Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ (1558. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 16 Misafir (1 Mobil) - 21 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
51.602
Cevap
240
Favori
1.087.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 15561557155815591560
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paulista haftasonuna yetişir inşallah.Onsuz defans hattı evlere şenlik.

• 10 Numara kullanıcısına yanıt
    Vermeden gidebilirdi biraz daha. Kondisyon mu yetmedi anlamadık. O kadar kötü tercih yapması saçmalık. Bana delgadoyu hatırlatıyor ancak onun şutları daha iyiydi. Frikik falan atıyordu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 10 Numara kullanıcısına yanıt
    sıfıra inse daha kolay çıkarırdı pası. maç burda 1-0 olsa dönüşü 1-1 oluyordu sonra ıslıklanınca laf ediyorlar

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Muci savunma arkasına çok güzel koşular yapıyor bir kere gören yok

• muhabir, gazeteci, spiker, milli takım tdsi dahil herkesi seferber ettiler bir türlü iteleyemediler şunu

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ

• CheckVizoR kullanıcısına yanıt

Ne geçecek derken? Aynı gruptayız biliyorsun değil mi?

Ama ben gs'nin eksik Tottenham'ı yeneceğini düşünüyorum.

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ
    🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞx (formerly twitter)
    UEFA Europa League (@EuropaLeague) on X
    https://x.com/EuropaLeague/status/1854220049294237733
  • Sergen Yalçın: "Çok ciddi teklifler alıyorum. Amedspor'dan teklif aldım. Daha 10-11 hafta oldu, 8 takımdan teklif aldım. 3 tanesi yurt dışından, 5 tanesi Türkiye'den. Bu sezon çalışmayı düşünmüyorum. Hedefi olan bir takımda çalışmak istiyorum."

kesin gvbnin gönderilmesini bekliyor

• Feyyaz Uçar: "Kulüpler toplanıp yabancı hakem gibi bir istekte bulunursa, biz de o grubun içinde bulunuruz."

• omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    Benim tanıdığım Sergen bize gelmek için Real Madrid teklif yapmadığı sürece falan teklif kabul etmez Hsvzjdndnddnfkrkejdhsgsosdjdhfjfjfn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 7 Kasım 2024; 2:42:17 >
  • EaGLe Power kullanıcısına yanıt

Sahada hiç bir şey yapmadı adamlar kaçırdı biz attık

• Aston Villa maçındaki penaltıya bakın. Tanıdık gelebilir.

• brugge-a.villa maçı çalınan penaltı… bize çalmamıştı tff hakemleri ve tff Var…

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    burada yabancı hakemde ciddi ve ısrarcıysanız arkanızdayız diyerek takım ismi vermeden topu fenere atmış kral

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omzunda_muzikaletli_zenci -- 6 Kasım 2024; 21:59:48 >
  • Roberto Baggio kullanıcısına yanıt

Hocam bir de şöyle Quaresma gibi bir kanat bulabilirsek tamamdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bjkyener harbi tedaviye ihtiyacın var senin

• bjkyener kullanıcısına yanıt

hocam bende garipsedim mesajınızı, her topu indirdi tuttu kaptırsada baskı yapıp kazandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LithuM kullanıcısına yanıt
    Garipseyecek bir şey yok. Görmek istemiyor. Ne yapsa yaranamaz. Çocuk adam geçti, duvar oldu, kaptırdı gitti söktü aldı, pas istasyonu oldu, şut attı. Golünü de attı ama yaranamaz işte. Neredeyse ikinciyi de atıyordu. İmmobile haftalardır bunun yarısını gösteremiyor sahada. Son yarım saatteki kadro ile bu çocuk daha da iyi olur. Oynadığımız geçiş oyunu tam Semih'e göre bir oyun aslında. Yoksa daha çok ikili forvet formasyonunda başarılı olacak bir oyuncu aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 6 Kasım 2024; 22:24:21 >
  • 
Sayfa: önceki 15561557155815591560
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.