Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (2518. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü5 Mobil
5 sn
50.373
Cevap
237
Favori
1.060.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 25152516251725182519
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sen iyi izle maçları. Gedson bir ara ileride baskı yapıyordu çünkü o sırada sol kanada geçmişti! Dünyadan bir habersin. Baskı yapıp da ne yapıyor? 3m yanındaki adama pas atamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 31 Ocak 2025; 21:21:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    Bu takım birşey kazanamaz, kimse gelmesin. İyi adam gelse bunların arasında oda bozulur. Feda sezonu giib beklentisiz sezonlar lazım bize. G5 ve febe ile makas zaten arşa çıktı.

• rcpdrnc kullanıcısına yanıt
    Evet ne kadar Rezil bir takım olduğunu biliyorum / biliyoruz ama Zorundayız şayet kazanamaz ise sadece bu sezon en azından OGS böyle düşünecektir kendi sahamızda oynanacak Avrupa ligi finali bu bile zaten bir motivasyon sağlanmazsa para için oynayacaklar Bilbao maçında oynadıkları gibi oynamaları 11'e sürekli Prim vereceksin bu Paragöz ve maç seçen oyuncu grubunu Tasfiye edilinceye kadar buna mecburuz Avrupası bir sezon yaşanırsa Beşiktaş'ı bir daha düştüğü yerden kaldıramaz hiç bir başkan diyelim ki Fikret adaylık açıkladı seçildi ne diyeceğiz biz yeni yönetime? bunlar acı olacak ama bu süreci yaşamak zorundayız öyle yada böyle Beşiktaş'ı daha az hasarla bu süreçte idare edebilecek Hüseyin Yücel seçeneğini camia kullanamadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 31 Ocak 2025; 22:16:38 >
  • Adana'yı, Hatay'ı, Antalya'yı Real Madrid gibi gösteren efsane kadro. Hepsi 1 gecede gönderilse gram üzülmem.

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor
  • Benim anladığım kadariyla hiç seçime gerek yokmuş bu kadarını zaten Hüseyin yucelde yapıyordu.
    Ayrıca canlı yayında adama sallayan Serdal 1 transfer yapamadı.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Hocam yapmasınlar bu saatten sonra. TR kupası mı kazanacak bu reziller? Bütün hedef komple takımı göndermek olsun. Gedson en başta satılsın. Teknik ve fizik gücü yüksek adamlarla başarılı oluruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Primle maç kazandıklarını düşünmüyorum, twente kader maçıydı hiçbirşey oynamadılar. Bilbao ya prim veren twente ye vermedi mi? Bu adamlar takım halinde hareket ediyor, ya hepsi birşeyler oynuyor ya hiçbiri oynamıyor acayip birşey. Arka planda emir aldıkları birileri var gibi çözemiyorum dertleri nedir.

Bilbao ilk golde Muçi 3 adamın arasına dalıp çıkıyor, pasını atıyor, rafa tekte hem de topukla raşitza ya çıkarıyor, raşitza 1. Sınıf golcü vuruşu yapıyor. Aynı adamlar twente maçında 2 merte top süremedi, 2 tane pas yapamadı. Normal değil bunlar.

Ben hayatımda böyle bir takım görmedim.

• Eyüpspor bu hafta yenmiş gerçekçi olalım puan farkı 3. Samsun İle 8 4. Eyüp İle 7 puan

En iyi ihtimal 5. Oluruz

• Beşiktaş, Serie A'dan 2 sol bekle ilgileniyor.

🇸🇪 Samuel Dahl (21, Roma)
    🇳🇿 Liberato Cacace (24, Empoli)
    Kaynak | Di Marzio

• rcpdrnc kullanıcısına yanıt
    Eminim bu konuda hiç kimse bu kadar Ayarsız ne yapacağı belli olmayan maç seçen keyfen istese oynayan isterse iyi oynayan isterse sahada 👻 gibi gezen takım ömründe görmemiştir 5 senedir bu durum devam ediyor insanın midesi bulanıyor kafaya takmamak için çok sağlam psikoloji lazım.

Transfer yapsa

1 - şampiyon mu olacak

2 - avrupa kupalarında ilerleyecek mi

Devre arasında hangi takım olursa olsun iyi oyuncusunu ucuza ASLA GÖNDERMEZ

Devre arası yapılan transferler ya sakat, ya oynamayan oyuncu, ya da kadro dışı kalmış oyuncudur

Ben Adalının yerinde olsam transfer kesinlikle yapmam sağda solda 50-100bin euroya 10 tane genç oyuncu transfer ederim gerekirse %20 pay vererek alırım

• bjkyener kullanıcısına yanıt
    Sorun transfer yapmaması değil de verdiği transfer vaadleri yalan sözler rakibi burdan vurmalar vs

• Hala OGS'de hata arayanlar var... Hata arıyorsanız Atçı'ya, GS'li Arat'a bakacaksınız... En büyüğü onlarda çünkü.

OGS sizin gibi Atçı fanboyların zihniyetine 4 gömlek fazla gelir. OGS'yi gram yedirtmeyeceğiz sizlere... Mayıs'ta Tüpçü, Atçı zihniyetli olmayan yeni yönetim OGS'yi takımda tutmalı ve onun isteği doğrultusunda transfer yapmalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 31 Ocak 2025; 23:36:23 >
  • Valla ben Gedson'un oyununu izlediğim zaman zevk alıyorum. Onu doğru yerde oynatmak önemli. Gio onu kaleye yakın oynattığı zaman gayet de etkili oluyordu, gol de atıyordu asist de yapıyordu. Adam elinden geleni yapıyor, gayet özverili.

• NeoNesil2025 N kullanıcısına yanıt
    Trabzonlu Afrikalı hastalığıyla takımı batıran Anç bile bunlardan iyi yönetti şimdi bakınca haksızlık etmişiz adama esas ibra edilmemesi gereken Arat ve bizim TJK başkanı zatı muhterem.

Transfer yapmak için transfer yapılmaz adam zaten en az 1,5 yıl süre istiyor takım zaten 20 yıl geriye gitti

Geçen sene Musrati Muçi 40 milyon euro verdiler sonuç SIFIR

• bjkyener kullanıcısına yanıt

Takım bu sezon ligde ilk 5'e giremezse görürüm işte o zaman 1,5 seneyi 2 seneyi...

İyi futbolcular Avrupa'da kupalarında oynayacak olan takıma gitmek ister... Hedefsiz takıma değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 31 Ocak 2025; 23:46:36 >

Anç'nin "az paraya çok oyuncu alma" gibi bir zihniyeti vardı ve anlaşılırdı.. Adanalılarda asla bu yok...

• BJK kullanıcısına yanıt

Adam saha da koşuyor 5 aydır söylüyorum ne semihe ne de immobileye forma vermem forvette gedsonu oynatırım

İmmobile ve semih yüzünden adam ileriye çıkamıyor rakibin tüm defans oyuncuları bizim sahada cirit atıyor nedeni sinek vızıltıysa rakibe baskı ve tehdit yapılmaz

profesyonel teknik adam direkt bunu söyler

• NeoNesil2025 N kullanıcısına yanıt

girmesin ne kadar genç oyuncu kazanırsam benim için kardır 1,5-2 sene sonra şampiyonluğa oynayacak takımı kurarım

• 
Sayfa: önceki 25152516251725182519
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.