< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
MUSLERANIN YAPTIĞI HAREKET PENALTI ADAMIN ÜSTÜNE UÇUYOR |
gs'e verilen penaltıysa buda penaltı :) ama vermezler |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 16 Aralık 2024; 22:59:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 16 Aralık 2024; 22:57:57 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
gs maçlarını çok fazla izlemiyordum mertens'e bak dk 90+8 olmuş hala oynuyor adam bizde böyle direnen adam yok hiç. 37 yaşında bide bu 4-3 oldu şaka gibi..... fenerden de son sn yemişti ts |
Adamların o dakikalarda tek silahı duran toptu. ts bol bol duran top verdi. |
Bizde kalkıyoruz burada lig sonuncusunda yenildik diye sinir stres oluyoruz. Yahu Lig olmuş sirk. 18 tane takım, Galatasaray denilen takım şampiyon olsun diye kukla niyetine maç atıyor ligde. Geleni gideni yensen ne olacak. Eninde sonunda başına gelecek şey belli zaten. Bundan sonra hiç bir sonuca gram ne tepki veriyorum ne üzülüyorum. Oturduk tiyatroyu izliyoruz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roberto Baggio -- 16 Aralık 2024; 23:14:29 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 16 Aralık 2024; 23:17:8 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |