|
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 16 Aralık 2024 - 19:00 Adana Demirspor v BEŞİKTAŞ (2063. sayfa)
-
-
-
Serdar a bak tam çöp cikar sunu filozof hocam -
Gedson haric teklif olan herkesin satilmasi lazim.Rafa dahil.Rafa 6 milyon euroluk oyun oynamiyor.Giderekte düşüşte. -
Beşiktaş taraftarı, -1 puanı bulunan Adana Demirspor’a 2-1 kaybeden takımını protesto etmek için havalimanına gidiyor. -
Ben de rafının yerinde olsam kendime maça vermem takım çöp gibi hoca yok,
Maaşlar sıkıntılı belirsizlik hakim niye sakatlanma riski alayım ki diğer oyuncular kadar takılırım en fazla -
Hangi efkar-ı umumiye çocukları ise bunlar çıksın açıklansın ve defedilip gönderilsin adına sanına bakmadan..nasıl H.Arat ve saz arkadaşlarının bombaları patladı..bunların bombasını da görelim artık Çıkar U19 ile oynar en azından namusunla gücüm bu kadar diyerek 10.olursun ..ama kahpeler gitmiş olur.
-
Beşiktaşın Gs yi 5 0, Fb yi 1 0 yenip ligde galibiyeti olmayan adana ya yenilmesi.... -
-
1 senede 4 milyar borç takan adamlar yönetime yine talip. fıkra olsa gülersin ama gerçek -
oynaması gereken oyun 500 bin Euro'luk oyun bu takıma bu bile yemin ederim ki fazla Rafa 70 dakika boyunca bir taraflarını yırttı Neyse ya; size Tyler Boyd yeter de artar Rafa falan hak etmiyorsunuz siz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 16 Aralık 2024; 21:56:46 > -
Ne acıdır ki 40 yıllık taraftarı olduğum takımım için çocuğuma oğlum istersen sen başka takım tutabilirsin demek zorunda hissediyorum kendimi. -
Birşey olmaz beyler haftaya yine mausakku ilk 11 başlar. Adam besiktaş tarihinden daha büyük bek. Bu kadar kötü oynayıp hala her maç 11 olmasının başka açıklaması yok -
Geçenlerde Kenan Karaman'ın takıma yaptığı motivasyon konuşmasını paylaşıp durdular. Bizde bu tip liderlik yapacak, Souza gibi koşmayan adamla kavga edecek adam yok. Baily diye adam geldi, Tayfur'un yakasına yapıştı diye linç edildi. Böyle kaç futbolcu gördük?
Yeniliyoruz, tribüne özür dilemeye Gedson gidiyor, kaptan Mert arkada. Devre arası tribün takımı çağırıyor, sadece 6 futbolcu gidiyor. Diğerlerinin umurunda değil.
Yönetimdeki boşluk, taht oyunları, oyunculardaki gamsızlık, isteksizlik... bunlar çözülecek gibi değil.
Devre arası bu 6 milyon, 10 milyon alıp kaleciye top nişanlayan adamlardan çıkmamız lazım. Hepsinin de piyasa değeri var, zarara uğramadan defteri kapatırız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 16 Aralık 2024; 22:2:56 > -
-
-
Neşter vurmadan bu iş çözülmez. Problem büyük, artık oyuncuların bileti kesilmeli. Alt yapı ağırlıklı kadroyla maçlara çıkılmalı. Devre arasında zararına kadroda ki çoğu oyuncuyla yollar ayrılmalı -
Hüseyin Yücel:
Bu tip utanç verici maçtan sonra camiamızın karşısına çıkmak istedim. Öncelikle şahsım, camia, kulübüm adına son derece üzgünüz! Utanç verici tabloyla karşı karşıyayız. Taraftarlardan özür dileriz. Bu tabloyu Beşiktaş hak etmiyor.
Bu şanlı formayı taşıyamayacak olan oyuncuların 1 dakika bile bu kulüpte yer almaması gerekiyor. Ocak ayında gereken yapılacak.
-
Milyonuncu kez yazıyor olabilirim. Bu takımın problemi kalite değil. Bjk takımının sadece forması bu ligde ilk 3 yapar. Sorun başka. Ben demin ki mesajimda da onur ve haysiyetten dem vurmustum. Üzerine Mert ve Salih'in açıklamaları da cuk diye yerine oturdu. Çok çok pis şeyler dönüyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X