Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Mart 2025 - 20:30 Konyaspor v BEŞİKTAŞ (1807. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Dark Saga , Zeen Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57.977
Cevap
242
Favori
1.215.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
18. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 18051806180718081809
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Golcülerimiz çöp falan değil. Takım eksik ve kötü kadro tercihleriyle herkes düşüyor. Anladığımız kadarıyla idmanlar da iyice gevşemiş.
    Ciro kutu içinde tek vuruşla sonuç alacak bir oyuncu. Bu akşam 3-4 pozisyonda topu kaleye vurmaması ilginçti ama yine de sorunumuz beklerde, kanatlarda ve istikrarsız orta saha tercihlerimizde.
    Al-Musrati bu maçta neden oynatılmadı bilmiyorum, Masuaku tel tel dökülürken neden oyundan alınmadı bilmiyorum. Emrecan veya Bakhtiyor ondan daha kötü olamaz şu an.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu takım sezon öncesi iyi idman yapmadı. Bol izin kullanıldı, takım yenilebilir ama mücadele etmeden yenilemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golden önce en nesyrinin hareketlenmesine bakmak lazım bu şekilde gol koklayan uzun yıllardır göremiyordum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • theKing_ kullanıcısına yanıt

Kul sıkışmadan Hızır yetişmez derler..Kaldı geriye bir S.Adalı mecbur onu deneyeceğiz..Başkası da elini taşın altına sokmaz herhalde..Dün hep yazdım, bu takım GIO dan nefret ediyor..Maçı kaybedeceğiz, GIO yu kovun ki rahatlasınlar dedim...kimbilir neler yapıyor millete ki hepsi bu kadar demotive Gitsin diye yenildiler bence..yabancı futbolcunun umuru mu İsrail maçı? Ciro penaltıyı atmadan daha suratından belliydi kaçıracağı...Salih atsın diye bağırdım TV nin önünde...kaleciye işaret etti diyor Am@desus ..adam gol atmak istemiyordu gördük..iki kere önüne aldığı vurabileceği topu düzeltip pas verdi..2.devre büyük ihtimal o yerli oyuncuları yönetim aldırdı sahaya..Çıkışta bir sürü paralı yabancı sıpa dururken Salih ve Talha ya röportaj verdiren de artık her kimse??

• Arkadaşlar bu tip simsarlar maalesef ülkemizde çok nedeni bizim diğer milletler gibi mantikdan ziyade duygularimizla dusunmemizden kaynaklı. Al en babasida senelerdir ülke başında. Hadi yazmayayım diyorum ama olmuyor çok değil 5 yıl sonra hasan arat'in upgrade hali gelsin yine seçim kazanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 29 Kasım 2024; 2:24:25 >
  • Beşiktaş tarihinin en yüklü transfer sezonunda, gelinen nokta hayal kırıklığı. şimdi Gio miss gibi 5 ayda 2.5 milyonu cukka yaptı keyfini sürecek.

Sergen bari TL ile gelip tazminatsız gidiyor.

• tartekin kullanıcısına yanıt
    Sayın Adalı haklıymış. Tek yatırım futbola olmalı. Futbol yoksa diğer branşlar boş. Ki onlara da bi artıları olmadı. GVB maalesef hayal kırıklığı. Yani böyle büyük takım içerde sıkıntı olmasa 6 maçta 1 galibiyet alamaz. Oynanan oyun bu takımı rahatsız ediyor. İmmobile diyordur Lazio böyle oynuyordu kaçtım burada aynı
    oyun oynuyoruz. Demotivedir umarım da biraz kendine gelir. Büyük takımsan topa sahip olman lazım. Sen iç sahada topu rakibe verip uzun vurun geçiş oynayın diyorsun. Topa sahip olmazsan hiçbir anlamı yok büyük takım olmanın. Salih Tayyip çoktan oynamalıydı. Ama çocuklar yine sorumluluk alıp konuşmuşlar.

Edit: Serdar beyden de özür dilemem lazım. Hakkını yemişiz onun da. Tek yanlışı o dönem ANÇ oylamasında çıkmasıydı. Oradan baya oy gitti. Gelince umarım mantıklı hamleler yapar. Seneye bu zamanlar yine benzer olaylar yaşanmasın artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 29 Kasım 2024; 1:22:50 >
  • Ben tek sıkıntının gio'da olduğunu düşünmüyorum bence sizin klupte sıcak para sıkıntısı var yüksek oranda.İyi başlayan takım bir anda sudan çıkmış balığa dönmez, esen patlayan bütün oyuncular toptan kaçıyor.Belki de para sıkıntısından antremanlara gelen de yok.

