Egosu uğruna 19 yaşında çocukla uğraşıyor 2 senedir. %99.99 onun hiç tadamadığı hayatı yaşayacak Semih. Avrupa devi kulüplerde oynayacak ve bize de güzel bonservis kazandıracak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor (1559. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Barış Alper'den üst düzey bir oyuncu olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Svenssonun kızı çok tatlı ya :) üzdü biraz ama
@trtspor 🥺 Göz teması kurabilmek için her şeyi yaptı ama... 🥲 Svensson'un kızı Lili'nin, babası onu görmeyince yaşadığı tatlı üzüntü... #TRTSporDijital #beşiktaş #svensson
♬ orijinal ses - TRT SPORTRT SPORtiktok
🥺 Göz teması kurabilmek için her şeyi yaptı ama... 🥲 Svensson'un kızı Lili'nin, babası onu görmeyince yaşadığı tatlı üzüntü... #TRTSporDijital #beşiktaş #svenssonhttps://www.tiktok.com/@trtspor/video/7434198216226147592 -
Dostum takımda ayakta kalan iki üç oyuncudan biriydi. Gayet iyi oynadı. Adamı besleyen kanat yok maalesef. Çift forvet oynatilirsa show yapar.
Kayseri maçında verilmeyen penaltı Avrupa maçında verilmiş.
TFF başkanı, 600 yıl şurayı yönettik burayı aldık, yabancı hakeme hayır diyeceğine bu maçları izlesin. Hakem var, hakem var. Bizdekilerin hakemlikle en ufak alakası yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 6 Kasım 2024; 22:57:26 > -
Semihi çift forvette denemek lazım. Kovacevic-nihat ikilisi gibi. Bize pivot santrfor lazım, bu ligde iş yapıyor pivot. Trabzonsporun pivot seçimleri nokta atışı oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnevel92 -- 6 Kasım 2024; 22:59:43 >
İlk yarıyı izleyip uyumaya gittim ortada futbol diye birşey yok kendinizi kandırmayın
-
Kasimpasa hocasını kovmuş. Ligde durumları iyi. Gs'ye yenilmediler. Beşiktaş'ı yendiler. Hocanın daha ne yapması lazım. Burnuma pis kokular geliyor.
paşa samsun maçı 1den2 50k basmış biri 238 kişi daha aynı kuponu oynamış
ve o maçta samsun ilk yarı 2 penaltı kaçırmış
bununla alakalı olabilir belki
-
Harbi Gvb, Şimdi benim yaptığım değişikliklerle oyunu döndürdük başarılıyım
durumuna gelmez inşallah Ulan zaten en baştan onları ilk 11 çıkarsan daha iyiydi ki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Semih'in şu hareketi bile yeterli bence. keşke o 5 kişinin arasından çıktığını da atsa tam süper olacaktı
x (formerly twitter)
shitpostbjk (@bjkshitpost) on Xhttps://x.com/bjkshitpost/status/1854225312692752508 -
Ortada futbol yok zaten farkındaysan ayakta kalan iki üç oyuncudan biriydi dedim. Ne yapacak tek başına bütün takımı calimlayip gol mü atacak? Maçin tamamını izlemediysen nasıl kötü oynadı diyebiliyosun
Bunu ben de okudum ama inşallah öyle değildir. Hem öyle olsa bile bizim maçtan önce gorevden alınmasi gerekmez miydi? Neyse. Yakında kokusu çıkar elbet.
Bir daha izlemeden yorum yapma o zaman! Gözünle iyi izle ama.
Maçı yendik ama hocanın performansı git gide düşüyor. Belki oyuncu değişikliği ile maçı aldık, vites yükselttik ama dk 75 olmamalıydı bu değişiklikler. Kendi evinde bu kadar ezilemezsin. Burası Beşiktaş. Öncelikle bunu yazalım, bu noktadan ötesi yok.
Şans gerçekten Lyon maçı olsun bu maç olsun Avrupa maçlarında yanımızda. İkinci yarıya bu değişiklikler çoktan olmalıydı. En kötü dk 55 olmalıydı. Rakip yürüyerek geçti orta sahayı, 25 dakika buna izin veremezsin. Rafa orada 3 kere ölümüne dribbling yapmış dk 60 senin hücuma koşan 2 oyuncun var. 5-0 önde miyiz? Maç berabere ve kendi evindesin kabul edilemez bu kontra kovalama olayı. Madrid Münih Barça City mi bu rakip?
Maçı kazandık, keyifliyim ama dk 70 gibi 0-1 olsaydı burada şu an sayfalarca Haklı olarak Hoca istifa mesajları ile dolacaktı. Tekrar ediyorum hoca formsuz ve maçı izlemiyor hissiyatı veriyor. Bir an önce toparlanmalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Belki de hocanın şansıdır
-
Hangi ara bu kadar Türkçe öğrenmiş bravo. Çok iyiydi maçta. Rafa da inanılmaz efor sergiledi. Avrupa maçlarında daha iyi oynuyoruz.
x (formerly twitter)
Haber Kartalı (@HaberKartali) on Xhttps://x.com/HaberKartali/status/1854226230414868576 -
Neyini izleyeceğim ilk yarı 1 tane pozisyon yok gözünle izle diyosun
-
Ndour neyse kiralık ztn 20 yaşında adam gelişyirip elimizle geri mi vercez anlamıyorum .
Mario tam bomba
Bugün çok iyi oynamadık ama Gio, Semihi bugüne kadar forvette oynatmamanın büyük bir hata olduğunu görmüştür umarım. Bu çocuk kanat değil forvet. Maccabi maçında da 3 puan alabilirsek muhtemelen play off oynarız.
Başak maçına dinlenmiş bir şekilde çıkacağız. Musrati ve rashica 11 e dönüp Semih yine forvet oynarsa yorulmuş bir Başakşehiri rahat yeneriz diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X