Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 16 Aralık 2024 - 19:00 Adana Demirspor v BEŞİKTAŞ (2064. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 52 Misafir (8 Mobil) - 48 Masaüstü9 Mobil1 iOS
5 sn
41.430
Cevap
228
Favori
882.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 20622063206420652066
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam da maç satan mı var? Yoksa birileri kendilerine laf gelmesin diye iddia mı atıyor ortaya? Masuaku maç sattı diyelim. Kalan 10 kişi niye oynamadı? Karşınızdaki ADS yani 10 kişi bile rahat yenmeniz gerekiyor. Masuaku zaten rezil bir oyuncu ama kadro dışı kaldığıjda bu takım uçmayacak bunu herkes biliyor.

Şu takımı yenmek için Masuaku’nun iyi oynaması mı lazımdı yani tek eksik bu muydu? Bodo maçını niye 5 dakikada verdiniz?

Masuaku’dan nefret ediyorum da kalanı da ayrı rezil kepaze.
  • Rafa iyi guzel de bize kac mac aldi tamam etrafi kotu de 6 milyon euro maas alan adam cikar 1-2 maci da bireysel alir.Haa kalsin tabi Rafa takima iyi adamlar alinirsa bide oyle izler degerlendiririz.Ghezzal falan ucuz yollu jalsin diye bosuna demedik biliyorduk çer çöp ile takimin doldurulacagini.
  • MAF10 kullanıcısına yanıt

Yönetim, hoca ve Mert -Salih başta olmak üzere ben delikanlıyım diyen herkesten açıklama bekliyorum..ihanet eden topçular kimler..bize isim versinler 

• omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt

Demek o işe ön sevişme diye bakıyorlardı  

• tartekin kullanıcısına yanıt
    süleyman abi de böyle bakardı
  • Mert Salih günah keçisi arıyorlar. Kendileri ne oynadı? 10 kişi bile yenmen lazım ADS yi. Geçin abi. Alayınız yallah.
  • Daha iyilerini alamayacaksaniz:
    Rosier-Ghezzal-Colley-Amir-Muleka bu takimda her turlu is yapardi.Biraz daha geriye gidersek Nkoudu da yollanmamaliydi.

İyi insanlar bir bir gitti..meydan bu tiplere kaldı..düşünüyorum da bu hallere düşeceğimize ..idari olarak imkanı varsa 2 yıllığına futbol şubeyi donduralım çok daha iyi

• ts 2-2 yaptı banza attı

• Naganzo N kullanıcısına yanıt

Abdulkerim'in bireysel hatası. Berbat bir defans oyuncusu ama en azından hırslı.

• 12-13 milyon euro verilen Al Musrati Amir'den daha iyi oldugu konusunda beni kimse ikna edemez mesela.
  • Hüseyin Yücel: "Bu takımın, bu camianın maddi, manevi, idari ve sportif anlamda bu günlerde bu halde olmasının sorumlularının hepsinin hesap vermesi gerekiyor. En önce de ben vereceğim. Sorumluluktan hiçbir zaman kaçmadım, yine kaçmıyorum. Yarın saat 4'te Alen'in programında olacağım. İstediğiniz hesabı sorun, istediğiniz soruları sorun."
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    dalga mı geçiyor bu? yahu sorsak ne olacak bilmiyorum haberim yoktu diyip konuyu kapatıyorsun
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    Bu adam yeni yonetimde yoktu herhalde.
  • ts 3-2 yaptı   bir adana demir yenip sevinemiyoruz ne iğrenç durumdayız

• mrbaronx kullanıcısına yanıt

Bu listeye Rebiç,Aboubakar(Oynamayı istesin yeter) ,Larin ekleyin hocam.Saydığımız 8 isim bu takımda rahat oynar.

• 3. golü yedikten sonra başta muslera olmak üzere bu g5 oyuncularının hakeme koşması şaka mı ?
  • Beşiktaş konusu yöneticisine duyurudur :

"Galatasaray'ın attığı 2.Golden önce faul vardı hakem onu bile çalmadı kusucam artık."

yazdım ve direkt bölüm uzaklaştırması aldım. Uyarı vs veya 2. bir mesajım yok.

Aynı mantığı Burada da bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 16 Aralık 2024; 22:21:41 >
    Ben buraya atmakla taraftarlık kısmını yaptım işin hesabı da İstanbul'da yaşayan Kıymetli saygıdeğer taraftarlarımız sorabilir diye düşünmek istiyorum o kadarını yapamıyorsa godfallas ve çarşı kendini feshetsin.
  • 
Sayfa: önceki 20622063206420652066
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.