|
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 16 Aralık 2024 - 19:00 Adana Demirspor v BEŞİKTAŞ (2061. sayfa)
-
-
takımın başında hoca yok ki ciddiye alsın. her hafta tahtada masuakuyu 11 görsem ben de umursamam serdarı da gvbyi de -
Bu tribüne çağırma olayınında suyu çıktı, devre bitiyor öndede çağırıyorlar geride olsak çağırıyorlar, maç bitiyor yine çağırıyorlar, rakip maçlarını izliyorum kimse kimseyi çağırmıyor -
Mental olarak büyük çöküş var. Acilen en az 10 oyuncu kadro dışı bırakılmalı. Alt yapı oyuncularıyla maçlara çıkılmalı -
Ya alt yapıyı geçtim, alt yapıdan asa çıkanlarıda kiraya yolladık sattık hep, kartal kayra, demir ege bunlardan iyi orta saha oyuncuları kiradakileri çağırsınlar yine yeter -
Oyuncu dövecek hoca lazım. Ben ilk yarıdan sonra kapattım. Bu kulüp bu gidişle batacak. Her sene kadro boz diz maddi olarak çöktük. Şu kadroyu bozup daha iyisini yapacak kadar futboldan anlayan isimler yok aday olarak.
-
Lazım tabi, Türkiye'de şampiyonluk yıldız oyuncunun her maç takımın götünü kurtarmasıyla olunuyor. Sende Rafa hariç yıldız yok kalanı düz topçu zaten Rafa da bugün sıçtı. Şu Yusuf Sarı gibi bir tane alıp gidecek adamın yok mesela. -
-
-
Hatay'a puan kaybetmişken, Adana'ya karşı kazanmak olmazdı. Serdar hoca, Onur ve Masuaku üzerinde inat ederse iki tane oyuncu kazanmış oluruz.
İki başkan da antrenörün arkasında zaten.
-
Süper Fikir harika olur o zaman -
Hırsızın hiç mi suçu yok? Alenen maç satan maç seçen Masuaku kendi kendisini oynatmıyor suç bu herifi her maç 11 oynatmaya ısrar eden akılda hoş ne kadar akıllı o tartışılır. -
istersrk b..k gibi oynayalım, şu şerefsizler adil olmak zo-run-da!!
Galatasaray maçında verilmeyen kırmızıya bak gole giden adam bir de şuna bak.. -
Demir Ege bunlardan iyi oynardı ortada. Kiralık verdiler çocuğu. -
Hocam bu kadar zor mu ya iyi kadro kurmak.5 tane iyi yabancı 3-4 gurbetçi(Olcay, Gökhan Töre, Oğuzhan..gibi).Artı takımda işe yarayabilecek Mert(Yedek kaleci),Gedson,Emirhan,Paulista,Svensson,Rafa Silva,Semih,Salih(Yedek),Amir,Zaynutdinov .Tamam bitti gitti.Muçi,İmmobile,Musrati,Ndour,Udokhai,Mario sat gitsin.Fikret Orman olsa 10 milyon Euroya süper takım kurar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuel20 -- 16 Aralık 2024; 21:26:16 > -
sol bek yok, 2.stoper yok, şampiyonluk isteyen takımın santraforu kim Bir sürü eksik var hocam yazdıgında.
kolay değil öyle kurmak -
Salih Uçan: "Söylenecek çok şey var ama sezon sonu konuşulur. Dışarıdan nasıl görünüyor bilmiyorum ama içeride bizler de bazı şeylere şahit oluyoruz. Bugün bu sahada mücadele edemeyişimizin hiçbir sebebi yok. Adana Demirspor'u tebrik ediyorum. Bizden daha çok istediler. Yaşadığımız durum gerçekten çok üzücü." (beIN Sports)
---
Her maç aynı şeyleri söyleyip duruyorlar. Çözüm? Yok. Genç futbolcular bile kılını kıpırdatmıyor.
-
-
-----------------x------------------
-svensson---x-------x---------x
-------------x(gedson)---------
-----------------x----------------
----x----------rafa----------x-----
----------------x------------------
gedson 6 ya devsirmeli x lerin hepside yeni transfer daha dogrusu "FUTBOLCU" olmali gedson 6 numara istememin sebebide 8 e daha pasor oyunu yonlendirecek adam lazim.
-
Abdulkerim in su faulu net sari
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X