Bu akşamki maçtan sonra bizim resmi hesaptan kaydırak paylaşımı bekliyorum :) Fenerbahçeye' de AZ karşısında başarılar diliyorum, sonuçta ülkemizi Avrupada temsil eden diğer Türk takımımız... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick666 -- 7 Kasım 2024; 10:52:17 > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (1561. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bunlara hak ettiği dilden konuşacaksın 5 tane attık Adam gibi sevinin "Edepli olun" kışkırtma yapmayın dedik anlamadılar 2-1 zar zor kazanınca "yine Salıncak" paylaşımı yaptılar bunlar böyle bir camia İflah olmazlar can çıkar ama huy işte o huy çıkmaz bu nedenle herkesle uğraşacağım Camiamız da Resmi X hesabı yoluyla uğraşmayı geleneksel hale getirsin bunlar "Efendi" falan anlamazlar bünyelerine ağır gelir kaldıramazlar 😉
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Biri yoruma şey yazmış 'barış Alperden iyi konuşuyor '😆🤣
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Karakter de önemli tabi...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kendi takımını eleştirebilen üyeleri görmek güzel.
Givonun pep gibi takıntıları var. Sabit oyuncularla oyuncu değişikliği yapmadan maçları bitirme düşüncesinde. Takım fizik gücü olarak geberiyorken zorundan oyuncu değiştiriyor.
Çok iyi olmasa da musratinin ilk 11 tercihi olması gerektiğini umarım görür.
Semih o posizyon da rasicha verse %90 gol olmazdı. Savunma ve kaleci rasicha tarafına kaymıştı. Semih köşeye net vurdu kaleci donup kaldı.
Dün 75.dakikadan sonraki İlk 11 kesinlikle bozulmamalı. Bundan sonraki maçlarda hoca kurcalamadan çıkarsın bu takımı, birbirine alışsın takım. Devre arasında da eksiğimiz olan yerlere takviye gelir. Onu sağa alıyor bunu sola diğerini geriye ileriye. Olmaz zaten olmadı da.
Hoca öyle demiyor yalnız.Duruma göre değişiklikler olmalı diyor.Bi kaç maç yan yana iyi oynayan varsa zor değiştiriyor.Ndourla devam edecek gibi mesela.Bana göre musrati geri dönmeli ama işte.
-
tebrikler millet. inşallah en kötü maçınız böyle olur avrupada
-
Hoca dün son dk yaptığı değişiklikler gibi olmalı kadro.Mario sakatlık vs şeyler olmadığı sürece yedek oturmalı.Ndour yerine musrati olmalı.Hoca Ocak ayına kadar böyle gitmeli yoksa hiç istemesem de hoca gider.Kendi sonunu kendi hazirliyor.
Karakter dersi vermeye kalkan Küstah camia Türkiye'nin en Nefret edilen camiası ✅ Fıkra bu kadar Tottenham 5 atacak nasıl olsa Yabancısı değilsiniz bu işin 🤓🥳
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 7 Kasım 2024; 13:34:5 >
Akşam başarılar "Türk takımı" Fenerbahçe 🇹🇷🦅
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 7 Kasım 2024; 13:35:39 >
konu galatasaray konusu olmasa keşke.
beşiktaş olarak fenerbahçe ve galatasaray'dan bir farkımız olsa ve karşıya çirkeflik yapmak yerine kendi takımımızla ilgilensek mesela.
-
Dün oyun sete döndüğünde iki maçtır kötü olan svenson atak yapmaya başladı zira rashica ile iyi anlaşıyorlar.
Set: Felix, gedson, paulista olarak başladı rashica kilid pası verdi, buna ayrı parantez açmak lazım. sezon başından beri oyunun durağanlığından bahsediyoruz. mario ve semih gibi oyuncuların hızları tempoyu çok etkiliyor. Tabi bir gedson dinamizm beklemesekte, mario'nun fizik, semih'in genç olmasına veriyorum bu durumu. Yine aynı sete dönersek, rahsica verdiği ''tek hızlı pasa'' koşu atan svenson topu arka direğe kesti ve gol oldu. muçi'nin ters kanat ataklarında içeri girmeside tesadüf değil bence Bunların hepsi tek tek ele alınacak farklı konular.
Ben svenson sevmem bilen bilir, bu durumun svensonun karakteri yada samet aybaba ile ilgisi yok.
Önceki beklerimizden andreas beck ve kanat kırması olan hilbertide sevmezdim zira bekler dün gibi (ileri, geri) oyunun içinde olmak zorunda. Gönül gönül ve adriano bu konuda iyi örnekler.
Maçın adamı musrati vs değildir yukarda hücumu sıraya göre yazdım musratinin gölgesi bile yok.
Dün ileri geri maçı çeviren adam svensondur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 7 Kasım 2024; 14:17:44 >
-
Şansa bala gidiyoruz. İlk golü biz yesek her maç 4lük 5lik olcaz
Bu hocanın yerine forumdan biri kadro kursa şuan daha iyi konumda olurduk. Bana göre oyuncularla hocanın arası iyi değil.
-
Bence rafa yı dinlendirsin Başak maçında adam öldü dün
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet Musrati girince takım normal oyun düzenine geldi. Rashica-Svensson ikilisi de baya hareket getirdi. Svenson önünde Rashica varken rahat çıkıyor ileri. Savunmaya desteği olacağını biliyor belki de Rashica’nın. Zaten bir iki pozisyon sonra hemen gollük atak geliştirdiler. Musrati varlığı bile topu çıkarırken takımı rahatlatıyor. Tamam hızlı değil fiziksel mücadeleden kaçıyor ancak pozisyon alması ve ayağı gayet iyi. Gedson topla ne zaman çok oynarsa takım patlıyor. Gedson min topa dokunacak. Ndour keza artık 6 Numara denenmemeli. Hem Gedson düşüyor hem Ndour düşüyor böyle olunca.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çagdaş atanın fark yediği maçtan sonra durumunu hiç beğenmedim, bilmiyorum takip eden oldumu basın toplantısını. Başak maçını alma ihtimalimiz güçlü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 7 Kasım 2024; 14:27:35 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X