Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 21 Aralık 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Alanyaspor (2055. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 5 Misafir - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
41.538
Cevap
229
Favori
885.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 20532054205520562057
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adama bak. yüklenin  

• yazıyordu bi tane daha kral, bugün el musrati sahaya karakter koydu diyebilir miyiz beyler?

• Çocuk kaleci oldu ya
  • 16 yaşında çakallığı öğrenmiş. Her pozisyonda yere yatıp dakika çaldı bu kaleci.
  • -Prometheus- kullanıcısına yanıt
    Ve adam hala başkanlığa aday şaka gibi.
  • Takım ölmüş ağlayanı yok biz kırmızı mıydı değil miydi konuşuyoruz. Ligde eksi puandaki takıma 3 fark atamıyosan burda ne konuşursan konuş

• gimmeluck kullanıcısına yanıt

Futbol uzun vadeli bir oyun. Siz sezona iyi girdiniz ama kadronuz yetersiz. Hoca kaliteniz yetersiz. Bunu zaten siz de biliyorsunuz. Avrupa'da yenilince ligde de yenilmek lazımmış. Biz ligde küme düşmeye yakın olduğumuz kötü kadromuzun olduğu dönem Avrupa'da grubu lider tamamlamıştık. Hem de kalburüstü bir gruptu. Yani o zaman direkt ligde üst sıralara atsalarmış bizi. Bu nasıl bir mantıksızlık. Her şey düz matematik değil futbolda.

Daha fazla tartışmaya seninle girmeyeceğim.

• Beşiktaş taraftarları: "Hasan Arat paralar nerede?"

• semih inanilmaz bir yetenek
  • 11 dk değil 50 dk uzasa bu maç dönmez.
  • dembe7 kullanıcısına yanıt
    Giremezsin Çünkü vereceğin cevabın yok yine başka zamanlardan bahsetmişsin bak ben kötü olduğunu ağustos eylül ayından bahsediyorum Nasıl oluyor da hiçbir lig maçını berabere bile kalmıyorsunuz

buna çevremdeki hiçbir Galatasaraylı arkadaş cevap veremeyip Başka konulara geçmeye çalışıyor
  • Heyecan fırtınasına bak be. Lig sonuncusundan 1 puan almaya çalışıyoruz. Bu yönetim bu hoca bu oyuncu grubu bir dk durmasın.

• BJKYENER haklıymış adam istatistiklerle açıklıyordu hergün hiçbiriniz inanmadınız

• Atana kadar oynayacağız derken yiyene kadar olmasın da
  • mario hala atmadı mı ya

• semih -haaland takasi konusuluyor ingilterede
  • 
Sayfa: önceki 20532054205520562057
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.