Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (2516. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
50.377
Cevap
237
Favori
1.060.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 25142515251625172518
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorumları okuyorum. Herkes “daha transfer yapılmasın” yazmış. Ben bunu yönetim ilk geldiğiinde yazdım. Bu yönetim 4-5 aylık bir yönetimdir. Büyük transfer yapması zaten doğru değil.

Ancak bu oyuncu kadrosu ligin 2. Yarısı bizi kanser eder.
    Ciro 6m alıyor. 500binlik katkı vermiyor. Üstüne net bir kanat oyuncumuz bile yok. Ortasahalar çok ağır.3 tane kiralık adam lazım !!! Ne yapılabilir???

Premier ligde 4 büyük takımın 3 . Forveti ( demba , bat ) veya düşen takımların forveti ( cornelius , wegorst, Onuchu) hepsi bizim ligde iş yapmış. Ciro ya beş basarlar.

Yine Premier Ligde tutamamış kanat örnekler ( Rymond , Ghezzal , vb) bizim ligde iş yaptılar. Bir tane de fizik kondisyonu iyi koşan temaslı oyanayan Birazilyalı 6 numara( Melo, Aurello, josef) kiralanıp. Transfer sezonu kapanmalıdır.

Ox ve Mario’dan çıkarsak tadından yenmez.Ciro dan çıkmak çok zor. Korkunç bir maaş yükü var. Aslında Araplar alır. Ama oraya gider mi? . İtalya’ ya dönse maaşını ödeyemezler. Sağlam kazık!!! Hala Hüseyin Y. güzellmesini yapan arkadaşlar var. Onlara acıyorum.

Dip not : “ Abubakar , ghezzal kalsa keşke “ vb. yorumlar yapıyorlar. 2 side bitik oğlu bitik. Şunu soruyorum Salih’in Nusrati’nin Endur’un oynadığı takımda Amir oynamaz mıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfan s -- 31 Ocak 2025; 19:29:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Naganzo N kullanıcısına yanıt

"Gain ve RAMS ben seçildikten sonra sponsor olacaklar. Transfer sezonu başlamadan transfer yapacağız, Arsa işi var onu kulübe kazandıracağız, scout ekibi kuracağız" tarzı verdiği vaatleri yerine getirmemesi kendisine büyük eksi getirdi, haliyle eleştirilecek...

• Beşiktaş'ın yerinde olsam hala piyasası varken acilen Semih'i elden çıkarırım. Bu çocuk daha şimdiden havalara girmiş ne oldum delisi olmuş.

• Niye geldin Adalı?
    Madem öyle bunu emanetçi Hüseyin Yücel de yapardı daha iyisini yapardı.
    Adama TV de paranı veririm diyordun ne oldu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• irfan s kullanıcısına yanıt

Yırtıcı teknik forvet lazım takım ileriye çıkamıyor

Rakip defans semih ve ciroyu kucağına alıp bize kendi sahamızda dayak atıyorlar

21 maç semih gol atamıyor böyle forvet mi olur

1 - Rakibe baskı SIFIR

2 - Pas alış verişi SIFIR

3 - Hızlı atağa kalkma SIFIR

4 - Hava topu indirme SIFIR

5 - Toplu hücum yapmada SIFIR

6 - 12 - 13km koşu mesafesinde oynadığı maç SIFIR

7 - Oyun görüşü SIFIR

8 - Kafayı yere sokma MAX

9 - Kafayı yerden kaldırma MİN.

TRfootballyoutube
    Ümit Özat: Semih kadar bencil oyuncu görmedim
    https://www.youtube.com/shorts/SzMMDzE3TiI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 31 Ocak 2025; 18:50:23 >
  • NeoNesil2025 N kullanıcısına yanıt

evet bende hatırlıyorum 3 transfer yapacağız normalde 2'ydi ama birini ben kendim ekledim vs diyordu. Hatta bu devre arası yapılanları BJK'a borç yazdırmayacağız gibi şeylerde dedi. Ekip işi oldu mu olmadı mı martta mı olacak birşeyler diyolar arsa işi zaten uzundur. o dediğin sponsor işlerini ben duymadım kaçırmışım demekki. Bence idare eder bi Td getirdi şimdilik transfer zaten lazım takıma ama devre arası işler daha zor olur. Avrupa maçlarına hala Arat'ın şişirilmiş maaşlı kadrosu ile çıktığımızı unutmuş herkes.her başkana olduğu gibi Adalıyıda küfür ede ede yollarız zaten ama önce bi yazın transfer dönemlerini falan görelim erken değil mi bu kadar yerin dibine sokmak?

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

Yırtıcı teknik forvet lazım takım ileriye çıkamıyor

Rakip defans semih ve ciroyu kucağına alıp bize kendi sahamızda dayak atıyorlar

21 maç semih gol atamıyor böyle forvet mi olur

1 - Rakibe baskı SIFIR

7 - Oyun görüşü SIFIR

TRfootballyoutube
    Ümit Özat: Semih kadar bencil oyuncu görmedim
    https://www.youtube.com/shorts/SzMMDzE3TiI
    Koşu mesafelerini nereden buluyorsun açıklasana sen önce?

