< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 15 Kasım 2024; 15:57:0 > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1628. sayfa)
-
-
Bu sezonu en iyi ihtimalle en az 20 puan fark yiyerek 3. bitiririz -
Talisca haberleri dolanıyor yine. Bu sefer fb için. -
x (formerly twitter)Ajanshaber1903 (@AjansHaber_1903) on Xhttps://x.com/AjansHaber_1903/status/1857024399888548080?t=Nd-MUejArq9RAU-1rQeWAQ&s=19x (formerly twitter)No1903 Sports (@no1903sports) on Xhttps://x.com/no1903sports/status/1857095668633928166?t=TVQaxaoWXWoIgF76u-YX9Q&s=19
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmet34 -- 15 Kasım 2024; 16:9:48 >
-
Bizde fb den irfancani alırız 😁 -
Aman aman kalsın. -
Neden ama -
Talisca'yı getir madem. -
Mert King gibi bi sponsor bulursak neden olmasın zaten ceza verende yok -
Bu camia'da en sevmediğim şey beşiktaşlılık sorgusu.
Kiminin gücü yoktur, bileklik yada anahtarlık alır. Kimi kongrede oy kullanır. Burda herkes beşiktaşlı ayrı gayrı yok.
Zıtlaştırmayın, bölmeyin.
-
-
Onca yıllık kariyeri bir senede yok eder bu vaziyet. -
-
Burada bir çoğumuz yaşını başını almış, işi gücü olan, çalışmaktan yazmaya pek vakit bulamayan insanlarız. Hepimizin ortak derdi ise Beşiktaş. İnsanlara bölmeyin derken "biatcı" gibi sıfatlar takarak sizler bölüyorsunuz. Hele bir tanesi var ki zaten hakaret etmeden yorum yazamıyor. İki aydır takım iyiyken ortada yoktu, iki üç maç sallanınca yine ortaya çıkmış. Şevk içinde yazıyor Beşiktaş kötü diye. Öteki zaten Semih'le kafayı bozmuş, yediğimiz puan farkları bile Semih'in suçu yani o derece takıntılı adam. Böyle adamların Beşiktaşlılığını sabaha kadar sorgularım. Kimse de laf edemez. Yönetim ve takımı savunanlar gözünüze batacağına böyle tipler neden batmıyor acaba?
Ben hala daha istikrardan yanayım. Sistem sistem deyip de iki ayda her hocayı yollarsan Demirören dönemi gibi bu şekilde devam ederiz. Takım ve hoca iyice otursun, eksik bölgeler tamamlansın. Hatalarında ısrar etmeyi de illa ki bırakacaktır hoca. Böyle devam etmeyeceğinin farkındadır. Sezon sonu tamamen fikir vermiş olur herkese, duruma o zaman bakılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carelesswhisper -- 15 Kasım 2024; 16:59:51 >
-
Yener senelerdir burda yazar kimseye hakaretini vs görmedim. Neden 3/5 kişi grup halinde adama sarılıyor anlam veremiyorum.
Adamın düşüncesi o yönde, senin gibi düşünmek zorundamı ? Nerde kaldı fikir özgürlüğü.
Aslında bu tepki forumun genel sorunudur. Forumda herşeye hakim olmaya çalışan bir kitle var. Gerçi 3 kişi kaldı kalmadı...
Üye diyor ya; Biz galibiyeti kutlarken sen nerdeydin ? Sanane !!! Beşiktaş kötü gidincede sen yoksun, kimse soruyormu nerdesin diye ?
O gün ne yazılmış mesajları çıkarayım istiyorsanız. Mesajların içinde sevinç'ten çok bin tane ima var.
Git galibiyetini kutla adamla ne işin var senin. Sen o gün adamla uğraşırsan adamda bugün çıkar gereğini yazar. Kimsede buna 'ben dedimciler'' geldi diyemez.
Şahsen sebanın yapmayın dediği şeyi yapmam. kimsenin beşiktaşlılığı sorgulamam. Yener ne kadar beşiktaşlıysa tartıştığım kişilerde o kadar beşiktaşlıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 15 Kasım 2024; 17:47:55 >
-
Benim burada kime destek atacağımdan size ne sayın emekli yönetici üye! Beşiktaş kötüyken de buradayız sayın emekli üye! Sizin kişisel günlüğünüzü okuyoruz kaç gündür.
Siz beni itham ederseniz karşılığını alırsınız. Biatçı zart zurt boşu yapmanın alemi yok. Kendi fikirlerinizi dayatmaya çalışıp, üstüne hakaret edip, fikir özgürlüğü adı altında bana sataşılıyorsa ima da yaparım laf da sokarım.
Baya da “ben dedimciler”olarak geldiniz. Kimsenin hakim olduğu olmaya çalıştığı yok sizden başka. Fikir özgürlüğü sizin fikirlerinizle örtüşmeyince hiç oluyor gördüğüm kadarıyla.
Edit: anlamanı kolaylaştırıyorum. Paragraflara da ayırdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 15 Kasım 2024; 18:14:30 > -
Bir futbolcu aynı sezon en fazla 2 kulüpte maç oynayabilirmiş. Mario gelmeden Portekiz liginde süre almış.
Sezon sonuna kadar kadroda yani. -
Hoca sen bir yazı yazmayı öğren bence. Dediklerinden birşey anlamıyorum ve samımiyim... Geçen biri daha söylemişti sanırım bunu ?
Laf sokma vesaire kendime yakıştırmam, sen bu türkçe ile kime istiyorsan yaz.
Arada bir bloğuda aç kapa yapmayı unutma. zaten en iyi yaptığın iş o.
-
Önce bi insan kendisine baksın. Onlarca şey yazıyor ortada bir şey yok. Arada seç seçebilirsen. Benim söylediklerimi anlamak istersen anlarsın. Diğer üye ile yok hükmündesiniz. Laf sokup sokup sonra kendime yakıştırmam demek de komikmiş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X