Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 16 Aralık 2024 - 19:00 Adana Demirspor v BEŞİKTAŞ (2060. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Wout.Weghorst Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 14 Misafir (2 Mobil) - 13 Masaüstü2 Mobil
5 sn
41.454
Cevap
228
Favori
883.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 20582059206020612062
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Masuaku çıktıktan sonra gol yemedik. Rakipler için altın madeni.

Tabii Onur'u kazanmak, Masuaku'yu kazanmak daha önemli.

• Deli ibo hocamı deneyelim bi de

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 16 Aralık 2024 - 19:00 Adana Demirspor v BEŞİKTAŞ
  • masuaku asla bir daha kadroya alınmamalı, Mario acilen gönderilmeli, demir ege takıma katılmalı ve musrati direk 3 e 5 e bakmadan gönderilmeli, acilen avrupa alt yapısından yetişen Türk gurbetçiler alınmalı, en azından fizik, kondisyon olur adamlarda
  • 100 bin euroluk adamlar kaçırmıyor, 6 milyon alan Rafa kaçırıyor.

Devre arası ne var ne yok göndermek lazım.

• Bu takıma psikopat bir hoca lazım belki de. Parlayacak, oyuncuyu yiyecek bir manyak lazım.
  • 40 yaşındayım böyle rezillik görmedim .Yazıklar olsun .ligin en kötü takımına yenildik .
  • bu yıl bitti tamam da topçularda da haysiyet yok. halı saha takımımla çıksam şu adanadan gol yemem 4-5 atar gelirim sırf ter atmak için bile olsa bi mücadele ederim. haram zıkkım olsun bunların aldığı her kuruş. umarım hepsinin ayakları kırılır futbol hayatları biter. yeter artık.

• Uğurcan her zamanki gibi gs maçında ilk kalesine gelen topu yedi :)
  • gs ts ye 10 tane atsin filozofa iyi olur.
  • theKing_ kullanıcısına yanıt
    EN AZINDAN OYNAMAYANI DÖVER
  • Bu sezon çöp oldu .ilk 6 ya girersek başarıdır..Önümüzdeki sezon yönetim ,hoca ve futbolcular gene böyle komisyoncu , gamsız ve karaktersiz çıkarsa futbol maçı seyretmeyi bırakacağım . Beyin kanamasi ciddi riski
  • Her sene daha büyük bir rezillik yaşamayı nasıl beceriyoruz acaba ya.
  • Şu Gs'nin gole bak ne Yunus gibi kanatımız, ne Mertens gibi yaratıcı 10 numaramız var hala takım koşmuyor diye saçmalıyorsunuz. Anadolu takımlarının kadrosu bizden iyi. Takım mücadele etmiyor diyerek yanlış yönlendiriyosunuz milleti ne zaman yenilsek.
  • Yolunuz acik olsun ben bıraktım takimi kalanlara selametler ve boool sabirlar
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Ben yenilmeyi geçtim artık karakter haysiyet onur kalmamış sahada. Serdar hoca da buna çanak tutuyor. Olmayacak yani belli. Zaten lig gitmiş al getir deli iboyu.
  • ben den kuruş calismaz.bu yonetimde istifa etmeli.transferler arastirilmadan 100 milyon euro yu kimler caldiysa.takima kurus katkim olmaz.
  • Alex Teixeira kullanıcısına yanıt
    7.5 AYDIR GALİBİYETİ OLMAYAN ADS'Yİ YENMEK İÇİN KİMİ GETİRELİM TALİSCA FALAN MI LAZIM ADS Yİ YENMEK İÇİN ?
  • -1 Puanı olan takıma kaybettik Takım otobüsü boş gelsin otostop çekerek dönsün Rezil Ruhsuzlar Rafa hariç alayını göndermemiz lazım bu takıma 9 kişi lazım Rafa ve Gedson hariç sadece iki kişi takımda tutulmalı başka da maç hakkında yorum yapmak istemiyorum midem kalkıyor.
  • tartekin kullanıcısına yanıt

Taraftar çok bile dayandı. Türbüne takım çağıracağına idman basacaksın. Oyuncuların dışında birileri daha rahatsız olmalı.

• 
Sayfa: önceki 20582059206020612062
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.