İki aydır foruma girmedim..O zamanlarda yazdıklarım halen duruyor..''Yönetime güvenmiyorum, bu hoca da Kasım ortasını zor görür'' demiştim..Keşke ama keşke yanılsaydım da gelip burada herkesten özür dileseydim..Ayıp değil..Aynen dediğin gibi o zamanlar kimse yönetimi eleştirmiyordu..Beğenen hayran olan çok arkadaş vardı..Ben H.Arat beyi tanımam bilmem..rakiplerini de..Vizyonu ,vaatleri nedeni ile sempati duydum ve destekledim..Ama ilk ay gördüm ki hayaller ve gerçekler başka kulvardan koşuyor..hayat tecrübemle anladım ki gidişat daha da kötü olacak ..Kendisinden uzaklaştım süratle..Hocanın da İngilizce yapılmış röportajı vardı onu okudum..Zamanında çevirisini de paylaşmıştım..özetle ''devre arası bana teklif yaptılar, Beşiktaşı kendime uygun görmedim'' dedi ve resmen bizi aşağılamış oldu..Silmedilerse forumda halen duruyordur linki..Belli ki daha sonra takım bulamayınca razı geldi..Onu da sildim kitabımdan ..Düşüncelerimi belirttim, burada hakaret ile karışık lince maruz kaldım..Boşa polemik yapıp aynı takımı tuttuğumuz insanlarla takışmayalım diye düşündüm..Kasım da görüşürüz dedim uğramadım buraya..İşte Kasım geldi takke düştü kel göründü. Yönetimin, hocanın neden başarısız olduklarını ,hangi hataları yaptıklarını, neden daha da başarısız olacaklarını artık yazmanın da bir anlamı yok..Çünkü artık kimse GIO nun arkasında durmuyor, benim yazdığımdan daha sert şeyler yazılıyor..H.Arat ı destekleyenler de çok azalmış..Yiğitlik belasına %100 destekleyen bir kaç kişi var sadece ..Onlar da arguman geliştiremedikleri için komik oluyorlar sadece. Burada 100 kişi yazıyorsa (belki 1-2 si farklı takımlardan veya farklı amaçlarla yazıyor da olabilir bilemem) hepsinin de Beşiktaşlı olduğunu ,birimizin diğerinden üstün olmadığı gerçeğini kabul edebildikten sonra gerisi gelir. Ama zorla kendimizi okutacak halimiz yok. Herkes tek tip fikir sahibi olsun, gücümüz yeterse karşıt düşünceleri ezelim bastıralım..bu tip şeyler aydınlık insanlara yakışmaz .beğenmeyen engeller dedim hala da aynı fikirdeyim..ben bazı kişilere öyle yaptım şahsen..Blokları açıp kapatıyorlarsa da onların kendi merak ve mahcubiyetleri olsun |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1629. sayfa)
-
-
Komik olan bu bak; Yok hükmündeysek mesajlarımıza cevap vermeyin o zaman... Maç konusunda kaç tane mesajın var benim cümlem ile bana cevap veren. ne çelişkili adamlarsınız.
Gerçi kime ne anlatıyoruz orası meçhul.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 15 Kasım 2024; 18:33:23 > -
Eee? Takımın bariz hakkı yeniyor kalkıp iyi yakalamış demişsin. Bende cevap vermişim. Maç içinde olan şeyler bunlar. Bundan sonra o bile yapılmaz size. Anladım niyetinizi.
Maç bitmiş gitmiş şu an ne mevzu var? Geçen bi tane alıntı yaptım mesajına. Cevap gelmeyince sizinle konuşulmayacağını anladım onu da bıraktım. Durup dururken mevzu açıyorsunuz. Sabah akşam yönetim eleştir çöple vs hangisine cevap yazdık? Günlerdir yazıyorsunuz üstelik. Çelişkili olan şey Beşiktaşlılık sorgulamam diyip insanları biatçı ilan etmeniz. Aynen kime ne anlatıyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 15 Kasım 2024; 18:40:22 > -
18 yaşındaki çocuğa baştan bundan olmaz deyip, sonra o çocuk parlayınca yanıldığını kabul etmemek için devamlı saygısızca giydiren adamınki fikir oluyor, yetmiyor öteki yaşı geçgin olduğunu iddia eden üye her mesajında ya laf sokuyor ya hakaret ediyor o da fikir oluyor. Bizim burada insan gibi fikrimizi belirtmemiz, kimseye hakaret etmememiz suç ya da biat oluyor. Esir alın konuyu sizin olsun ya -
Hocam sen benim, ben senin adını bilmem. Burda ortak bir noktada yazıyoruz ama hükmümüz verilmiş!!! Bak anlatmak istediğim nokta bu, ne dedim son mesajlarımın birinde ''Forumda herşeye hakim olmaya çalışan bir kitle var''
Lakin hakim sadece hüküm verir. Demek ki belli arkadaşlar kendi aralarında konuşup üyeler hakkında hüküm veriyor
Neyse artık ben bunların dışında kalmak istiyorum. Kasım gibi takım düşer demiştik. Gio yetersiz. Transferler ederinin üzerinde. Bunların çoğu tuttu, aldıkları oyuncuları aldıkları rakama bile satamazlar.
Yol beşiktaşlıların yoluyken elin amerikalısı geldi mesela. Bir tanesi daha yolda. Bu neyin ısrarı neyin desteği anlamıyorum.
Toparlayacak olursam senin attığın bir mesaj var. Ekran görüntüsü muhakkak almışımdır ama burdaki arkadaşların inanması yönünden birde ben yazacağım.
''Umarım ben yanılırımda bu yönetim ve beşiktaş başarılı olur...
+Bölümde kim yazar, yazmaz beni ilgilendiren konu değil. akıl vermekte kimsenin haddine değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 15 Kasım 2024; 19:9:26 >
-
Al buyur hakim ol ..ne geçecek eline?? Herkes H.Arat cı GIO cu olsun bir tane muhalif yazı gözükmesin ne olacak?. Belki Hitler dirilir demir haç nişanı takar birer tane..
Hadi ben gideyim yazmayayım..devre arası geleyim diyeyim..daha da kötü olacak ,daha fazla incinecekler...çünkü daha betere gidecek çoktandır görünmüş olan köyün manzarası...''ben yanılmışım'' demek bu kadar mı zor?? Ego bu kadar mı tatlı??
Meraklısına okuma listesi vereyim belki faydalı olur düzeltirler toksik düşüncelerini; 1-1984 George Orwell 2-Hayvan Çiftliği George Orwell 3-Demir Ökçe Jack London 4-Penguenler Adası Anatole France
-
Bugün alintiladigim ilk arkadaş herkesten özür dilerim demişti, erdem böyle birşey. Ts ve gs maçından sonra bile oyunu öven kişiler gördü bu gözler. Ama yavaş yavaş homurdanma başladı.
Ben zamanında 3 bölümde hakim oldum hocam dediğin gibi; elimde kalan bir dh kupası birde geçenlerde vefat eden çok sevdiğim yönetici kardeşimiz oldu. Ne az ne çok.
Sorunu olan pm üzerinden yazsın. hiç biriniz banlı değilsiniz bende. Konu serbest kalsın artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 15 Kasım 2024; 19:58:0 > -
Am@deus hocam.buralarda insanlar boyle malesef.bir tane yönetici ve yandaşlari ne isterse o oluyor.canlari sikilinca herkesi banlarlar donanimhaber malesef bunlarin eline kalmis.gercek taraftarlar kacirdilar,millet lanet etti bunlara.
edit:mesajimi hala silmediler ve beni uzaklastirmadilar.İnanin hayretler içindeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popturceyn -- 15 Kasım 2024; 20:12:26 > -
Her millî arada takıma 4-5 gün izin veriliyor. Niye 1-2 tane hazırlık maçı ayarlanmıyorsa artık. Kulübedekilerin kendini gösterme şansı da kalmıyor.
-
Bu arada hazırlık maçı yapılmaması ilginç oldu gerçekten. Bir ara yine böyle fantastik izinler veriliyordu, sonucunda her ay farklı bir teknik direktör görmüştük. -
fener zenitle oynuyor cenk attı, bizimkiler niye maç ayarlamamış?
-
bizimkiler önce bi haber yaydı hoca izin yapmayacak diye herkes ooooooo helal moda geçti diğer günde oğlunun sağlık sorunu yüzünden memlekete gitti dedilerrr. direkt izin derlerse sıkıntı çıkacaktı kimse kafaya takmadı böyle olunca herhalde :)
-
Onana ve Ox ‘u devre arası sallayabilirsek. Zuriko Davitashvili ve Tomas Chory takıma katarsak süper olur. -
Yöneticiler haksız ve kafasına göre ceza kesiyor
Şu yöneticilerin yerine yapay zeka yönetici olsun ilk başta buradaki yöneticiler ceza alır
Aldığım cezalar yöneticilerin duygusal verdiği ceza kestiği yayınlasak yemin ediyorum en az 1000 kişi uzaklaşır ve burada adam kalmaz
KESİNLİKLE ADAM KAYIRMA VAR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 15 Kasım 2024; 21:31:29 > -
vefat eden yönetici kimdi
-
Pm attım yener...
-
Aynen aynen yok hukmundeyiz. Onun için her mesajimiza atliyon. İki gündür foruma girmiyorum hala benle ilgili konuşuyor 😂😂😂
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X