< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 10 Mart 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ v Gaziantep (2053. sayfa)

-
-
Onur Bulut'u söylüyorsun sandım ilk bakışta
-
Yusuf denen çocuk her sene 2 maçta iyi oynar o da bizim maçlar nedense.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Koşmayacaksa olur tabi
-
bu fotoğraftakilerden kulübü muçi yönetse daha iyi yönetirdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 16 Aralık 2024; 20:41:25 > -
"TR liginin değerinin ağzına sıçtılar avrupa maçlarında herkes rezil durumda"
Hocam az önce bu cümleyi kurdun. Tarafsız olmanı beklemiyorum da iki pozisyonu nasıl birebir kıyaslayabiliyorsun anlamadım. Kim rezil durumda? BJK evet, Başakşehir evet, FB ortalama, GS iyi durumda. Bunu deme sebebim de GS en kötü play off'a kalmayı garantiledi. FB yüksek ihtimalle en kötü play off'da. Sizin ise çok çok düşük ihtimal.
-
Tarihin en kötü başkanı Arat rezil ettin bizi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10 ay gibi kısa bir zamanda
Kurtarıcı geldi Mario
Kesinlikle kırmızı nedeni düşürdüğü adam %100 gol pozisyonunda
-
OOO mario giriyor maça döndü bu maç
-
-
Her takımın dönemsel kötü zamanları olur, o zamanları hakem kollamasıyla atlatmak moral için önemlidir.
bjkden 5 yedin , aynı ayın sonunda milyonlarca euroluk ŞL giriş maçında İsviçre ligi sonuncusuna 2 maçta yenildin,
ama tüm bu zamanlarda lig maçlarında %100 kazandın. Buna uzaylılar bile güler ... konu değiştirmeden cevap verebilecek kimse yoktur Çünkü konu nettir 😉
Arat ülkeye dönecek mi ?
-
tierry henry mario girdi
aynen 10 sene şampiyon olamayız belki de...
7 senede 1 türkiye kupası almış adama "gitme sana muhtacız" diye şarkı söyleriz ya da...
böyle gidersek belki de bu kadar kötü durumlara düşebiliriz gerçekten de...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 16 Aralık 2024; 20:43:24 > -
istersrk b..k gibi oynayalım, şu şerefsizler adil olmak zo-run-da!!
Döneli çok oldu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X