Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 16 Aralık 2024 - 19:00 Adana Demirspor v BEŞİKTAŞ (2062. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: SuatUstaaaa Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.442
Cevap
228
Favori
883.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 20602061206220632064
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hakem sağlam eyyamcı. Kendini yere atan tiyatroculara kanıp TS'ye basit basit kartları çıkardı, daha sert faule sadece faul verdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrbaronx

Abdulkerim in su faulu net sari

Abdülkerim adamla MMA yaptı sarı yok sonrasında Trabzonsporlu topa değdi faul verdi şimdi de gol :D

• gimmeluck kullanıcısına yanıt

Hocam zaten 9 transfer.Eldekilerden 11 futbolcu yedek olmak üzere çoğu.2-3 tane de altyapı oyuncusu yeter.Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakuba çok para mı verdik zamanında.Sosayı 4 milyon Euroya Gomezi bedava Aboubakar-Taliscayı çok ucuza kiralamıştık.İstenirse futbol aklı olursa olur.Ver Fikret Ormana 10-15 milyon Euroya süper takım kursun.

• Abdulkerime sari vermedi.
    Uğurcan :)
  • Salih Uçan: "Değerlendirilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Fenerbahçe maçını mücadele ederek kazandık. Buraya çıkarken mücadele etmemiz gerektiğini biliyoruz ama maç içerisinde o mücadeleyi gösteremiyoruz! Bunun birçok sebebi var, söylenmesi gereken şeyler var!

Söylenecek çok şey var ama sezon sonu söylenir. Yaşananlara biz de içeriden bazı şeylere şahit oluyoruz, görüyoruz. Ancak sahada mücadele edemeyişin bir açıklaması yok."
  • Uğur izle kardeşim sıkıntı yokkkkkk

• mrbaronx kullanıcısına yanıt

Uğurcan da karşısında BJK olsa her topu çıkarır Gslilerin sutlarda bakakaliyor :)

• Am@deus kullanıcısına yanıt
    Evet...cennetten çıkma diye bir şey olduğunu öğrenmelerinin vakti geldi de geçiyor
  • Filizof hocam iyi oynatıyor Ts yi bizimkiler de sahada yürüsün
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    2 hafta sonra ne yüzle oy isteyecek kongrede ben anlamadım.

Bugünkü skor tabelasına bakıp birazcık utanan insan adaylıktan çekildiğini açıklar.

Diğerine bir şey demeye değmez. Aldı ceketini, çıkıp gitti. Demirören bile bunların 11 ayda yaptığını 8 senede yapmadı.
  • mrbaronx kullanıcısına yanıt
    Yunus dirsek vurdu onada sarı vermedi adam göstere göstere veriyor maçı
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    Film koptu zaten. Bundan sonra takıma zarar verecek ne kaldı .çıksın herkes bildiğini anlatsın Salih dahil. Sezon sonunu beklersek yara daha da büyür
  • Naganzo N kullanıcısına yanıt

Kurtarsa sene sonu Muslera yerine bunu almazlar.Ayıp olur Galatasaraya ne yapsın adam.

• salih de mert de açık açık söyleyemedi ama maç satanlar olduğunu ima ettiler

açıklayın birader zaten olan olmuş şu saatten sonra siz mi kurtaracaksınız beşiktaşı
  • Şu anda başka hiçbir maç yok Sadece Yunanistan Ligi maçı var o yüzden heyecanlı olur diye galatasaray-trabzonspor maçını açtım hakem Galatasaray'a bedava faul verdi ve devamında Galatasaray 2 golü attı hakikaten kusacağım artık
  • Çocuklara maç bile izlettiremiyorum. Hanım tarafıda olmak üzere tüm sülalem fenerli. çocuklarımı naptım ettim Beşiktaşlı yaptım. Haftaya ilk defa çocuklarla maça gidecektim vazgeçtim. Ruhsuz herifler yenileceklerinden adım gibi emindim yanıltmadılar.
  • Mert Günok: ‘‘Bu formanın ağırlığını herkesin bilmesi gerekiyor! 'Herkes biliyor mu?' diye sorarsanız, cevap veremem.’’ 

---

Masuaku'yu kastediyordur. Adam top toplayıcılardan bile çalım yiyor, hala şans buluyor. Ki devre arası isterse başka takıma gidebilecek bir oyuncu.

• Osimhen noldu sakat mi
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum, şu saatten sonra Süleyman Seba'yı bile saymayın Baba Hakkı gelse yine Beşiktaş bu sezon düzelmez Salih de Mert de Beşiktaş'ın maçı bilerek verdiğini ima etti kıyamet bugün bu takımın başına kopmazsa daha yazacak hiç bir şey yok demektir hiç yormasın kimse kendini.
  • 
Sayfa: önceki 20602061206220632064
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.