHİL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 27 Mayıs 2024; 19:41:32 > -
Amin hocam Sagolasin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yokmu hiç haber duyum
-
Yeni konuya artık...
Mu ha ha ha!
x (formerly twitter)x.comhttps://x.com/BuyukeksiMehmet/status/1794839169937592638?t=QhT9QlEhuHg8JSPrMzcjFg&s=19
Son dansını yapıp veda eden Ghezzal'e uğurlar olsun.
Çok sakatlık yaşadı ama şampiyonlukta başroldeydi. O sakatlıklar olmasa yine elinden gelenin en iyisini yapardı.
Kendi adıma hakkım helal olsun.
İşler yolunda gitmedi ve ayrıldık. Yeni kariyerinde başarılar dilerim.
Güle güle Rachid! Her zaman kalbimizdesin.
Çağdaş Atan neden gündeme gelmiyor acaba?
Transfer tahtası kapalı Kayseri'yi ligde tuttu bitik birçok oyuncudan faydalandı. Sonrasında Başakşehir'de Emre'nin bıraktığı enkazı, bitmiş takımı toparlayıp ilk 4'e soktu.
Adamın kendini kanıtlaması için daha ne yapması gerekiyor?
@Oceanic815 Kura çekimi sonucu yeni sezon konumuzu açacaktır.
Yeni konu açıldığında bu konuyu kitleyeceğim. Eğer başlık sahibi aktif olmazsa yine bakarız duruma göre.
Hadi hayırlı olsun. Ayağı uğurlu gelir inşallah. Hahahaha kura çekimi de güzel olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 27 Mayıs 2024; 21:14:39 >
Çağdaş Atan'ın bize gelmek isteyeceği ne malum peki? Adam orada bir yapılanma içinde, kafası rahat işler yolunda. Zaten City Group satın almış kulübü. Kendi demeci vardı bir ara, hedefim büyükler değil direk Avrupa'ya gitmek diye. Nuri ya da Çağdaş bence de yerliler arasında olması gerekn iki kişi ama hiç sanmıyorum bize geleceğini.
Bugün de başkası yerine utandık. Blokluyorum seni daha fazla katlanamayacağım.
-
Hoca nerede yazıyoruz ANÇ diyor hala. Cidden sabır testi oldu son zamanlarda burası.
-
Bir an önce yeni hocayla anlaşmamız lazım. Benim aklımı çelen Çağdaş ve Sergen var. Uzaklarda macera aramaya gerek yok. (Mourinho)
-
Konudaki aktiflik ön planda olmalıydı. Zira konuya 2 ayda bir mesaj atmış, yeni konuyu da 2 ay sonra açar herhalde. :)
Neyse hayırlı olsun. Bu konunun %90'ı hep olumsuzluk barındırıyor. Türkiye kupası ile son sayfaları biraz yakışıklı hale geldi.
Yeni konuda hep güzel şeyleri ve en sonunda şampiyonluğumuzu konuşuruz umarım.
-
Neredeyse aynı şeyi kendisine söyledim. Yani aktiflik olmayacaksa bir anlamı yok. Öyle bir durum gözlemlersek eğer ileride bana mesaj atanlara tekrar soracağım ve bir kişiden fazla olur ben isterim derse kura çekip yine çıkan kişiye devredeceğiz.
@Oceanic815 arkadaş fazla titiz galiba. Bu kadar beklediğimize göre etraflı bir hazırlık yapıyor olmalı.
Hayırlı Olsun. Epey Aday Varmış. 1-2 Tanesi Sıkça Gördüğüm İsimlerdi. Aday Olmalarına Sevindim. Yeni Konuya Bereket Gelir Umarım. Konuyu Kilitlemeden Son Mesajı Yazıp Son Mesaja Linki de Bırakırsın. Kendimizi Hemen Oraya Atarız:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X