Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 21 Aralık 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Alanyaspor (2075. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 13 Misafir - 17 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.515
Cevap
228
Favori
885.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 20722073207420752076
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ali Koç sadece zengin değil ülkenin en önde gelen ailenin üyesi. Sadece zengin biri bu siyasetin her şeyi yönettiği ülkede rahat konuşamaz. Bizi de ancak Sabancı kurtarır. Öyle özyeğinler yüceller olmaz. Para bir yere kadar. Ya da işte seçim zamanı yanak okşatan bir başkan olacak biz de bunu kabulleneceğiz.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Kardeş Ali Koç başkanda ne başarısı var Şeytan kupası harici.Fener tarihinin en dandik başkanı.
    Yıllardır öğrenemediniz ben anlatmaktan bıktım.Türk takımlarının başına zengin başkan değil futboldan anlayan,ahlaklı, namuslu adam lazım...
  • Ua-87 kullanıcısına yanıt

Ali koç Başarılı dediğim bir cümle var mı? Arkadaşın yorumuna istinaden aile örneği verdim.

ANÇ, Ali Koç’tan daha başarılı başkan zaten 50 kere yazdık.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    Ali Koç başarılı dememişsin.Bize zengin adam lazım demişsin.
    Bende diyorum ki zengin adamları görüyoruz ne başarıları var.Umarım anlamışsındır.İkinciye tercüme ettirdin :-)
  • Dun Gedson olmayinca takimin halini gördük takimda savasan tek adam
  • Ua-87 kullanıcısına yanıt

“Sadece zengin biri bu siyasetin her şeyi yönettiği ülkede rahat konuşamaz. Bizi de ancak Sabancı kurtarır. Öyle özyeğinler yüceller olmaz. Para bir yere kadar.”

Türkçe ana dil değilse İngilizce devam edebiliriz. Saçmalayacaksan hiç yazma. Uzun uzun tartışacak değilim ne anlıyorsan o şekilde anla.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bir kaç senedir yakın çevreme söylediğim bir fikir var. Sizin de fikrinizi almak isterim. Hatta geliştirilebilir.

Acilen transferlere harcanan paraları azaltılıp, Has aileden Beşiktaşlı, Mhk başkan adayları, mhk ve tff yöneticileri yetiştirilmeli, genç beşiktaşlı hakemlerin önleri açılarak, desteklenerek bir yerlere gelmeleri sağlanmalı, 10 senelik bir plan doğrultusunda gerekirse hiç önemi yok şampiyon olunmasın ama bu kirli düzenin aynısı bizim için kurulsun, artık o şerefinle oyna hakkınla kazan fikrinden çıkılması şart.

Bein gibi kanallara olan bağımlılığın azaltılması gerekirse rest çekilebilecek maddi güç için yatırım yapılmalı. Çünkü onların istemediği bir takımın şampiyon olması çok zor.

Rakip gibi penaltı alma eğitimleri, kendini nasıl inandırıcı yere atarsın eğitimleri, hakemleri nasıl baskı altına alırız eğitimleri, defans oyuncularına elle rakibi bozma iterek kakarak rakibi bozma eğitimleri, rakip psikolojisi ile oynayarak kırmızı karta yönlendirme eğitimleri, öne geçildiğinde futbol oynanmaması için elinden geleni yaparak vakit geçirme, sakatlık numaraları koordine edilmeli ve tüm bu eğitimler antrenmanlarda verilmeli. Bu eğitimleri 2000 yılından beri hangi takımın aldığını biliyoruz ve maalesef bu taktikler işe yarıyor. Kim olduğunu o takımı tutanlar bile şuan anladı :))))

• x (formerly twitter)
    Zeki Kayahan Coşkun (@zekikayahan) on X
    https://x.com/zekikayahan/status/1868942688172806516?t=8FYtniwGP79NYWRSZIBqgg&s=19

• mrbaronx kullanıcısına yanıt

Hadi o şerefsiz GIO ,Türk de değil ,Beşiktaşlı hiç değil, çarptı parayı gitti. Ama, o sırada iş başında olan yöneticiler, Feyyaz, Samet hiç mi görmemiş uyarmamışlar takımın yeterli kamp yapmadığını ,aşırı izin kullandığını vs..Öyle ben demiştim demekle olmuyor..Zamanında resmi rapor yazıp uyarır, arşivlersin..Gerektiğinde de çıkarır koyarsın masaya , basına da verirsin..Beşiktaş a hizmet bunu gerektirir..USA dan dün gelmiş kelden korkup tırsamaz Beşiktaşlı

• İneği herkes sağar, önemli olan insanı sağmaktır.

App var.

