Geçen sene sonlara doğru salmıştım takımı. Çünkü tdler gelip geçiyordu ve oyunda gelişmeler olur belki diye izliyordum. Zaten puan farkı açılmıştı da kapatamıyordum yine de. Ara ara izlemediğim olurdu ama yine de devam ederdim. Ancak bu sene geçen seneden daha rezil halde. Bunu başarmak büyük çaba ister. Her sene takım beterin beterini yaşıyor. İstediğin kadar kötü ol ama gidip Hatay'a Adana'ya filan yenilemezsin. Öyle bir olay yok. Adamlar galibiyet almamış, 2 yiyip oturuyorsun yerine. Her hafta gelen geçen çakıyor. Hadi çakılmayı geçtim ne mücadele var ne oyun var takımda. Yenildik diyelim tamam da böyle saçma sapan şeylerle demeyelim, yine bu da razıyım. Ama o da yok maalesef. En azından kötü oyuna veya gol yiyince küfür vs ediyordum ama artık tepki bile vermiyorum. O kadar soğuttular adamı. Dün gol yiyince güldüm sadece. Gol atınca da sevinmedim bile. Adamlar iyice hissizleştirdi artık tepki dahi veresim gelmiyor. Başkanlık seçiminden sonra da bir şey olacağını sanmıyorum. Adaylardan biri Arat'ın yanındaki adam. Onca olay olurken yanındaydı zaten. Diğeri ise 40 yaşındaki Q7 getirmeyi düşünen biri. :) Bunlar seçilse ne olur seçilmese ne olur? Ha keşke lafımı yedirseler bana ve süper bir yönetim olsa ama görünen köy kılavuz istemez. O yüzden bir süre de izlemeye arar veriyorum. Kalanlara sağlıklı hayatlar dilerim. |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 21 Aralık 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Alanyaspor (2074. sayfa)
-
-
Beşiktaş taraftari bu ülkede futbolu en bilmeyen taraftarıdır. Bak vallahi diyorum sana haftaya mausakku 2 çalım atar yine övmeye başlarlar biz aylardır uyardık bu takım küme düşmeye oynar diye burda beni bloklama yarışına giriyorlardi. Dün adana demir rahat yener dedim stadta canlı izledim mert olmasa 5 6 tane atardı adana hahshshs yok o kadar değil 2 3 atar kazaniriz diyorlardı. Bak bu takım bu sene çok tarihi bir fark yiyecek o zaman bizim taraftar gerçeklerin farkına varacak. Mausakku musrati akşamında kadro dışı bırakacaksın sonra kümede kal yeter seneye birşeyler denersin
-
Başkana soruyorlar’ Endur niye geldi?’ Paris sözümüz var diyor
Muçi ve Musrati den haberim yok diyor
Kanat lazımdı , ortasaha aldık diyor
Bu olaylar olurken sen nerdeydin ??? Böyle adam bizi nasıl yönetecek!!!!!
Yaptıklarına bakalım ; Gidiyor 34 yaşında futbolu bitirmiş adama 6m veriyor. O paraya Onachu , Banza, Piontek’i aynı anda alırsın.
Gidiyor Rafa’ya 10m imza veriyor. 6m de maaş veriyor. O paraya 2 kanat forvet ve 10 numara alırsın. ( 6 kaliteli oyuncu parasına 2 bitik)
Özetle bu adamdan bir şey beklemek tamamen rezillik ve vizyonsuzluktur.
Umudun Adi : Serdar Adalı !!! İşin şakası Adalı’da Yd ekibindeydi o da sıkıntı. Ama bunlardan iyidir!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfan s -- 17 Aralık 2024; 11:50:10 >
-
Serdarinda en fazla 4 ayı var yine seçim olur hocam inan bana adamın bir tane planı yok. Direk sergen dedi bitti .d planlamaya bak
-
Hocam , geçen sezon sonunda buraya Muçi ve Nusrati transferlerinin “taraftara şirin görünmek için acele yapılmış boş transferler olduğunu” yazdım.
“Bu yönetimin planı olmadığını taraflar gazına göre iş yaptığını” yazdım. Yemediğim laf kalmadı , şimdi o adamlar utançlarından buraya yazamıyorlar !!!
İki gün önce Hüseyin başkan kendi ağzı ile itiraf etti “ taraftar baskısından aldık “ !!!
