Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 16 Aralık 2024 - 19:00 Adana Demirspor v BEŞİKTAŞ (2072. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Akcam46 , -BurakBey , -BurakBey , Rarels Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
41.440
Cevap
228
Favori
883.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 20682069207020712072
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hadi bye şimdi.

Önce samsunspor-eyüp ve Bodrumspor sonra en son Sivasspor
    Hepsi de her maçtan sonra hakeme veryansın ettiler. Heosi haksız hee..

Yakında bütün Türkiye nefret edecek sizden aynen devam edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 17 Aralık 2024; 1:15:34 >
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Sen ac beinsport özet görüntüleri izle sonra konuşalım, hayal dünyandan çık.

Kendinizi saymadın sizde veryansın ettiniz onuda say

Bak buda bonus:
    x (formerly twitter)
    Sami Yen Haber (@_samiyenhaber) on X
    https://x.com/_samiyenhaber/status/1868764236882874645?t=fQcxzSGhDtP22De8-CH7mw&s=08

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 17 Aralık 2024; 1:17:33 >

• Malum takım taraftarlarıyla it dalaşına girmeyin Blokladım ona rağmen mesajını görmek zorunda kalıyorum adamın amacı bu zaten buraya gelip dikkat çekmek ve Tahrik etmek zevk alıyor BH mi adı her neyse artık istediğini veriyorsunuz YAPMAYIN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 17 Aralık 2024; 1:19:1 >
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    çizgi kamerasından görüntü mü var?? ordan bakılır mı hasta mısın? çzihi sahanın içinde.

Gol çizgisi sistemine %100 inanıyorsun da aynı çizgiyi out mu diye bakınca neden inanmıyorsun?

VAR zaten adam olsa,
    Galatasaray'ın penaltısından 5 saniye önce faul vardı der çağırmazdı.

En kötü ihtimalle Muslera'nın adamı biçtiği pozisyona orta hakemi çağırırdı onu yapmayan VAR burda hile mi yaptı? yaw hehe.
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    Ben Galatasaray formuna tek mesaj yazdım Galatasaray'ın penaltısından önce faul var diye,
    Anında O konudan blokladı admin. beni.

UltrAslan arkadaş buraya cayır cayır yazıyor...
    Bütün Türkiye tiksiniyor zaten. sadece hamsiler yalakalık yapıyordu bugün dersini almışlardır diye düşünüyorum iyice Hakem tarafından bilinçli olarak operasyon çekildi çünkü bugün Trabzonspor'a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 17 Aralık 2024; 1:22:29 >
    Çizgi teknolojisi yok ise eldeki en net açıdan bakılır.

Var adam olsa ozani direkt atardı.

Muslera adam biçmiş? Amatör küme toprak saha ve halı sahayı geçtim sokakto top oynamamis elemanlarla futbol komusmaya çalışıyoruz.

Basta dedigim gibi. Tamam kral, sizsiniz...

Hadi by size
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Ne toprak sahası Yahu sonra da mal deyince kızıyorsunuz,
    Erman Toroğlu da basbayağı penaltı muslera dedi toprak sahada oynamıştır o

triodaki hakem 3lüsüne de var mısın bakalım muslera ya ne diyecekler ? delik arıycan hehe.

Samsun Eyüp Bodrum Sivas Şimdi de Trabzonspor Galatasaray maçı sonrası hakemi yükleniyor hepsi tesadüf bisiz haklısınız
    heee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 17 Aralık 2024; 1:26:51 >
    6 ay bölüm yasağı vermişti GS bölümü bölüm sorumlusu ben bizim konunun sorumlusunun Nedense hiç 6 ay bölüm yasağı verdiğini görmedim. cezanın üzerinden 4 ay geçmiş sen hatırlatınca aklıma geldi. GS bölümü nasıl muamele ediyorsa bire bir aynı muamele şart "selam" yazdırmamak lazım bu konuda gsli üyelere. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 16 Aralık 2024 - 19:00 Adana Demirspor v BEŞİKTAŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 17 Aralık 2024; 1:29:5 >

• Fikret Orman'ın son 2 sezonunda Beşiktaş ligi şampiyonun ardından 4 puan farkla bitirdi.

