< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick666 -- 9 Kasım 2024; 21:19:57 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (1578. sayfa)
-
-
Beşiktaş'ın en büyük Düşmanı Memur zihniyetine sahip Fakir taraftarı. hem Fakir hem Hayali bile Kaliteden Uzakta Galatasaraylılar Salah muhabbeti çeviriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 9 Kasım 2024; 21:23:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ouachu çok sağlam oyuncu, sadece isimlere takılmayın hocam. Bi Osimhen değil tabi ki ama o zaten piyango her zaman gelecek bir oyuncu değil, bir senelik şans sadece.
Ouachu'yu Trabzon'da izledik defanstan topu dik yetiyor adama rakip takımın stoperler fasulyeden oyuncu gibi kalıyor yanında
-
5 sayı önde girdiğimiz son 2 dakika maçı verdikleri için Basketbol Erkek takımını Tebrik ediyorum. 91-88 kaybetti Beşiktaş Fibabanka maçı 🙃
Ts de 20 macta 15 gol 4 asist yapmis adam neresi vasat.Sen dunya markasi diye immobileyi aldin goruyoruz sahada kosacak mecali yok.penalti disinda en son ne zaman gol atti hatırlamıyorum bile.
Yonetim Haaland getirdi de biz mi hayir dedik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbaronx -- 9 Kasım 2024; 23:5:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimse "vasat sevici" demesin diye mevcut forvet sıkıntımızı katarak "işe yarardı" dedim. Elimizde böyle bir tane fazladan adam olsa her şey daha güzel olurdu.
-
Gyökeres’i şimdi istemek Vlahoviç’i şimdi istemek marifet değil. Haaland istemek gibi bir şey herkes keşfetmeden almak lazım. Şu an bizde Semih var mesela müsaade edilmiyor çocuğa. Gyökeres’i zamanında biz alsaydık eminim vasat sevici misiniz diyerek yollanırdı. Bugün nasıl Semih ile kafayı bozanlar varsa onla da bozardı.
Osimhen dengeyi bozdu evet güzel yakaladılar. Adam yıldız, oynuyor, oynatıyor.
Bu arada ben Anadolu’dan oyuncu alınması taraftarı değilim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Rodri çok önemli topçuydu sakatlandığından beri başları beladan kurtulmuyor.
-
-
Hadziahmetovic'in Süper Lig'deki son 2 golü:
2023 - Galatasaray
2024 - Trabzonspor Salıncak diyorlardı alın size Salıncak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 10 Kasım 2024; 0:38:27 >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 10 Kasım 2024; 11:18:3 > -
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X