Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 21 Aralık 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Alanyaspor (2044. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.540
Cevap
229
Favori
885.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 20422043204420452046
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle rakibe de çift forvet denemesi yapamıyorlar...

Anayasa gibi 4 2 3 1 oynaması takımın herhalde
  • Maçı stadta izliyorm bakin öyle böyle değil bu musrati denen adam benim hayatımda gördüğüm en kötü topçu olabilir. Bu adamı bu gece kadro dışı bırakmanız lazm
  • Mirtazo01 kullanıcısına yanıt
    onun adi pamuk prenses?
  • Hüseyin yücel seçilsin diyenler var hala. Kimin eseri bu takım
  • popturceyn P kullanıcısına yanıt

Her gelen cebini doldurup gidiyor. Bu kulüp bu cendereden zor çıkar gibi. Satsan satılmaz da hangi enayi alır.En güzeli kayyum sonra kapat gitsin

• Beşiktaşlı taraftarlar futbolcuları tribüne çağırıp tebrik ettiler.... Futbolcular rezil oyun rezil maça gelen taraftarlar hepsinden daha rezil... Her maç aynı yenilen ezilen takımı tribüne çağırmaya doymadılar...
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Yücel de bunla sezonun devam edemeyeceğini iyi biliyor ondan yerli hoca ile görüşme halindeyim diye söyledi
  • Musrati transferini araştırsin Serdar Adalı bunun altında büyük yolsuzluk çıkar
  • pburak1903 kullanıcısına yanıt
    2030 a kadar boyle gider.ve takimi soyan ekibin yarisi hala yonetimde,fikra bu kadar
  • popturceyn P kullanıcısına yanıt
    Onu diyorum zaten..Golcü Semih dendikce tansiyonum çıkıyor Golcü gol atan adama denir..son iki seneki kadrolar BJK in yüz karasıdır .tabi son iki kabzimal yönetim de
  • Keşke fenerden içeride 5 yeseydik, hiç olmazsa sahaya girer şunların 2-3 tanesini döverdi taraftar
  • .CeM. kullanıcısına yanıt
    Sağlam bi bek yok karşısında. Sarı kötü demiyorum da bu kadar değil. 3 kere çalım yedi Masuaku denen tip. Sarı sezon başında alınacaktı Beşiktaş kontra oynamaz dendi hep kontra oynadık.
  • Yıllık 6 m euro maaş alan Rafa Silva ilk yarı -1 puanlı Adana Demirspor karşısında oynadığı futbolla göz doldurdu.

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 16 Aralık 2024 - 19:00 Adana Demirspor v BEŞİKTAŞ
  • Adana Demirspor, Süper Lig'de bu sezon ilk yarılarda en fazla Beşiktaş maçında isabetli şut attı. (6 isabetli şut)

• T0RNAD0 kullanıcısına yanıt
    bonuslarla 8 milyon euro ve 10 milyon euro imza parasi :)
  • Mirtazo01 kullanıcısına yanıt

Hocam bir ay öncesine kadar Avrupa'nın sayılı orta sahalarindan diyenler vardı. Koşmalarindan bile belli bunların futbolcu olmadıkları. Kötü futbolcuyu geçtim bak koşmayı bile bilmeyen adam dolu.

• Rezalet bir takım var.Gelecek yönetim hepsini göndermezse zaten gelmesin.Serdar hocaya ile devam edicek adam gelmesin.

• vallahi ağız dolusu yazıyorum ama sistem hep siliyor yeter yahu bunların alayını mert dahil,malzemeci dahil vs.ne varsa göndereceksin.

• omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    Tam yetki verip Sergen Yalçın la yol almalı..iki sene denersin..Sanki kapıda dünya çapında hocalar kuyruk olmuş da bazılarımız Sergeni beğenmiyor..var mı ondan sonra şampiyonluğun ..adam kaç paralık takımla 2 kupa kaldırmış ..100 milyon Euro gommussun rezil olmussun
  • 
Sayfa: önceki 20422043204420452046
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.