Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1613. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Harun987 , T0RNAD0 , T0RNAD0 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
32.585
Cevap
215
Favori
731.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
15. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 16111612161316141615
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

Seviyoruz ..Destekliyoruz..Bir gün mutlaka 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe  Edit : Kasımların kimin olduğu belli ama Mayıslar bizimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 11 Kasım 2024; 10:30:44 >
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Biz yeniden winner yapacak ikili budur

Sezon başı Sergen hoca olmazsa mutlaka yerli hoca derken ,linç yemiştik..İşte Kasım geldi , durum ortaya çıktı..Bundan sonrası taraftara kalmış..Uyanık olması gerek herkesin..

• brk5334 kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de en son 2007 de şampiyon olmuş yabancı hoca

Diyelim ki yabancı hoca getirmek istiyor kulüpler bize en yakın alman ekolü olur artık ona bile temkinliyim çok tuhaf bir hal almaya başladı bizim ligimiz

Bu ligin dinamikleri belli başarılı olmak için getirdiğin yabancı hocaya ya 3-5 yıl sabredeceksin artık seba dönemi de yok futbol eksi futbol değil sosyal medya çok etkin

Yada iyi bir yerli hocayı takımın başına getireceksin

Şuan bize gelebilecek yerli hoca saymaya kalksak sergen çağdaş arda 4. İsim yok
    Bide serdal adalı deniyelim

Battı balık yan gidiyor

Kaybedecek bişeyimiz yok artık
  • Bu sezon da lig yarışısından Kasım ayı itibariyle kopmuş olduk gibi görünüyor. Sadece Beşiktaş aşkıyla maç izleme moduna dönmek için de 1 ay geçmesi lazım (benim açımdan). Yönetim ve teknik heyet değişirse de bu gidişat tersine falan dönmez diye düşünüyorum. Biraz istikrardan zarar gelmez.

• Yönetim dışarıda , Hoca da sahada takımı savunmuyor. Sergen hocanın ellerini açmasına bile herkes saldırıyordu. Hocada ağızlarının payını veriyordu. Sergenin karşısında hakemi, basın mensupları çekinerek duruyordu çünkü biliyorlardı lafı yiyeceklerini. Bu saatten sonra yabancı hoca gelmesin bu takıma.
  • tartekin kullanıcısına yanıt

abi öncelikle hoşgeldin ben geçen yazmıştım belki okumamışsındır bu hocayı savunurken incittiğim kim varsa özür dilerim diye bak ben değiştim,hoca yı çok savundum sonra bu adamla olmayacağını anladım ama sen hiç değişmemişsin be hala sergen de sergen sırf şu herifin nuri şahin için yaptığı açıklamalar bile ne kadar kapasitesiz bir adam olduğunun göstergesi sergen bıraktığında 18 puan fark vardı liderle onun sayesinde alıştık bu puan farklarına avrupada köy takımlarının bize elemesine şampiyonlar liginde 0 puanlara sen sergen demeye devam et yine linç yersin ama yine de hoşgeldin  

• Muçi ve El-Musrati geldiğinde Fırat Günayer övmüştü, iki müthiş transfer yapıldı demişti. şimdi ise, başarısızlık olunca: "ikisi de çöp" diyo, bunları kim getirdi Beşiktaş'a diyo, ben hep eleştirdim bunları diyo, eleştirdim diye linç yedim ama hep gerçekleri söyledim diyo.

Türk spor basını hep böyle. sadece Fırat Günayer özelinde değil. çoğu spor yazarı böyle.
  • @rcpdrnc neden ceza aldığını dün yazdım. Kendi görüşünü yazdığın 1 tane mesajını silmedim ta ki durup dururken başka üyeye laf attığın mesaj hariç. O yüzden hiç ben ne yaptım ki kartını oynamaya gerek yok.

