Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 1 Mart 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ v Kayserispor (1833. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.984
Cevap
243
Favori
1.178.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
54. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 18311832183318341835
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

o kadar serveti varsa maaşları neden Hüseyin ödüyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasan arat'ın parası yok algıya gelmeyin. maaşlı çalışan adam. Bir ikide kıytırık ufak şirketi var.

• Samet aybabaya destek zamani..kim saldirirsa bu adama bilinki birilerinin adamidir..olani biteni kivirmadan anlatti..sahip cikma zamani..

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    hiçbir zamanda ben bu forumda çıkar menfaat beklemedim insanları zan altında bırakıyorsun Benim bu işten herhangi ne kârım olabilir ki? yaz da bilelim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hoca bozuntusunun semihi niye oynatmadigi belli oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arat neden ıslak imza hakkında bir şey aciklamiyorsun.

• Hasan Arat: "Samet Aybaba, yıllık 27 milyon liralık bu sözleşmeyi imzalamadığım için böyle konuşuyor. Burada yazan primler de komisyon mu? Gençlerin arkasına saklanarak hainlik yapmasın. Benim kitabında komisyon diye bir şey yazmaz, sadece alanlar bilir." (Candaş Tolga Işık)

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    Hasan önce Samet Aybaba nin sahte imzası hakkında konuşsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ehmet34 E kullanıcısına yanıt
    Bunda ne var anlamadım ben. Maaşını da mı vermeyecektiniz adama Hasan Arat? Diğer iddialar ile ilgili de konuş istersen.

Edit: Candaş silmiş TC NO adres falan yazıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 30 Kasım 2024; 14:48:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tartekin kullanıcısına yanıt

“Eski alışkanlıklar bir günde bırakılmıyor ..azar azar🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 1 Mart 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ v Kayserispor 

Eski yöneticiyi alıntıladığın mesaj bu. Hani kabulüm dediğin mesajın? Ben öyle bir şey göremiyorum. Tam olarak nerede yazıyor burada? Niye yönetici haklı demedin ona?

Neyse bu yaşa kadar olmadıysa daha da olmaz zaten. Dediğin gibi uzatmanın alemi yok.

• Arat komik imza atsan daha çok kötülerdin adamı salşjhdkljgawdklghb

beyinde sıkıntılı bunun zaten birilerini transfer edince onlara baka baka konuşmasından belli

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

S.Aybaba nın yazdım gönderdim, imzadan geri dönmedi dediği sözleşme..Alt sayfalarda birşey yok ..Komplesini yollasın bir..kaç milyonluk sözleşme imiş? Prim başka şey komisyon başka şey..Hepsini görelim de öyle yorumlayalım hep beraber

• Beşiktaş'ın içinden geçmişler.Şu saatten sonra dikiş tutmaz artık feda bile kurtarmaz bitirdiler kulubü.

• candaşıda kaybettik, adamın tc sini açık ev adresini paylaşıyor. Candaş acemi bir adam değil.

paylaştığı şey boş bir sözleşme, bende şimdi evde bir tane hazırlar maaşa 10 milyon euro yazıp '' buun imzalamadım o yüzden oldu '' diyebilrim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcpdrnc -- 30 Kasım 2024; 14:51:58 >
  • Hasan Arat: "Samet Aybaba gençlerin arkasına saklanarak hainlik yapmasın!" Senden büyük hainmi var komisyoncu Arat hadsiz herif Edepsizlik yapma Ahlaksız adam. Hasan Arat Beşiktaş'ın Milli Güvenlik Sorunudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 30 Kasım 2024; 14:50:59 >
  • x (formerly twitter)
    M.Kaan Şakul (@sakul_kaan) on X
    https://x.com/sakul_kaan/status/1862621082769035644

göreve devam edecekmiş

• EaGLe Power kullanıcısına yanıt
    Elektronik imzaymış hocam.

• Şu an Aybaba’nın yapması gereken şey dava açmak. Candaş Tolga’ya ve Hasan Arat’a açsın dava. Kişisel bilgilerini yaymak ve evrakta sahtecilik.

• 
Sayfa: önceki 18311832183318341835
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.