Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 16 Aralık 2024 - 19:00 Adana Demirspor v BEŞİKTAŞ (2066. sayfa)

5 sn
41.369
Cevap
228
Favori
881.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 20642065206620672068
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Penaltı peki???
  • ry4n kullanıcısına yanıt

kesin oynanmıştır bu fotoyla böyle bariz fark yoktu :)

bilgisayardan daha mı iyi biliyosun, bu ne mallık cihaza da itiraz edilir mi yahu

2.golden önce beleş faullünüz var
    3.golde penaltıdan önce faul var..

ama sen bilgisayarla bakılan pozisyona iyiraz ediyosun yuh artık
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Hocam icerde gercekten oyle cetelesme var miydi o da muamma bunlar oyunculari yollayip komisyon indirmek icin boyle bi masal bile uydurmus olabilir.

• ŞG en son luganoya içerde 2-0 dan 10 dk da maç veriyordu. Hala övülebiliyor inanılmaz. O takımdan zerre farksız bu takım.
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Angelotti de yaşlı 🤣 adamın elinde milyar euroluk takım var çatır çatır oynatıyor. Bize değil Şenol Angelotti, Pep dahi gelse kurtaramaz.
  • Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt
    Bize kim gelsin peki !?
  • mrbaronx kullanıcısına yanıt

İyi de sahadaki futbolu hatırlamıyor musunuz? Bugünden farkı mı vardı?

7-8 yas kucuk Ancellotti:)

Şenol Hoca'nın bize son Gelişinde de ben yaşlı demiştim,
    TRT Spor'da mesajımı görüp cevap verdiler bana ama Bayern Münih'in hocası Heycenes de yaşlı diyerek yorumcular .

Yahu uç noktalardan örnek vererek kaideyi bozamazsın.

Mesela stoper dediğin uzun boylu fizikli olması lazım. ama Puyol dersen yine Kaideyi bozamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 16 Aralık 2024; 22:36:26 >
  • sake_16 kullanıcısına yanıt
    Şu kadroyu kimse doğrultamaz bence.

3-4 iyi oyuncu ile o kadro daha iyi olurdu hocam Tr kupasını aldi.Bu takim alir mi sence bence alamaz

HE AZ DAHA İLERİ GÖTÜR

• theKing_ kullanıcısına yanıt

Ya 1 maç öyle oldu diyelim.Şenol hoca Serdardan, Bronchorsttan,Santostan,Çalımbaydan,Buraktan kötü mü.Ölüsü olsa bu takımın en kötü 30 puanı vardı.

• Sergen Hoca gel Şunlara bir antrenmanlarda yüklen sakatlanıyorlar mı Ne oluyorlarsa olsunlar bahaneyle hem
  • sake_16 kullanıcısına yanıt

Açı yanıltıcı izdüşümüne bakmak lazım.

anladım teşekkürler hocam
    kusucam.filan baya damar yazmışım aslında 😬
  • samuel20 S kullanıcısına yanıt

Takımın başarı hedefi yoksa bu illa ki oyuncunun hırsına, motivasyonununa, performansına da yansır. Gs ligde geriye düşse 37 yaşındaki mertens ben mi kurtaracağım takımı der yatışa geçerdi. Ama şu an oynuyor.

• samuel20 S kullanıcısına yanıt
    İyi de farklı değildi yine havlu attık yine sahada mücadele yoktu. Bir maçlık değildi olay.
  • irfan s kullanıcısına yanıt

Reis biz yollanmasin demedik bunlar yerlerine daha kötüsünü getiriyorsan yollaman hata dedik.Hangisinin yerine gelen bu oyunculardan daha iyi.Misal bugun kornerleri Can Keleş kullandi.

• 
Sayfa: önceki 20642065206620672068
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.