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 21 Aralık 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Alanyaspor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 17 Aralık 2024; 13:57:43 >
  • Konu bizim değil ama çifte standartı tekrar göstermek için

• tartekin kullanıcısına yanıt

Feyyaz maaş alıyor. Samet çalışan. İkiside ekmeğinde beşiktaş yanmış bitmiş kimin umrunda.

Samet'in kuyruğuna basılmasa, kabarık sözleşmesi imzalansa hala devam ediyordu dümen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 17 Aralık 2024; 14:1:10 >
  • tsufrankwoli kullanıcısına yanıt

Musleranin yaptigi 2 kere penalti hem yumrugu rakibe cakiyor hemde rakibin ustune ucuyor adami düşürüyor yazik boyle hakemlerin oldugu ligden bi b.k olmaz

hocam hepsi işin içinde ve hallerinden memnunlardı, masa çatlamaya başlayınca hepsi kendi kurtarmak için birine sallıyor.

Samet kaptanında alınan bazı oyuncularla ilgili yazdım dediği raporu okudum, 1 sayfa düz metin transfer hakkınd rapor 1 sayfa düz metin ise bende yazarım 8.5 milyon da istemiyorum, ücretsiz yazarım. 8.5 milyon para almış. Telefonda '' ben galibiyet primi almayayım mı ? '' diyor...

hepsi ekmeğinde, başkan sağlık falan deyip kaçtı ama sağlık raporunda herhangi olumsuz birşeye rastlanmamış.

klüp tarihinin en büyük komisyon vurgunlarından biri dönmüş gibi hissediyorum, özellikle muçi ve musrati transferleri mutlaka araştırılmalı.

anç nin günü gününe ödediği maaşları, yapı kredi bankasının en üst düzeyde yöneticilerinden biri olan kaan efendi nasıl planlayamıyor ?

bu adam finans sektörünün en büyük oyuncularından birisinde üst düzey yönetici değil mi ?

organize işler var.

Takımın çalışmadığı kamp yapmadığı yalan. Adam gitti diye herkes hocaya saydırıyor ama bu takım Ağustos sıcağında Eylül ortasında oynuyordu. Kondisyonu olmayan takım 60’tan sonra düşer. Bizim takım Ekim ayından beri hiç koşmuyor ki düşsün. Yazın her gün antrenman videoları yayınlandı. Milli arada takım 1 gün fazladan izin yaptı diye takım yatıyor oldu. Samet Aybaba rapor sundum diyor da başkanla 6 aydır görüşmüyorsab raporu kime sundun? Görüşmüyorsan rapor sununca ne bekliyorsun?

Takım oynamıyor nedenini bilmiyorum ama oynamıyor. Bu oyun fizik gücüyle açıklanacak durum değil. İlk yarı efsane oynarsın ikinci yarı koşacak halin kalmaz o zaman deriz ki Gio hoca takıma yükleme yapmamış.

Immobile tatilden geldi ilk 6 maç kamp yapmamış hali var mıydı? Herkes oynuyordu iyi kötü.

• Am@deus kullanıcısına yanıt

Onların aldığı alacağı maaşı ben..  Sanırsın ki genç adamlar ,çocuk okutuyorlar da maaşı kaybederlerse evdekiler aç kalacak  Yıllardır Beşiktaş sayesinde küpü doldurmuşsunuz , üç günlük dünyada bir idealiniz olsun, biraz karakter koyun be  

O zaman GIO boşuna mı gitti..badem gözlüydü de biz mi bilemedik? come to back mi diyelim nidelim ?? 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 21 Aralık 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Alanyaspor 

60 yasindan sonra parayi bi taraflarina tipa yapacaklar sanki ulan 70 den sonra kusunuz bile oez parayi napacaksiniz be Allahsizlar bari insanlari sevindirecek isler yapin.

• rcpdrnc kullanıcısına yanıt

Aynen öyle..Her zaman her yerde diyorum..Sadece Beşiktaş değil..Bu toplumda iyi filan kalmadı artık..Kötüler ve daha kötüler var..Maalesef bizler de ,oyunu bozup yeter be diyemiyoruz ..öyle olunca da her şey daha da yokuş aşağı gidiyor..Sen Beşiktaşlısın çalmasan çırpmasan da ,etrafında dönen herzeleri görüyorsun..çık müdahale et belgeleri vur masaya..haramzadeleri açık et..arkandan gelenler olur..Samet in zaten tahsili kültürü konuşması ortada ,H.Arat power pointten sunum yapan adamlar arıyordu kendince ama Samet de karar kıldı ? Nedense??? organize işler..takke düştü kel göründü öküz öldü ortaklık ayrıldı

• 
Sayfa: önceki 20722073207420752076
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.