O adam çaldıysa bunlar ne yaptı? Fikret orman çalmadı. Beleş bilet vermedi verseydi bugün susanlar o gün de susardı. Süleyman Sebadan sonra gelmiş geçmiş en iyi başkanıdır Fikret Orman tartışmak bile haram abi şunu.
  • Uyku tutmuyor yine biraz Kendi kendime konuşayım hiç olmazsa üzüntüm azalsın değmez ama elde değil ki bok gibi hissediyorum kendimi: her sezon aynı muhabbet bir bitmedi şu "Gruplaşma" muhabbeti 4 sezondur aynı şeyi tekrar tekrar yaşıyoruz sanki zaman döngüsünü konu alan bir Holwood filminin içerisinde yaşıyor gibi Beşiktaş camiası sorunu burada herkes çok deklare etti yazıp çizdi peki çözüm ne? artık Beşiktaş'ın çözüme ihtiyacı var Acil ve kısa vadeli yapılanma falan yedim az önce ben yapılanmayı. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 16 Aralık 2024 - 19:00 Adana Demirspor v BEŞİKTAŞ 4 sezondur milletin şampiyonluk yarışını izliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 17 Aralık 2024; 2:13:21 >

• Ali Ece: ‘‘Çift başlı sportif direktörün Beşiktaş'ı getirdiği durum bu. Samet Aybaba “Bizim oyun planımızda kontra atak yok o yüzden Yusuf Sarı ile görüşmedik.” demişti. Yusuf Sarı'nın yerine alınan Can Keleş, Yusuf Sarı'nın tırnağı olamaz.’’

📺 Vole.
    febeye çelme takmanızdan dolayı için yanıyor değil mi?
  • -OdATA- kullanıcısına yanıt
    derbi derbidir, berabere kalsak üzülürdüm.
    ama yendiğimiz için içim yanar mı hiç.yahu
  • Mert'in devre arasında bildiğiniz Masuaku'yu dövdüğü söyleniyor şuan X'de Not; Masuaku ilk yarı sonrasında oyundan alındı Gerçekten böyle bir şey yapmışsa bence ödüllendirmek lazım ama tek sorun Masuaku değil bu takımın %90'ı sorunlu ve kangren olmuş artık.
  • Kötünün iyisi Yücel sebebi Basit; "yapılanma!" falan Hikâye anlatmıyor durumun çok korkunç olduğunun farkında ama genel olarak Fikret Orman Mayıs'ta aday olmazsa daha da Beşiktaş'ı ağzına bile almasın seçilecek adamlara bak Çay demle. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 16 Aralık 2024 - 19:00 Adana Demirspor v BEŞİKTAŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 17 Aralık 2024; 2:49:45 >

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    Masaklı sol bek istemiyor oynamak inadına orada oynatıyorlar O da inadına kendini vermiyor orada.

Sol kanat oynarken o kadar kötü değildi ki Muçiye göre onu illa sol bek oynatan gerzeklere sormak lazım

hocam bu masuakunun savunulacak neyi var Allah aşkına adamın bizim takıma geldiğinden beri sattığı maçlardan bir video montajlasalar 30-40 puan yapmıyorsa bişey bilmiyorum. Hiçbiyerde oynamasın mümkünse nasıl takımda tutuyolar anlamıyorum adam tepki bile görmüyor orasıda çok garip.eskiden böyle oynayan tipler yedekte hapsedilirdi. Bu her maç 11 çıkıyo şaka gibi geliyor bana.

• Bugün Borsa düşerken bütün BIST30-50-100 kağıtları düşerken ne olduda BJKAS hissesi %+7;62 primle kapadı. İki ay ödemeler geriden geliyor futbol takımı batmış , klup çarkalanmış , bankalar birliği riskini kapamaya Bjk zenginleri oralı olamamış 9 kişi bulamamış ,hisse uçuyor bakın bu konuda bir Ali Cengiz oyunu dönüyor bu iş asla Normal falan değil hayatın olağan akışına aykırı bir durum var şuan.
  • 
Sayfa: önceki 20682069207020712072
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.