Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 10 Mart 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ v Gaziantep (2067. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Red Alert Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
56.858
Cevap
242
Favori
1.194.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
22. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 20652066206720682069
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muslera adama vuruyor düşürüyor bu da penalti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MUSLERANIN YAPTIĞI HAREKET PENALTI ADAMIN ÜSTÜNE UÇUYOR

• mrbaronx kullanıcısına yanıt

gs'e verilen penaltıysa buda penaltı :) ama vermezler

• Kafa vuruşu dışarı çıktı diye vuruşu yapan Adamı öldürmek serbest mi Neden video hakem bakmıyor Ne oluyor kaçıncı bu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yahu VAR? nasıl olur bu yahu

• takıma transfer yapılmasın, Serdar’la devam edilsin demek daha fazla rezil olalım demektir o yüzden umarım Serdal Adalı kaybeder kaybettiği gün lokma bile dağıtacağım hayrına kutlamak için bu mesajı bana birisi hatırlarsın lütfen kaybettiği kesinleşince aynı saat içerisinde çekiliş yapmayı düşünüyorum gün içerisinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 16 Aralık 2024; 22:59:50 >
  • Naganzo N kullanıcısına yanıt
    Bazıları itiraz etmediği için vara bakılmıyor diyorlar Trabzonspor burada itirazı yaptı darbeyi yiyen adam yerde kaldı Hatta kalkamayıp oyuncu değişikliği yapmak zorunda kaldılar Muslera kafayı vuran adama penaltı yapıyor Bu kaçıncı ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 16 Aralık 2024; 22:57:57 >
  • Son saniye artırdılar Yapısaray mutlu.

• gs maçlarını çok fazla izlemiyordum mertens'e bak dk 90+8 olmuş hala oynuyor adam bizde böyle direnen adam yok hiç. 37 yaşında bide bu

4-3 oldu şaka gibi..... fenerden de son sn yemişti ts

• Adamların o dakikalarda tek silahı duran toptu. ts bol bol duran top verdi.

• Su golu attiklari son pozisyonda Mertens bildigin adamin altina girdi faulu aldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu mendy ne top oynadı arkadaş sarayıda torreirayıda sildi attı sahadan dk 100 hala koşuyordu, fizik boy kondisyon pas uzun pas ne ararsan var elemanda hatta ilk dakikalarda 90a vurduğunuda muslera çıkardı

• Bizde kalkıyoruz burada lig sonuncusunda yenildik diye sinir stres oluyoruz. Yahu Lig olmuş sirk. 18 tane takım, Galatasaray denilen takım şampiyon olsun diye kukla niyetine maç atıyor ligde. Geleni gideni yensen ne olacak. Eninde sonunda başına gelecek şey belli zaten. Bundan sonra hiç bir sonuca gram ne tepki veriyorum ne üzülüyorum. Oturduk tiyatroyu izliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roberto Baggio -- 16 Aralık 2024; 23:14:29 >
  • Otto_Skorzeny kullanıcısına yanıt
    o gole gelene kadar gsnin maçı 11 kişi götürmesi mucizesini önce konuşmamız gerekir. Atlanan o kadar çok sarı kart varki say desen yarısını unuturum

• Gs'ın attığı bir golün öncesi faul yok, diğerinde de ofsayt var devam ettiriyor. Abdülkerim Yunus gibi futbolcular atılmıyor. Ts'un penaltısı verilmiyor. Yok bana bu ligi boşa oynatıyorlar. Kadir sağlam gibi hakemler ve yalaka medya olduğu sürece bu düzen böyle gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 16 Aralık 2024; 23:17:8 >
  • 
Sayfa: önceki 20652066206720682069
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.