• Bence Immobilenin yaptığı net hainlik. Bizim beğenmediğimiz eytli Dzekonun yarısı kadar profesyonellik yok adamda. O adam o penaltıyı kaçıracak bir oyuncu değil net biçimde bir şeyler döndü orada.

Bjkye gelince Avrupada her zaman gönülden desteklediğim bir takım ama bu kadroyu dağıtmanız şart arkadaşlar. En başka kadronuzda sorumluluk almaktan kaçan çok oyuncunuz var Mert olsun Immobile olsun Masuaku olsun hepsi kafasına göre takılıyor.

• Ice Platypus kullanıcısına yanıt
    Ben özellikle Mert'e taktım tolere edemiyorum artık bu işin tadı kaçtı istisnasız her maç lig / Avrupa fark etmiyor en az 2 tane kalede gol görüyor şu performansın izahı yoktur. Acilen kesik şart gol yemekten muhtemelen kilo aldı adam.

• Geçen sezon Serdar Topraktepe ilk kez Hatay deplasmanında takımın başında antrenör olarak çıkmıştı. Yine aynısı olacak gibi.

• 10 Numara kullanıcısına yanıt
    Ben Sergen Yalçın’ın açıklanmasını bekliyorum. Camiayı belki ayağa kaldırır keskin diliyle.

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

Kaleci sözleşmeleri yediği gole göre düzenlenmeli..Bak koçum ,senin önündeki stoperler, Ali Veli , bekler Kazım Mesut ..rakip santraforlar şu bu..ona göre kaç gol yersin söyle..Kademeli gideceksin maç başı ortalamaya göre azar azar artacak maaşı

Aynı şekilde santrafor da ..kanatlar şu bu , arkadan top taşıyacak bu ,rakip kaleciler şunlar kaç gol atarsın?? Kademe kademe arttır..50 tane at kulübün tapusunu üzerine yapalım misal))

Tamamen ütopik ama insanın yüreği serinliyor değil mi??

Edit : Yoksa , geleni geçeni içeri al ya da kale önünde bir tarafını çalkala dağa taşa nişan al..sonra duşunu al...doğru aleme..yansın geceler..Pelinsu, Eceler...bonservisi zaten kapmışsın ..aybaşı mis gibi maaş da yatıyor daha ne..gam kasavet sadece bizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 29 Kasım 2024; 1:52:21 >
  • Taktik disiplin, motivasyon, forma adaleti ve oyuncu grubu karakteri Bunlar işin %60'lık kısmı. işin içine 3-4 iyi topçu da eklersen başarı geliyor aslında Formül basit çözüm basit biz kendi kendimize zorlaştırıyoruz sadece 4 sene oldu değişiklik yok bir şekilde artık çözüm odaklı (nasıl olursa olsun) ilerlemek gerekiyor Beşiktaş çok kan kaybetti son 4 senede Büyük camiaya yakışmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 29 Kasım 2024; 1:49:56 >
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Bence teknik direktörler ve futbolcu kamiller için de geçerli olacak. Özellikle türkiyede vergi cenneti ve gıpgriden hallice bu siyah ülkede. Furbolcuların vergisini kulüp üstleniyor ödüyor. Belli bir koşu mesafesi ve performans puanı olacak her maçta. Aylık yıllık vs toplanacak Boks maçı gibi puan toplucaklar ona göre para alıcaklar. Ne güzel alem bizim ligte halısahaya çağırılmayacak %90 adam top oynuyor şu an

• theKing_ kullanıcısına yanıt

Kendisi yüksek motivasyonla gelir, takıma da motivasyon-aidiyet katarsa ne âlâ.

En hayırlı olanı neyse o olsun inşallah.

• İster Sergen gelsin ister başkası. Ben bu yönetimle başarı geleceğini düşünmüyorum, zira son olaylardan sonra mevcut yönetimden kimseye güvenim kalmadı. Bakalım cumartesi Samet Hoca neler diyecek?

• Necip sakat halde taraftarın önüne çıkmış, Mert efendiyi buralarda hiç göremiyoruz. Kaptanlık böyle yapılmaz.

6-0'lık Kiev mağlubiyeti sonrası taraftar karşıladı destek verdi, bugün destek değil tepki görüyorsanız bizi düşürdüğünüz hali görün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kivalo -- 29 Kasım 2024; 4:45:3 >
  • 
Sayfa: önceki 18051806180718081809
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.