Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 1 Mart 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ v Kayserispor (1832. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
55.984
Cevap
243
Favori
1.178.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
59. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 18301831183218331834
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar.woralla 5m Euro için 4 yılda 8 taksit yapmış.Bu taksitlerin sadece 3 tanesini bu yönetim ödeyecekti.Gerinkalan yeni yönetime kalacakti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Musrati/Muçi 24m verilmiş. O dönem transfer nerede yangınına gitti paralar resmen. Yarı fiyatına sat satabilirsen.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yanak okşatanlar gelip yorum yapmasınlar.Bizim bünyemiz yolsuzluk,kanunsuzluk ,hile hurda kaldırmaz.Biz hesabı sorarız.

• Arat Tekstil olayı araştırılsaydı , bu adam Beşiktaşın başına gelemezdı. Geçmiş olsun beşiktaşli dostlara.

• Samet Aybaba; “Feyyaz yanıma geldi. Ağabey Hüseyin Yücel, Friedel’in Macaristan’a gitmesini istemiyor. Başkan da Friedel gitmeyecekse Samet de gitmeyecek demiş. “

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3 Şubat 2024

Yağız Sabuncuoğlu: "Beşiktaş, Joe Worrall için Nottingham'a 5 milyon € teklif yapıyor. Aradan 1-2 saat geçiyor. Beşiktaş'ın mailinden 'yanlışıkla yaptık' diye cevap geliyor. Teklifi geri çeviriyorlar."

📅 30 Kasım 2024

Samet Aybaba: "Yönetim bana sormadan, benim imzamı kullanarak Joe Worrall için 5 milyon €'luk bir bonservis teklifi yaptı."

• Ben Hüseyin'in yuceli de istemiyorum.Yonetimde ki çürük elmalar duruyor.Belki de Demirören gibi kendine borclartacak kulübü.Mikmeyen kalmadı zaten kulübü.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    İncelediği yerden kopsun bırak ya Foruma kan değişimi şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 30 Kasım 2024; 14:29:38 >
  • Samet hocaya belki immobile aldırdığı için kızılır ama adam bunu alacaksan başka bi forvet daha almalıyızda demiş ama o transfer yok.... bunu bizde diyorduk burada adamlar onu bile yapmadılar. Tamamen kötü niyetli bir yönetim hele o masuaku ile devam etmek şaka gibiydi. ondan bile bi menfaatleri vardır bunların. adam daha bir önceki maçı satmış ne kesik yiyor ne tepki veren oluyor adam gibi diğer maç yine 11 çıkıp yine satıyo maçı öyle bi rahatlıkkkk

• Bu yönetim ve destekçilerinden çöp bile kalmamalı. Yücel vs herkes gitmeli. Bir komisyon kurulmalı üyelikler düşürülmeli.

• aybaba neden bugüne kadar bırakmadı diyenler var. bırakmaması daha iyi değil mi zaten? en azından kulüpte gerçek beşiktaşlılar kalmış. bıraksa belki de çok daha kötü şeyler yapılacaktı veya bu yapılanlardan kimsenin haberi olmayacaktı.

• tartekin kullanıcısına yanıt

60 küsür yaşlarında bir abimiz olarak ben senden bu sefer mesaj silmesi doğru çünkü hak ettim, küfrettim o da sildi demeni beklerdim. Demek ki hayatta başarı aynı zamanda vicdanlı ve dürüst olmak da demekmiş. Sadece eve ekmek götürmekle olmuyor bu işler.

• Hasan Aratı 'ın kişisel serveti 1,1 milyar dolar böyle işlere bulaşacağını düşünmüyorum içerden ya da dışardan başka bir şey var.

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

Maç akşamı helalleşirken şimdi ortalık karışınca yine İtalya gibi taraf değişip ne koparırsam kardır mı diyorsun? :)

• tsufrankwoli kullanıcısına yanıt

Okadar serveti varsa verdiği zararı kuruşu kuruşuna karşılayıp gider onuru duruşu varsa.

Beşiktaş tarihinin en rezil başkanı olarak adlandırılmaz o zaman...

• Bu tarz olaylar olduysa Fikret Orman ve Serdal Adalı neden acaba son 1 ayda Hasan Arat’a destek açıklaması yaptılar? Bir şeyler var ama kimse açık açık söylemiyor. Şu saatten sonra kimse bir şey saklamamalı, zaten rezil olduk, havlu da attık.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Dün akşam senin kalbini kırdığım için helalleştim yok artık sinirlensem bile hem kalp kırmamak hem de bölüm yasağı almamak için sakince yazılar yorumlar yazacağım hâlâ aynı noktadayım kalbini kırdığım her kim varsa hakkını helal etsin 3 günlük dünya için değmez. Kan değişimi şart Beşiktaş'ta ve Beşiktaş forumunda hepsi için söylüyorum sorun temellerde yahu bir şekilde bu camia sorun yaşıyor bunu görüyoruz burada çok kavga ettik seninle helallik niye istedim? çünkü abi yoruldum Beşiktaş yüzünden ben kendimi çok yordum çok kafaya taktım değmez. İtalyanlar en iyisini yapıyor bu devir böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 30 Kasım 2024; 14:38:49 >
  • Candaş Tolga twit atmış.Samet hainlik yapmasın demiş bir şeyler paylaşmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EaGLe Power -- 30 Kasım 2024; 14:38:56 >
  • x (formerly twitter)
    Candaş Tolga Işık (@ctisik) on X
    https://x.com/ctisik/status/1862822193844936787?t=c13ygCBgOFHMU__0idIdGg&s=19

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Zaten öyle dedim ..küfrettim Hasan a ceza neyse kabulüm dedim ,okumuyor musun ne yazdığımı?? Ona lafım yok..önceki ve sonraki hiçbir küfür kafir olmayan 2 mesajı da sildin onu söylüyorum?? ya anlamıyorsun ya da safa yatıyorsun..Burada başarısızsın..bırakacağım ,geçiciyim diye geldin , insanlardan özür diledin .tamam değişti olur böyle şeyler dedik ama...hala aynı tavırları sürdürüyorsun..Benim laflarımı bana söyleme..başarının ne olduğunu sana anlattım ..onları dene uygula ya da deneme bana ne ?? keselim burada ..sen sıkılmadın bu hareketlerinden ama ben de insanlar da sıkıldık iyice ..zaten ortam bozuk..bir de bunlarla uğraşmayalım

• 
Sayfa: önceki 18301831183218331834
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.