• norton772 kullanıcısına yanıt

futbolu gözle izlersen görürsün koşamadığını

• İmmobile tarzı yaşlı futbolcu transferini oldum olası istemiyorum zaten. Üstüne üstlük acayip maaş yükü de cabası. Rafa da ona keza. Şu iki oyuncuya araplardan iyi teklifler gelse de hem maaş yükünden kurtulsak hem de transfere bütçe hazırlayabilsek çok iyi olurdu. Sonrasında da çerçöp yollanabilse belki elle tutulur bir kadro yapılabilir. İsimli oyuncu kesinlikle alınmasın. Hem maaliyet giriyor hem de performans da veremeyince iyice delirtiyor milleti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 31 Ocak 2025; 18:54:2 >
  • Ulan Anc son iki yonetimden daha iyiydi.Hey gidi hey zaman bize neler soyletiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbaronx -- 31 Ocak 2025; 19:2:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    Senin gibi işkembeden sallamıyorum! Senelerce top oynadım. Neyin ne olduğunu görüyorum çok şükür. Bu çocuk kesinlikle yetersiz yada kötü değil. Etrafı çok kalitesiz ve saha içi abi yok takımda. Öyle biri olsa o çocuğun performansı çok daha yukarı çıkar. Genç oyuncuları çok çabuk karalayıp harcıyorsunuz! Bu işler çok emek istiyor. Işleyeceksin çocuğu. Yönetimde takıma abilik yapan bir yönetici de yok. Başı boşluk var. Çocuk da arafta haliyle. Ama bu çocuğun fiziği güçlü, yere sağlam basıyor. Adam geçebiliyor, vuruşları düzgün. Süratli değil ama o doğuştan gelen bir meziyettir ve değiştirilemez. İyi bir santrfor genelde yaşı 24-26'ya geldiğinde olunuyor. Sabır sabır, olmamış Avrupa'daki genç yetenekleri paylaşıp duruyorsun. Onlar hata yapmıyor mu? Takımın temel taşları eksikken forvetten ki top gelmezse hiç bir şey yapamayacak birinden performans göstermesini bekliyorsun. Bu bir takım oyunu. Çocuğun tek eksiği biraz daha kolektif oynamaya alıştırılması.

• herkes bi başkana yakıştırma yapıyor biri diyor o şöyle, biri diyor o böyle, abi bi deyin hele herkesin kabul edeceği kim gelecek başkan olarak bu takımın başına, beklemekten başka çaremiz yok bu boyacı küpü değil batır çıkar olsun, ayrıca gitse bile herkesin ortak bir şekilde iyi ki geldi diyeceği adam yok, onun için başkanı biraz rahat bırakalım, bence panik yapmadan gaza gelmeden devam etmesi lazım adamın

• abzek_06 A kullanıcısına yanıt
    Biz hemen biri uçsun kaçsın istiyoruz. Borç gırtlakta, yabancı kontenjanı dolu ama hemen transfer istiyorlar. Ulan giden yok, limit yok neyle alacaksın adamı? Öpücukle mi? Bizim buradakiler çoluk çocuk sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 31 Ocak 2025; 19:3:30 >

sallama mı gerçek mi

1 - Rakibe baskı SIFIR

7 - Oyun görüşü SIFIR

son 21 maç ilk 11 de oynamış 2 puan almışız

90-100 kg luk halimle tabelaya 10 puan yazdırırım maçta şunu gördün mü gedson gidiyor rakip defansa baskı yor semih daha orta sahada yürüyor maçı iyi izleyin bunu göreceksiniz

hatta bir ara forumda gedson forvet oynuyor diyorlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 31 Ocak 2025; 19:15:31 >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    O elemani dikkate alma ,menejerlik sirketinden filan sanirim.
    Semih Beşiktaş topcusu olamaz.
    Kibirli bencil hareketlere bak sanki besiktas i 5 sene sampiyon yapmış gibi tavirlar.
    Dun pasi vermeyerek hainlik yapti Beşiktaş'a.defolsun

• popturceyn P kullanıcısına yanıt

Bunlar forvet gömemiş süper ligde en kötü forvetler beşiktaşta oynuyor anadolu kulüpleri dahil futbola duygusal bakkıyorlar

Süper ligde lig souncusunun forvetleri beşiktaştan 3 gömlek daha iyi çıkar 40 yıldır beşiktaş maçlarını izlerim ben hayatımda bu kadar kötü forvetler görmedim

İmmobile ----> 100 bin euro

Semih --------> 50 bin euro luk top oynuyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 31 Ocak 2025; 19:23:4 >
  • capo di capi kullanıcısına yanıt
    20 takımlı ligde bile şu haliyle ilk 10a girecek takım değilken avrupada 112.sırada olmak başarıdır. yakında ilk 200e girdik diye seviniriz.

Feda dönemi transferleri bile daha iyiydi. Klip şu an maddi açıdan daha iyi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tamam öyle diyorsunuz ama başkan adayı iken o vaatleri ben vermedim

Ayrıca malum camiaya dursun özbek geldiğinde burak elmas ve fatih terim in kurduğu kadronun yüzde 90 nı revize etti çok kısa bi zaman da sıfırdan takım kurdular onlarda da borç gırtlaktaydı yapan yapıyor yapamadığımız şeylere kılıf bulup yönetimin ekmeğine yağ sürmeyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmet34 -- 31 Ocak 2025; 19:26:51 >
  • mrbaronx kullanıcısına yanıt
    yani şu cümleye hak vereceğim aklımın ucundan geçmezdi. arat tam bir fiyaskoydu da adalı da nedense beklentiyi karşılayamadı. Beşiktaş adına üzücü, vasıflı dirayetli bir yönetim dahi oluşturulamıyor koskoca camiada. sıradan anadolu kulübü hüviyetine soktular 122 yıllık koskoca çınarı.

• 
Sayfa: önceki 25142515251625172518
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.