• Sene başında GVB'ye karşı çıktım. Hoca kötü olduğundan değil yabancı olduğundan dolayı. Cunku bizim ligin dinamikleri farklı ve hep yerli hocalar sampiyon oluyor. Fakat kurdugu kadrodan ve oyun içi mudahalelerinden dolayi su anda kötü hoca olduğuna kanaat getirdim. Keşke vaktinde, puan farki cok acilmadan gonderebilseydik. Bu saatten sonra kovsak ne olacak 10 puan fark yedik. 1 sezon daha cope gitti.
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

benim isyan ettiğim konu ile verdiğin cevap farklı, benim mesajımı silip ceza puanını yapıştırıyosun.

aşağıdaki mesajı atan adamın mesajı hala duruyor, buna niye müdahale etmiyorsun diyorum.

adil isen herkese aynı mesafede uygulama yaparsın, biz yazınca etiketleyip uyari, başkası yapınca görme.

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe
  • rcpdrnc kullanıcısına yanıt

Maç esnasında veya sonrasında her mesaja tek tek bakma şansımız yok. Şikayet sistemini kullanabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlacKartal78

abi öncelikle hoşgeldin ben geçen yazmıştım belki okumamışsındır bu hocayı savunurken incittiğim kim varsa özür dilerim diye bak ben değiştim,hoca yı çok savundum sonra bu adamla olmayacağını anladım ama sen hiç değişmemişsin be hala sergen de sergen sırf şu herifin nuri şahin için yaptığı açıklamalar bile ne kadar kapasitesiz bir adam olduğunun göstergesi sergen bıraktığında 18 puan fark vardı liderle onun sayesinde alıştık bu puan farklarına avrupada köy takımlarının bize elemesine şampiyonlar liginde 0 puanlara sen sergen demeye devam et yine linç yersin ama yine de hoşgeldin  

Hoşbulduk Kardeşim, özür ne demek hepimiz Beşiktaş lıyız ..Tartışmışızdır ama kötü bir şey hatırlamadım senin hakkında..İnsanlar değişebilir normaldir, belki ileride ben de değişebilirim .Ünlü laftır ''Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir'' Kötü niyet ,hakaret olmadan herşey yazılır ..biraz da mizah geyik yapılır..Zaten forumun amacı da budur..Yoksa burası takım elbise ile girilen Beşiktaş kongre salonu değil..Öyle olmasını ümit edip tüm eleştirileri engellemek isteyen bir zihniyet ve oluşum var burada ama..zaman içerisinde bu tutumlarını sürdüremeyeceklerdir..

Hepimiz aynı görüşte olacağız diye de bir şey yok.Ben Sergen hocayı çok severim..Asidir ,deli doludur ama adildir, inançları için mücadele eder, doğruyu söylemekten geri durmaz..Sergen hoca takımın başına geçsin ama o olmadı Çağdaş Atan veya başka bir hoca olsun ama Nuri Şahin hariç illa ki yerli olsun dedim ,Şimdi de aynısını diyorum..Bak zamanında H.Arat ın ayağına gidip teklif yaptığı Nuri Şahin şimdi ne durumlarda Alman liginde..Yakında kapıyı gösterecekler..Sergen hoca ,Nuri Şahin için gerçeği söyledi adamın hiç bir başarısı yok ayrıca Nuri Şahin Beşiktaşlı değil ki Sergen hoca laf söyledi diye ben hocayı kapasitesiz ilan edeyim??

13 kişi ile ,ANÇ denilen adama ,Abu denilen sahtekarın son 10 maç oynamamasına rağmen takımı şampiyon yapan hocanın her zaman başımızın üzerinde yeri olmalıdır..Sergen hocadan sonra ne durumda olduğumuzu gördük, bir daha ne zaman şampiyon oluruz meçhul..onu da küstüren, yalnızlaştıran TS li ANÇ dir. İsteyen linç etsin bu böyle zaten durumumuz da bunun açık göstergesi..GIO nun ve yönetimin geldiği bu noktadan sonra görüyorum ki sen başta gerçeği görmeyi başlayan arkadaşlar çoğalmış. Devamı da gelecektir bu su durulmaz..Ama herşeyden önce YÖNETİM İSTİFA !!

• Arkadiusz Milik kullanıcısına yanıt
    hasan arat powerpointten sunum ister sergen uğraşmaz şimdi sunum munum
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt

Powerpoint ten sunum yapan GIO ve Nuri Şahin in durumunu gördük..Bazen dalarsın ve bam bam bam ..

• 
Sayfa: önceki 16111612161316141615
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.