Özetle bu yönetimden bir cacık olmaz. Adalı hiç olmazsa para harcamayacağım diyor!!! Yani pahalı çöpler doldurmayacağını söylüyor. Durumumuz o kadar kötü ki buna bile umutla bakar olduk!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfan s -- 17 Aralık 2024; 11:52:26 > -
bir de sorun hocadan değil oyunculardan diyen kitle türedi
hocaya saygı duymuyorlar. sebebi de hocaların otorite hissettirmemeleri. bunun için kariyerli geçmişi parlak olmaya gerek yok. hakkaniyetli forma verirsen adamlarla iletişimi en üst seviyeden kurarsan saygı görürsün. gruplaşma artık tvlerde konuşulur olmuş sen hala radikal kararlar almayıp ezbere takım çıkarıyorsan bu takım oynamaz. sonra çıkıp camiadan özür dileriz de ne kadar kolay -
Maçın devre arasında soyunma odasında, Mert in masuaku yu dövdüğü iddiaları var.
Bilgisi olan var mı, gerçek mi bu? -
Kadro mühendisliğini futboldan anlayan bir profesyonel ekip tarafından yapılmazsa komisyon cukkalamak adına transfer yapılmazsa bir kaç sene sonra adam gibi kadro görebiliriz. -
@mahmut716 evet ben sildim. Barış Alper’e teklif gelmedi diyen Dursun Özbek paylaşabilirsin kendi konunda. Bizim takımın haberleri ile yorma kendini.
-
quote:
Orijinalden alıntı: su55
Maçın devre arasında soyunma odasında, Mert in masuaku yu dövdüğü iddiaları var.
Bilgisi olan var mı, gerçek mi bu?Masuaku Mert i çiğ çiğ yer bence :))
-
Doğruysa heykeli dikilmeli
-
Doğruysa eline sağlık Mert’in ama Masuaku mu sadece olay? Kalan 10 kişi ne yapıyor? Eksi 1 puanlı takıma pozisyon üretemiyoruz. Beşiktaş 10 kişi ile kimleri yenmedi? Bodo maçında Masuaku yoktu 5 dakikada 2 gol yedik. Takım oynamıyor yani taktik teknik her şeyi geçtim. Maaşlar ödenmiyor denildi ama geçen sene de böyleydi maaş ödenmedi diye haber yoktu.
Başkan adaylarına bakıyorsun ikisinin de önerdiği hoca Sergen Yalçın ve bunlar bir de yapılanma diyor. Hocadan önce futbol aklı lazım bu kulübe. Sergen ile yapılanma olmaz. Şampiyonluktan sonraki yazın gördük kurduğu kadroyu. Bir de Sergen hocamın yapısı gereği öyle senelerce kafa yoracak ince eleyip takım kuracak hali yok.
Yapılanma dediğimiz şeyde de 5 sene sabredelim ee sonea bir anda Barça mı olacağız Dortmund mu Ajax mı Porto mu? Garantisi mi var bu işin? Ben karanlık bir gelecek görüyorum. 15 senede 3 kere kulübün kasasında para kalmadı. Her seferinde Ozi, Töre, Atiba, Olcay bulunmuyor işte. 1 kere oldu diye hee zaman tutmaz bu taktik
-
Vallaha ben tamamiyle saldım artık. Bu takımın buradan çıkıp gs ve fener ile yarışabileceğini sanmıyorum artık. Arada bir şampiyon olduk olduk oda çok zor artık bana göre. Kurtuluş reçetesi yok artık kim gelecek nasıl düzeltecek. Şimdi diyeceksiniz ki biri gelir güzel bir takım kurar tekrar yarışa ortak oluruz. Yarışa ortak oluruz da sonrası yine hüsran olur. Yine önümüzü bir şekilde keserler. Yakın zamanda gördük zaten.Aynı döngü devam eder durur. -
Cebinde 5 kurus olmayan adamlar ac karnini doyurmak icin baskanliga aday oluyor.Bize Ali Koc gibi baskan lazim komisyonu düşünüp oyuncu getirip gonderenlerle isimiz zor.Ayrica takim yazin kamp yapmamis ki yuruyecek halleri yok.Ustune de Gvb capsizi izin ustune izin yaptirdi takima.Nasil kosacak bu takim.Dun Ts bile kısıtlı kadrosuyla sahada cok guzel mucadele verdi
-
Yerli, kurt, ligi bilen, oyuncuları elinde sopa adam edecek, kimseye eyvallahı olmayan, medya ve siyasi gücü olan, winnerlığın kitabını yazmış bu ülkede tek bir adam var ve şu an boşta. -
Yönetimin arasında ki kavga, çekişme bitti de sanki şimdide yerli ve yabancı filutbolcu arasında problem var.Daha önce zararını gördüğün şeyler yine karşına geliyor.Bkz Portekiz çetesi gibi Mert arkadaslarini çağırıyor yerliler ve swenson geliyor ise bak.Kaptanin bile ağırlığı kalmamış.Huseyin Yücel başkanım twitini sildirmis
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X