Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (1579. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: BayAFYOK , saranghapanida , ilker1978 , Sisyphus Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 21 Misafir (4 Mobil) - 21 Masaüstü4 Mobil
5 sn
50.349
Cevap
237
Favori
1.059.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 15771578157915801581
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başakşehir her 10 kornerden 7sine kafa vuruyormuş. Böyle bir istatistiği iyi değerlendirip duran toptan gol yeriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milli ara öncesi ve sonrası genelde kötü oynuyoruz umarım bugün hem iyi futbol hem de 3 puan görürüz. Gördüğüm ilk 11 tahminleri sanırım en iyi ilk 11’imiz. Malmö maçının 75.dakika sonrası gibi yüksek tempoda güzel futbol göreceğiz gibi.

• Umarım Prens Mario ile başlamaz artık. Dağdaki kurt bile biliyor bunu. Geçen sene Santos için bin kere yazdık adam anlamıyordu bir şeyleri. Umarım bundan vazgaçmeyi öğrenir. Kazasız belasız atlatsak iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rarels -- 10 Kasım 2024; 14:36:25 >
  • Sağ kanatta bugün Rashica oynamalı mümkünse devre arasına kadar Mario oynamasın devre arasında da sözleşmesini feshedelim ben hayatım da daha fazla zararı olan 2-3 futbolcu falan gördüm Beşiktaş'ta belki daha az bilemiyorum şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 10 Kasım 2024; 15:37:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başakşehir Perşembe 23:00 da başlayan Cuma gece 1 de biten maç oynadı gece yolculuğu falan çok yorgun olmaları lazım. Artık avrupa dönüşü yorgunduk bilmem ne bahane istemiyorum adam gibi oynasınlar tam kadroyuz. Immobile yerine Semih var forvette daha iyi bence.

• Başakşehir, Kopenhag deplasmanından geldi ve daha tam 3 gün bile geçmeden bizimle maça çıkacak. Bu durumda, fena halde avantajlı olduğumuzu düşünüyorum. Hatta yenersek, muhtemelen bundan bahsedecekler.

• Başakşehir bu hafta avrupada çok yoruldu umarım bugun rahat bir galibiyet alırız

• Samsun başkanının istediği gibi başladı maç, valla artık helal olsun. Herşeyl açık açık korkmadan çıkıp söylüyorlar tv'ler de orada burada. Nasıl olsa vahşi batı gibi kanunsuz ülkede yaşıyoruz. Her türlü ahlaksızlık mübah.

• Güvenim tam reiz e ,bir şekilde bitik başakşehir e bizi yendirir.
    🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor

• carelesswhisper kullanıcısına yanıt
    Ortada ahlaksizlik yok.
    Sizin yaptiginiz dogru soyleyeni 9 köyden kovmak baska bir sey degil

• Zeen Z kullanıcısına yanıt
    Tabii canım, maçınızın olduğu takımın başkanı açık açık Gs'liyim deyip maç 1-1 bitsin deyince size doğruculuk geliyordur normal. Başkanı olduğu takımın yenmesini bile dile getiremiyor herif. Sizin camiaya bunlar normaldir, yadırgamıyorum.

• Samsunun net penaltısı verilmedi bu lig izlenmez artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsunspor başkanı Gs yenmesi için takıma direktif vermiştir büyük ihtimalle...Geçen gün Galatasarayi öve öve bitiremedi... Bugün oynadıkları oyun geçen haftalara göre leş seviyesinde... Galatasaray hakemi de yanına aldı mı 3 puan garanti...

• Bir kulübün başkanı rakibi kim olursa olsun isterse Real Barça City der ki rakibimiz güçlü ama oyunculara güveniyorum 3 puan alıp döneceğiz. Yani bunun normali budur. Sanki elemeli sistem de deplasmanda beraberlik yetiyor şeklinde konuşmuş. Profesyonelliğe ve meslek etiğine aykırı bir açıklama ama ülkemize göre normal.

Samsun harici de kalan fikstürde GS’yi yenecek takım yok. Deplasmanda biz de yenildik hem de kötü oynayarak o yüzden o şunu demil bu bunu demiş boşa tartışmak olur. Kendi işini kendin görmen lazım.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bülent Uslu: “Samsunspor atağa kalkarken, Barış Alper ellerini kaldırınca Halil Umut Meler olmayan faulü verdi. Duran topun devamında gol geldi. Galatasaray’ın her zorlu geçecek maçına böyle kurtarıcılar sahneye çıkıyor. Tesadüf!”

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Hem normal hem de doğruculuk oluyor birde bu durum. Vallahi artık sinirlenemiyorum, gülüyorum bunlara. Ülkenin genel halini yansıtıyorlar.

• Geçen sene Emre kılınç Taylan falan yenilmek için uğraşmıştı. Bu senede mucize olması lazım ki o da zor. Heriflerin başkanları pişkin pişkin açıklamış zaten.

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ostimhen'i atamadı eyyamcı.

Bizim pozisyonları 18-19 kere tekrar tekrar veren yayıncı kuruluş da bu pozisyon için 1 kere tekrar verdi, yakın çekime hiç girmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 10 Kasım 2024; 16:41:17 >
  • 
Sayfa: önceki 15771578157915801581
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.